BAJO1, hvalaangribird, hvala na dijeljenju svog iskustva, znam da nije lako.
Misliš li da se u tvom slučaju moglo nešto napraviti da su te poslušali?
Ja sam maloga rodila u terminu (3700 i 52cm ) a isla sam kod dr nakon(4- 5 dana kasnjenja M i pozitivnog testa i beta mi je iznosila svega 20 ( prije 13 godina) pisala sam i curama na LH trakicama -(da zaista 20) ne sjecam se kolika mi je crtica bila tj jasnoca tako da je sve ovisno (to je i jedina beta koja sam radila u zivotu)
Beta u prirodnim trudnoćama i beta u ivf-u su dvije potpuno razlicite stvari. Kod prirodnih trudnoca ne znas koji dan ciklusa imas ovulaciju, i koji dan je doslo do oplodnje, bez obzira na lh trakice. Kod ivfa se sve zna u minutu doslovno. Mogu postojati odstupanja u dan ali mislim da ne postoji slucaj da je beta kod ivfa 20 dana nakon aspiracije(sto je odprilike 5 dana kasnjenja ciklusa) bila 20 i da je to bila uspjesna trudnoca. Mislim da ce se sve cure tu sloziti sa mnom.
Ja sam prošla cijelu Rodinu temu sa statistikama o beti.
Najniže što sam vidjela je da je jedna cura 10dpt dvije blastociste - dakle 15 dana nakon aspiracije imala rezultat 15, rodila je curicu.
Ima još hrpica primjera 15, 16 dana nakon aspiracije sa betom od 20-30.
💔💔💔
Drage žene, koliko su vam trajale menstruacije posle neuspesnog IVF?
7 dana i ne nazire se kraj, cudno boli i ne znam odkud vise toliki komadi....
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Nek mi Bog oprosti ali nisam to tila sama on zna da je tako moralo biti😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪 molite se za mene🙏🙏🙏
Belaaa, nema ti šta oprostit, ništa ti nisi kriva, tako je moralo bit
Drži se, a mi ćemo se molit 🙏
Ja sam maloga rodila u terminu (3700 i 52cm ) a isla sam kod dr nakon(4- 5 dana kasnjenja M i pozitivnog testa i beta mi je iznosila svega 20 ( prije 13 godina) pisala sam i curama na LH trakicama -(da zaista 20) ne sjecam se kolika mi je crtica bila tj jasnoca tako da je sve ovisno (to je i jedina beta koja sam radila u zivotu)
Beta u prirodnim trudnoćama i beta u ivf-u su dvije potpuno razlicite stvari. Kod prirodnih trudnoca ne znas koji dan ciklusa imas ovulaciju, i koji dan je doslo do oplodnje, bez obzira na lh trakice. Kod ivfa se sve zna u minutu doslovno. Mogu postojati odstupanja u dan ali mislim da ne postoji slucaj da je beta kod ivfa 20 dana nakon aspiracije(sto je odprilike 5 dana kasnjenja ciklusa) bila 20 i da je to bila uspjesna trudnoca. Mislim da ce se sve cure tu sloziti sa mnom.
Najniže što sam vidjela je da je jedna cura 10dpt dvije blastociste - dakle 15 dana nakon aspiracije imala rezultat 15, rodila je curicu.
Ma samo sam realna. Zivot me tako naucio. Prosla sam i ja sve moguce forume, hrvatske, slovenske, njemacke, britanske i americke dok sam racunala svoje bete. Da, ima slucajeva sa betom 10 na 14dpt blastica gdje se na kraju rode zdravi blizanci ali to su rijetki slucajevi.
Nek mi Bog oprosti ali nisam to tila sama on zna da je tako moralo biti😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪 molite se za mene🙏🙏🙏
Belaa drzi se 🙏🙏🙏💕
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Drage cure mo gu vam upisati moj papir iz petrove nemogu nikako sliku poslat nemam latop preko njega ide a da mi ukratko objasnite hvala
Azospermia
Nema ti Bog sta oprostiti, nemoj ni slucajno tako razmisljati. Nisi ti kriva ni za sto. Prolazis kroz nesto grozno i svi ti se mogu samo diviti na izdrzljivosti, nitko te ni za sta ne moze kriviti. U mojim mislima i molitvama si❤
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Ja se dan danas cujem s curom iz vv.. Pisala sam tu vec o njezinoj beti... 14 dan transfera 2 BLASTICE beta nekih 50 bila tako nesto uglavnom niska pogotovo za blastice ...za 2 dana 200...
curka ima vec 4 godinice🌺💓
angribird, nisam expert za bete, ali čini me se nevjerojatno da netko 15 dana od transfera blastice ima betu 10. Čini mi se da je veća vjerojatnost da je neki zaostali folikul od punkcije naknadno ovulirao pa se to primilo. trkeljam gluposti, ali i sad sam vidjela na UZV da mi je nakon punkcije ostalo folikula po jajnicima, čak i više nego što su ih aspirirali, šta se s njima desi? je li moguće da ti folikuli ipak ovuliraju? Moram ovo pitat doktoricu
Sortiraj odgovore
Najstariji