Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Studeni 2020. 18:03

angribird, nisam htjela reći da nisi realna, samo sam ti napisala što sam pročitala na Rodinom forumu - tamo pišu stvarne žene kao i mi svoje podatke. Rijetki su slučajevi, ali nekih 10% žena tamo je stvarno imalo male početne bete. Kažu da se nekad i IVF bebe malo kasnije impplantiraju, plus ako imaš hematome ili miome na maternici, a beba se implantirala kraj njih, da beta malo kasnije uđe u krvotok. Naravno, to nam nije "izgovor" da si brijemo da smo trudne i nakon što dugo vremena beta ne ide nigdje, ali dobro je za znati da ima smisla vaditi drugu betu i kad je prva manja. Na kraju krajeva, s obzirom da je prosjek bete 14 dana nakon aspiracije 48, a velik broj je troznamenkast, onda ima smisla da ih ima i dosta malih.

Teja1408, dobro pitanje. Baš i mene zanima, ali ne znam odgovor.

💔💔💔

• Leptirica 90🦋
    05. Studeni 2020. 18:06

14 dan ciklusa desno9,8,8,17 lijevo19,195,11       3×2       7mmcs+++     

Azospermia

05. Studeni 2020. 18:06

Leptirica 90🦋

Drage cure mo gu vam upisati moj papir iz petrove nemogu nikako sliku poslat nemam latop preko njega ide a da mi ukratko objasnite hvala

https://ibb.co/CWD2MPS
    Dakle na prvoj stranici ti je nasa MTB  objasnila... 
    Odi na prvu stranicu ovog foruma i klikni na taj link... 

Samara
    05. Studeni 2020. 18:07

Bela nemoj se kriviti molim te, nisi ti nista kriva. Bog je tako htio kako bi imala svog anđela čuvara na nebu. Znaš i sama da beba nebi preživjela, tako je moralo biti. Sljedeća beba će ti biti dar s neba vjeruj mi. Drzi se 🙏

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

05. Studeni 2020. 18:09

LUCIJA007

Leptirica 90🦋

Drage cure mo gu vam upisati moj papir iz petrove nemogu nikako sliku poslat nemam latop preko njega ide a da mi ukratko objasnite hvala

https://ibb.co/CWD2MPS
    Dakle na prvoj stranici ti je nasa MTB objasnila…
    Odi na prvu stranicu ovog foruma i klikni na taj link…

Kliknes na taj link.. Tu te trazi da uploadas sliku.. Napraviš to i onda na kraju stisni copy... Kopirana  ti je slika i onda ponovno udjes tu u forum i zalijepis sliku... 

05. Studeni 2020. 18:12

NadimakMTB

angribird, nisam htjela reći da nisi realna, samo sam ti napisala što sam pročitala na Rodinom forumu - tamo pišu stvarne žene kao i mi svoje podatke. Rijetki su slučajevi, ali nekih 10% žena tamo je stvarno imalo male početne bete. Kažu da se nekad i IVF bebe malo kasnije impplantiraju, plus ako imaš hematome ili miome na maternici, a beba se implantirala kraj njih, da beta malo kasnije uđe u krvotok. Naravno, to nam nije "izgovor" da si brijemo da smo trudne i nakon što dugo vremena beta ne ide nigdje, ali dobro je za znati da ima smisla vaditi drugu betu i kad je prva manja. Na kraju krajeva, s obzirom da je prosjek bete 14 dana nakon aspiracije 48, a velik broj je troznamenkast, onda ima smisla da ih ima i dosta malih.

Teja1408, dobro pitanje. Baš i mene zanima, ali ne znam odgovor.

Mene bas zanima kako to da su tolike oscilacije u toj beti, o cemu to ovisi... Ne mozes po njoj apsolutno znati je li jedno, dvoje ili cak troje😂❣️❣️❣️... Ali bas mi je to cudno.. Npr netko ima 10 dan betu tipa 100 a netko 1000...cudno bas... Taj dio nisam proucavala😂

Olivera
    05. Studeni 2020. 18:15

Belaaa

Nek mi Bog oprosti ali nisam to tila sama on zna da je tako moralo biti😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪 molite se za mene🙏🙏🙏

Drži se draga Belaaa. Nemoj kriviti sebe, jednostavno je tako trebalo biti, napravili ste sve što se moglo. Vaš će vas anđeo sad čuvati s neba❤️

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Studeni 2020. 18:20

Ako na ulici sretnete ženu sa jednim savršeno izmanikiranim kratkim noktom, bez ijedne grbice, oštrog dijela & slično, a ostalim noktima koji jesu kakvi jesu, slobodno me pozdravite 

💔💔💔

BAJOMA
    05. Studeni 2020. 18:24

NadimakMTB

Ako na ulici sretnete ženu sa jednim savršeno izmanikiranim kratkim noktom, bez ijedne grbice, oštrog dijela & slično, a ostalim noktima koji jesu kakvi jesu, slobodno me pozdravite

Wrh

ericaa
    05. Studeni 2020. 18:25

Piky sutra reci da te boli i ne mrdaj dok te ne prime ako vec ti nije opcija Zagreb... moj savjet...ocito dok trpis i dok ne napravis scenu nitko te ne dozivljava.... a jesi razmislila o Ogulinskoj bolnici? Ili Gospic spada pod nju? Nisam pametna,neznam... mogu reci samo sretno i izdrzi,i iznimno si hrabra i jaka ako ti sto to znaci... 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.