Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    05. Studeni 2020. 16:55

Piky

ericaa

Piky pa di te to vraćaju??? Ne mogu vjerovati….

Gospić.

Joj, uzas! Ne znam sta da kazem.. Da si bar htjela da ti pomognemo pa da to obavis sto prije.. Mislim, pa otkucaja nema vec dosta dugo i plod stoji, sta cekaju?????

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    05. Studeni 2020. 16:56

TirelessIvy

MTB, Lucijahvala vam. Ovaj forum mi dodje kao terapijaKoliko ste vi meni divne. Ja sam tu stalno citam i uz vas sam. Malo mi je guzva sa novim poslom, ali stizem da procitam sve, iako to vec postaje maratosnki sprinterska disciplinaMa nekako i sama znam da je logicno da hormoni podivljaju, ali za sledece konsultacije ovde u Nemackoj su trazili sveze analize, a kako su konsultacije sledeci mesec nisam imala kud. Ali ponecu jos i prethodne nalaze - imam ih hrpetinu. Nikada mi pre FSH nije isao preko 11, ali ako cemo realno, nikada ga nisam ni radila u ciklusu odmah posle stimuliranog. Nadam se da ce imati razumevanja i da me nece izabicit iz kinike naglavacke. Mogu samo da mislim kada im mi ovakve udjemo na vrata, matore kokosi sa ovakvim nalazima, sigurno se samo hvataju za glave

Sad kad ti reče, matore 🐔... 🤣
    Kod ovog mog doktora kad sam dolazila privatno, sve stare koke. Vise od 40 i to zene izborane, sede i.... trudne. Nekako mi to bas dalo nadu. Kad mogu one, i ja ću. Al samom nista ne uradi, verovatno sam premlada 🤪🤷🤦

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

Ruska1986
    05. Studeni 2020. 16:59

Nikitta

Slee Ma ne,nisam napisala da mi vade jajnike, nego režu crijeva i jajnike, barem 6 cm crijeva koje je zahvaćeno bolešću, a pošto imam i nekoliko endometrioma po oba jajnika, naravno da će rezuckat i jajnike. Pošto su već 2x rezuckani na prethodnim operacijama, ne znam što će ostati od njih. Plan nije da ih vade, ali da temeljito uklone bolest s oba jajnika - DA. Hoće li to dokusurit cijelo tkivo jajnika, to ovaj tren ne znam. Sve će biti kako mora. 🥺
    Lucija007 kratko i jasno - ne. Ne smijem u stimulaciju, a i nemam dobre js niti ih imam uopće u zadnje vrijeme. Pokušala sam prirodnjak u lipnju, FSH skoro preko 30, AMH jad i bijeda, nije bilo ni antralaca praktički na uzv, otpalo. Ne razmišljam o mpo više uopće. Ako ostane jajnih stanica nakon operacije, onda šta Bog da, ali velim - za mene je trudnoća sada prekrižena. Ovih dana se puni 7 godina pokušavanja, ja sam svoj obol dala i zaista nema pod ovim nebom što nisam pokušala. Vrijeme je za moj novi život. 🙏🏼

Stvarno si dala sve od sebe... Sad je najbitnije da u Becu sve super prodje pa ces vidit za dalje.. Jel se zna termin, jesi dog sta? Daj Boze da Novu godinu docekas u nikad boljem stanju 🤗🤗🤗🤗🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Studeni 2020. 16:59

Tiinaa, super, pišem. A sad fino opušteno. Uskoro ćeš čuti srce svoje bebe 

Piky, oh 
    Imaš li šanse doći u Zagreb?

Nikitta, slažem se s tobom. Prvo operacija, pa oporavak, a onda ćeš dalje donositi odluke. 
    Hvala na utjehi. Već sam čula da nije strašno kad je ružičasto, zato ne paničarim do sutra.
    Idem sad rezati nokte.

flower93, hvala. Ja se nadam da više neće biti, ako bude do sutra, onda ću zvati ginekologa.

Ruska1986, jelda, jelda?  Glupi nokti! 

Evo sam sad i potpis promijenila. Kao što je LucyLou rekla, ja više nisam PUPO več PREGGO 

💔💔💔

Ruska1986
    05. Studeni 2020. 17:01

NadimakMTB

Tiinaa, super, pišem. A sad fino opušteno. Uskoro ćeš čuti srce svoje bebePiky, oh

Nikitta, slažem se s tobom. Prvo operacija, pa oporavak, a onda ćeš dalje donositi odluke.
    Hvala na utjehi. Već sam čula da nije strašno kad je ružičasto, zato ne paničarim do sutra.
    Idem sad rezati nokte.

flower93, hvala. Ja se nadam da više neće biti, ako bude do sutra, onda ću zvati ginekologa.

Ruska1986, jelda, jelda? Glupi nokti!

Evo sam sad i potpis promijenila. Kao što je LucyLou rekla, ja više nisam PUPO več PREGGO

Ma naravno da je sve ok! 🙂 Al kazem, ti utrici su jaoooooo! 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

• Piky
    05. Studeni 2020. 17:02

Pa ja jedva čekam da vidim što će biti sutra, sad mi je jedina želja da mi sutra kažu da su se za bunili i da je sve super..🤦‍♀️🤦‍♀️😭😭 
    Ja mislim da ubit nekog u takvim situacijama nebi trebalo uopće kažnjavati... Vidjet ćemo sve sutra.. 
    Kao ne krvarim pa nije to ništa, ne brini, to je normalno... 
    OK. Možda i je ali psihički sigurno nije. Pun mi je k... Vjerujte gadi mi se sve 

🙋‍♀️32 🙋‍♂️44
    Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
    3/2020 insem. - stigla M
    7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
    9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
    Beta
    19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
    20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
    04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
    26.04 ET, 10.5 beta

05. Studeni 2020. 17:03

Ruska1986

Piky

ericaa

Piky pa di te to vraćaju??? Ne mogu vjerovati….

Gospić.

Joj, uzas! Ne znam sta da kazem.. Da si bar htjela da ti pomognemo pa da to obavis sto prije.. Mislim, pa otkucaja nema vec dosta dugo i plod stoji, sta cekaju?????

Cekaju da pocne krvariti jer tek onda je hitan slucaj a do tad doma sjedi i cekaj..... 
    Isto kao sto su meni rekli 🤢🤢🤢🤢🤢

• Piky
    05. Studeni 2020. 17:04

NadimakMTB

Tiinaa, super, pišem. A sad fino opušteno. Uskoro ćeš čuti srce svoje bebePiky, oh

Idem sad rezati nokte.

Ruska1986, jelda, jelda? Glupi nokti!

Ma kad sam glupa i zavrnuta i najvažnije plašljiva... 
    Kao ovo je moj grad blizo sam, muž mi nije daleko, što ako me bude bolilo, kako ću ja sama u drugom gradu. Bla bla bla... A trebala sam isti dan otići u zg i gotovo.. 

🙋‍♀️32 🙋‍♂️44
    Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
    3/2020 insem. - stigla M
    7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
    9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
    Beta
    19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
    20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
    04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
    26.04 ET, 10.5 beta

05. Studeni 2020. 17:05

Tanja79

TirelessIvy

MTB, Lucijahvala vam. Ovaj forum mi dodje kao terapijaKoliko ste vi meni divne. Ja sam tu stalno citam i uz vas sam. Malo mi je guzva sa novim poslom, ali stizem da procitam sve, iako to vec postaje maratosnki sprinterska disciplinaMa nekako i sama znam da je logicno da hormoni podivljaju, ali za sledece konsultacije ovde u Nemackoj su trazili sveze analize, a kako su konsultacije sledeci mesec nisam imala kud. Ali ponecu jos i prethodne nalaze - imam ih hrpetinu. Nikada mi pre FSH nije isao preko 11, ali ako cemo realno, nikada ga nisam ni radila u ciklusu odmah posle stimuliranog. Nadam se da ce imati razumevanja i da me nece izabicit iz kinike naglavacke. Mogu samo da mislim kada im mi ovakve udjemo na vrata, matore kokosi sa ovakvim nalazima, sigurno se samo hvataju za glave

Sad kad ti reče, matore 🐔… 🤣
    Kod ovog mog doktora kad sam dolazila privatno, sve stare koke. Vise od 40 i to zene izborane, sede i…. trudne. Nekako mi to bas dalo nadu. Kad mogu one, i ja ću. Al samom nista ne uradi, verovatno sam premlada 🤪🤷🤦

Sigurno nisu ni naborana ni sjeda 🙊😂😂... 
    U tom je problem 😂. 

05. Studeni 2020. 17:07

Piky

Pa ja jedva čekam da vidim što će biti sutra, sad mi je jedina želja da mi sutra kažu da su se za bunili i da je sve super..🤦‍♀️🤦‍♀️😭😭
    Ja mislim da ubit nekog u takvim situacijama nebi trebalo uopće kažnjavati… Vidjet ćemo sve sutra..
    Kao ne krvarim pa nije to ništa, ne brini, to je normalno…
    OK. Možda i je ali psihički sigurno nije. Pun mi je k… Vjerujte gadi mi se sve

I nisu te bar mogli ni pogledati na ultrazvuk jel?? Gluposti uopce pitam
    Ma jojjjjjj za ubit nekog da!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.