Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Studeni 2020. 17:08

Piky

NadimakMTB

Tiinaa, super, pišem. A sad fino opušteno. Uskoro ćeš čuti srce svoje bebePiky, oh
    Imaš li šanse doći u Zagreb?

Nikitta, slažem se s tobom. Prvo operacija, pa oporavak, a onda ćeš dalje donositi odluke.
    Hvala na utjehi. Već sam čula da nije strašno kad je ružičasto, zato ne paničarim do sutra.
    Idem sad rezati nokte.

flower93, hvala. Ja se nadam da više neće biti, ako bude do sutra, onda ću zvati ginekologa.

Ruska1986, jelda, jelda? Glupi nokti!

Evo sam sad i potpis promijenila. Kao što je LucyLou rekla, ja više nisam PUPO več PREGGO

Ma kad sam glupa i zavrnuta i najvažnije plašljiva…
    Kao ovo je moj grad blizo sam, muž mi nije daleko, što ako me bude bolilo, kako ću ja sama u drugom gradu. Bla bla bla… A trebala sam isti dan otići u zg i gotovo..

Piky, nisi ni glupa ni zavrnuta ni plašljiva.
    Prolaziš kroz horor scenarij i nosiš se s tim zadivljujuće. Hrpa ljudi se ne bi mogla nositi ni sa 10% onoga kroz što si ti prošla i kroz što sad prolaziš. Nevjerojatno si hrabra i snažna žena, samo što toga nisi svjesna. I da te nisam više čula da ružno pričaš o sebi!!
    Sad lijepo sjedni, malo dođi k sebi, i vidi što bi najbolja strategija bila za tebe sad. Hoćeš li čekati do sutra za Gospić. Hoćeš li u Zagreb. Hoćeš li privatno. Mi smo ovdje sve uz tebe i podržat ćemo te. 

💔💔💔

Ruska1986
    05. Studeni 2020. 17:09

Ne znam, Piky, al za ubit nekoga stvarno! Kao da se zajebavaju, debili

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    05. Studeni 2020. 17:13

NadimakMTB

Piky

NadimakMTB

Tiinaa, super, pišem. A sad fino opušteno. Uskoro ćeš čuti srce svoje bebePiky, oh
    Imaš li šanse doći u Zagreb?

Nikitta, slažem se s tobom. Prvo operacija, pa oporavak, a onda ćeš dalje donositi odluke.
    Hvala na utjehi. Već sam čula da nije strašno kad je ružičasto, zato ne paničarim do sutra.
    Idem sad rezati nokte.

flower93, hvala. Ja se nadam da više neće biti, ako bude do sutra, onda ću zvati ginekologa.

Ruska1986, jelda, jelda? Glupi nokti!

Evo sam sad i potpis promijenila. Kao što je LucyLou rekla, ja više nisam PUPO več PREGGO

Ma kad sam glupa i zavrnuta i najvažnije plašljiva…
    Kao ovo je moj grad blizo sam, muž mi nije daleko, što ako me bude bolilo, kako ću ja sama u drugom gradu. Bla bla bla… A trebala sam isti dan otići u zg i gotovo..

Piky, nisi ni glupa ni zavrnuta ni plašljiva.
    Prolaziš kroz horor scenarij i nosiš se s tim zadivljujuće. Hrpa ljudi se ne bi mogla nositi ni sa 10% onoga kroz što si ti prošla i kroz što sad prolaziš. Nevjerojatno si hrabra i snažna žena, samo što toga nisi svjesna. I da te nisam više čula da ružno pričaš o sebi!!
    Sad lijepo sjedni, malo dođi k sebi, i vidi što bi najbolja strategija bila za tebe sad. Hoćeš li čekati do sutra za Gospić. Hoćeš li u Zagreb. Hoćeš li privatno. Mi smo ovdje sve uz tebe i podržat ćemo te.

Tako je!

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

BAJOMA
    05. Studeni 2020. 17:14

NadimakMTB

Naravno da ne može sve biti jednostavno. Sad sam na wc papiru imala malo krvi. Doduše svijetle i ružičaste, ali svejedno.
    Odlučujem ne brinuti do sutra, čitala sam već ovdje da se to događa i da ne mora biti ništa opasno.
    Je li tako?

Meni ti je bio hematon koji je curkao onako svjetlo ruzicastu krv jedno 2 tjedna

05. Studeni 2020. 17:16

Mtb evo moje iskustvo. Prva beta trodnevnog 80, druga 250, treća 600. Trazili su mi da radim i trecu jer jer prva bila kao dosta niska. Prvi uz sam imala na tocno 6tt. Tjedan prije prvog UZ kao neki boje breskve trag. Na prvom uz je bilo srce i onda nakon 2 tjedna nije. Cijelo vrijeme sam smeđarila, cak to ne bi nazvala smeđarenje nego bas boja breskve, blijeda narancasta. 3 dana ne bude nista i onda jedan dan trag tako boje breskve i onda opet ništa i tako u krug. Panicarila sam i zvala stalno ali su me uvjeravali da kao ako nije svjeza krv sve je ok. Mislim kužim i sama da se nije moglo nista napraviti po pitanju toga. Ja bih se na tvome mjestu svakako javila i ako bude i ako ne bude. Kao sto cure kazu ne mora biti nista loše i stvarno ja imam par poznanica koje su krvarile bas iskljucivo od utrogestana.

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Studeni 2020. 17:19

BAJO1, hvala 

angribird, hvala na dijeljenju svog iskustva, znam da nije lako.  Misliš li da se u tvom slučaju moglo nešto napraviti da su te poslušali? 

💔💔💔

05. Studeni 2020. 17:28

NadimakMTB

BAJO1, hvalaangribird, hvala na dijeljenju svog iskustva, znam da nije lako. Misliš li da se u tvom slučaju moglo nešto napraviti da su te poslušali?

Ne, nije moglo, jednostavno je to bila priroda. Nema se tu šta, jedino mozda ici na vecu dozu progesterona, a ja sam vec bila na najvecoj.

BAJOMA
    05. Studeni 2020. 17:32

NadimakMTB

BAJO1, hvalaangribird, hvala na dijeljenju svog iskustva, znam da nije lako. Misliš li da se u tvom slučaju moglo nešto napraviti da su te poslušali?

Ja sam maloga rodila u terminu (3700 i 52cm ) a isla sam kod dr nakon(4- 5 dana kasnjenja M i pozitivnog testa i beta mi je iznosila svega 20 ( prije 13 godina) pisala sam i curama na LH trakicama -(da zaista 20) ne sjecam se kolika mi je crtica bila tj jasnoca tako da je sve ovisno (to je i jedina beta koja sam radila u zivotu)  

Lucyinthesky
    05. Studeni 2020. 17:33

točkicaa

Pitanjce jedno. Radila sam ponovno papu, jer mi je prosla taman istekla ovaj mjesec i evo upravo sam pokupila novu. Kaze sestra sve je u redu, ja nisam ni gledala dok nisam dosla kuci i ugledam da sam pozitivna na gardnerellu. Wtf zasto mi je onda rekla da je sve ok? Hoce mi to pravit problem sad za ivf kad budem isla, moram mu donjet tu novu papu..
    https://ibb.co/cxQfFCC

Ja sam je jednom imala na brisevima i nažalost ne možeš u postupak dok se ne riješi. Antibiotik morate piti i ti i suprug, a najranije tjedan dana nakon popijenog možeš napraviti bris. Ja sam pila sumamed i uzimala neke vaginalete.Uglavnom, sve te bakterije prije postupaka treba riješiti jer mogu kasnije raditi probleme, a utjecat i na implantaciju.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

05. Studeni 2020. 17:36

angribird

NadimakMTB

Ne, nije moglo, jednostavno je to bila priroda. Nema se tu šta, jedino mozda ici na vecu dozu progesterona, a ja sam vec bila na najvecoj.

Da.. Tako su i meni rekli.. Jednostavno mozemo lezat 24 sata, ali ako embrij ne valja ne valja... 
    Ne mozemo mi to nicim sprijecit u tim ranim tjednima.... I ja, sam bila na najvećim dozama i utrogestana i fragmina i u prvoj T sam lezala jer sam imala hematom i opet nije vrijedilo... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.