Nirvana2020, e pa ovo je sexy doktor. Pokusavam zamislit naseg dr. Sheldona kako ovako mokar izlazi iz bazena, igra tenis.....😂😂. Nama treba admin da brise moje postove jer cu ja stvarno jednom ostavit jajaca na ginekoloskom stolu 🙈
Cure s fejsa ja mislim da cu i ja kad jednog dana zatrudnim bit kao ta trudnica 🙈
Tirelesslvy, a meni se obicno hvataju za glavu, jer je i moj FSH slican tvome, osim privatnika 😂. Jednom sam vadila ciklus nakon stimulacije i bio je 12. Uvijek se vrti oko te brojke. Nego ti ionako ides privatno, ne vjerujem da ce bit neugodni i izbacit te naglavacke, niti se hvatat za glavu. Ako imas boljih nalaza nosi samo njih, ove ne spominji, najgore sto se moze desit je da te stave koji mjesec na Femoston.
Piky to je uzas, pa ima li tome kraja. A da ipak razmislis o Zagrebu. Stignes nazvat i narucit se za sutra, a i mi stignemo reagirat dok krenes imat ces na racunu
Tanja79 trebala bi i ja malo u tu tvoju kliniku, ako nista bar malo doc, sjedit u cekaoni i gledat. Tu kod nas kad dodjem pravo mi neugodno, sve mularija u cekaoni
BAJO1, hvalaangribird, hvala na dijeljenju svog iskustva, znam da nije lako.
Misliš li da se u tvom slučaju moglo nešto napraviti da su te poslušali?
Ja sam maloga rodila u terminu (3700 i 52cm ) a isla sam kod dr nakon(4- 5 dana kasnjenja M i pozitivnog testa i beta mi je iznosila svega 20 ( prije 13 godina) pisala sam i curama na LH trakicama -(da zaista 20) ne sjecam se kolika mi je crtica bila tj jasnoca tako da je sve ovisno (to je i jedina beta koja sam radila u zivotu)
Hvala ti što si tu s nama
💔💔💔
Naravno da ne može sve biti jednostavno. Sad sam na wc papiru imala malo krvi. Doduše svijetle i ružičaste, ali svejedno.
Odlučujem ne brinuti do sutra, čitala sam već ovdje da se to događa i da ne mora biti ništa opasno.
Je li tako?
Ja sam u 2 navrata imala par kapi roskastog na papiru (nevezano uz uzv) i jednom malo smedeg na ulosku nakon uzva. I sve je oke. Zilica neka ocito. Od utrogestana i sve je osjetljivo dolje.😊
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Upravo sam poila 3 tablete dali mi i sad cekat divne su sestre a ja se oprastsm sa svojom bebicoom😪😪😪😪😪🙏❤️
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
BAJO1, hvalaangribird, hvala na dijeljenju svog iskustva, znam da nije lako.
Misliš li da se u tvom slučaju moglo nešto napraviti da su te poslušali?
Ja sam maloga rodila u terminu (3700 i 52cm ) a isla sam kod dr nakon(4- 5 dana kasnjenja M i pozitivnog testa i beta mi je iznosila svega 20 ( prije 13 godina) pisala sam i curama na LH trakicama -(da zaista 20) ne sjecam se kolika mi je crtica bila tj jasnoca tako da je sve ovisno (to je i jedina beta koja sam radila u zivotu)
Beta u prirodnim trudnoćama i beta u ivf-u su dvije potpuno razlicite stvari. Kod prirodnih trudnoca ne znas koji dan ciklusa imas ovulaciju, i koji dan je doslo do oplodnje, bez obzira na lh trakice. Kod ivfa se sve zna u minutu doslovno. Mogu postojati odstupanja u dan ali mislim da ne postoji slucaj da je beta kod ivfa 20 dana nakon aspiracije(sto je odprilike 5 dana kasnjenja ciklusa) bila 20 i da je to bila uspjesna trudnoca. Mislim da ce se sve cure tu sloziti sa mnom.
Naravno da ne može sve biti jednostavno. Sad sam na wc papiru imala malo krvi. Doduše svijetle i ružičaste, ali svejedno.
Odlučujem ne brinuti do sutra, čitala sam već ovdje da se to događa i da ne mora biti ništa opasno.
Je li tako?
Ja sam u 2 navrata imala par kapi roskastog na papiru (nevezano uz uzv) i jednom malo smedeg na ulosku nakon uzva. I sve je oke. Zilica neka ocito. Od utrogestana i sve je osjetljivo dolje.😊
Hvala!
Kad bolje razmislim, danas jesam malo više kopala po pipici jer mi je glupi utrić bježao
I da, nisam šišala nokte, držim ih i dalje poludugima. Sad ću to riješiti.
Vidjet ćemo do sutra.
💔💔💔
Upravo sam poila 3 tablete dali mi i sad cekat divne su sestre a ja se oprastsm sa svojom bebicoom😪😪😪😪😪🙏❤️
💔💔💔
Imam pitanje, koje je mozda glupo. 🙈 Ali bas me zanima.
U Vinogradskoj uvijek daju Duphaston, ne Utrogestan.
Vidim da svi koriste Utrogestan, a i ja sam prije postupaka, ali ovo s Duphastonom je klasicna terapija koju oni prepisu.
Je li to jako bitno?
Ako je, da pitam sutra na transferu pa da se prebacim na Utrogestan. 🙈
Nek mi Bog oprosti ali nisam to tila sama on zna da je tako moralo biti😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪 molite se za mene🙏🙏🙏
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Sortiraj odgovore
Najstariji