angribird, nisam htjela reći da nisi realna, samo sam ti napisala što sam pročitala na Rodinom forumu - tamo pišu stvarne žene kao i mi svoje podatke. Rijetki su slučajevi, ali nekih 10% žena tamo je stvarno imalo male početne bete. Kažu da se nekad i IVF bebe malo kasnije impplantiraju, plus ako imaš hematome ili miome na maternici, a beba se implantirala kraj njih, da beta malo kasnije uđe u krvotok. Naravno, to nam nije "izgovor" da si brijemo da smo trudne i nakon što dugo vremena beta ne ide nigdje, ali dobro je za znati da ima smisla vaditi drugu betu i kad je prva manja. Na kraju krajeva, s obzirom da je prosjek bete 14 dana nakon aspiracije 48, a velik broj je troznamenkast, onda ima smisla da ih ima i dosta malih.
Teja1408, dobro pitanje. Baš i mene zanima, ali ne znam odgovor.
💔💔💔
14 dan ciklusa desno9,8,8,17 lijevo19,195,11 3×2 7mmcs+++
Azospermia
Drage cure mo gu vam upisati moj papir iz petrove nemogu nikako sliku poslat nemam latop preko njega ide a da mi ukratko objasnite hvala
https://ibb.co/CWD2MPS
Dakle na prvoj stranici ti je nasa MTB objasnila...
Odi na prvu stranicu ovog foruma i klikni na taj link...
Bela nemoj se kriviti molim te, nisi ti nista kriva. Bog je tako htio kako bi imala svog anđela čuvara na nebu. Znaš i sama da beba nebi preživjela, tako je moralo biti. Sljedeća beba će ti biti dar s neba vjeruj mi. Drzi se 🙏
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Drage cure mo gu vam upisati moj papir iz petrove nemogu nikako sliku poslat nemam latop preko njega ide a da mi ukratko objasnite hvala
https://ibb.co/CWD2MPS
Dakle na prvoj stranici ti je nasa MTB objasnila…
Odi na prvu stranicu ovog foruma i klikni na taj link…
Kliknes na taj link.. Tu te trazi da uploadas sliku.. Napraviš to i onda na kraju stisni copy... Kopirana ti je slika i onda ponovno udjes tu u forum i zalijepis sliku...
angribird, nisam htjela reći da nisi realna, samo sam ti napisala što sam pročitala na Rodinom forumu - tamo pišu stvarne žene kao i mi svoje podatke. Rijetki su slučajevi, ali nekih 10% žena tamo je stvarno imalo male početne bete. Kažu da se nekad i IVF bebe malo kasnije impplantiraju, plus ako imaš hematome ili miome na maternici, a beba se implantirala kraj njih, da beta malo kasnije uđe u krvotok. Naravno, to nam nije "izgovor" da si brijemo da smo trudne i nakon što dugo vremena beta ne ide nigdje, ali dobro je za znati da ima smisla vaditi drugu betu i kad je prva manja. Na kraju krajeva, s obzirom da je prosjek bete 14 dana nakon aspiracije 48, a velik broj je troznamenkast, onda ima smisla da ih ima i dosta malih.
Teja1408, dobro pitanje. Baš i mene zanima, ali ne znam odgovor.
Mene bas zanima kako to da su tolike oscilacije u toj beti, o cemu to ovisi... Ne mozes po njoj apsolutno znati je li jedno, dvoje ili cak troje😂❣️❣️❣️... Ali bas mi je to cudno.. Npr netko ima 10 dan betu tipa 100 a netko 1000...cudno bas... Taj dio nisam proucavala😂
Nek mi Bog oprosti ali nisam to tila sama on zna da je tako moralo biti😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪 molite se za mene🙏🙏🙏
Drži se draga Belaaa. Nemoj kriviti sebe, jednostavno je tako trebalo biti, napravili ste sve što se moglo. Vaš će vas anđeo sad čuvati s neba❤️
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Ako na ulici sretnete ženu sa jednim savršeno izmanikiranim kratkim noktom, bez ijedne grbice, oštrog dijela & slično, a ostalim noktima koji jesu kakvi jesu, slobodno me pozdravite
💔💔💔
Ako na ulici sretnete ženu sa jednim savršeno izmanikiranim kratkim noktom, bez ijedne grbice, oštrog dijela & slično, a ostalim noktima koji jesu kakvi jesu, slobodno me pozdravite
Wrh
Piky sutra reci da te boli i ne mrdaj dok te ne prime ako vec ti nije opcija Zagreb... moj savjet...ocito dok trpis i dok ne napravis scenu nitko te ne dozivljava.... a jesi razmislila o Ogulinskoj bolnici? Ili Gospic spada pod nju? Nisam pametna,neznam... mogu reci samo sretno i izdrzi,i iznimno si hrabra i jaka ako ti sto to znaci...
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji