Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ericaa
    05. Studeni 2020. 16:33

Piky pa di te to vraćaju??? Ne mogu vjerovati....

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Tuma
    05. Studeni 2020. 16:34

Piky

Evo da se samo javim, krenula sam vas čitat ali to traje… Uglavnom cijedi da nakon presvlačenja opet ništa. Naručili me jutros u 8 vadit krv i da dođem na tašte… Ja došla izvadili krv i kažu ajte kući do 2 kad bude nalaz dođite, ja pitam dal na tašte jel mogu jest pita a sestra kaže a neznam ništa doktorica je na hitnom carskom dođite u 2. I ja tako kući ništa jela ni pila, popila kavu ujutro nakon krvi i zapalila pa reko kud puklo..
    Doša u 2 oni pitaju jel krvarim reko ne, kažu ništa danas dođite ujutro u 7. Aj sad reci tko je tu lud…. A mislim da mi ni korona više ne vrijedi ali iskreno boli me k….

Bas mi je zao sto uz sve jos moras ove pizdarije prolazit! Nadam se da ce te sutra primit i da ces se rijesiti svega toga da se mozes posvetiti sebi i svom miru. Saljem podrsku.❤

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Studeni 2020. 16:39

Naravno da ne može sve biti jednostavno. Sad sam na wc papiru imala malo krvi. Doduše svijetle i ružičaste, ali svejedno.
    Odlučujem ne brinuti do sutra, čitala sam već ovdje da se to događa i da ne mora biti ništa opasno.
    Je li tako? 

💔💔💔

• Tiinaa
    05. Studeni 2020. 16:40

NadimakMTB prvi ultrazvuk mi je 25.11 😊

Ja 32g, muz 31g
    Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
    23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
    17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

• Piky
    05. Studeni 2020. 16:41

ericaa

Piky pa di te to vraćaju??? Ne mogu vjerovati….

Gospić. 

🙋‍♀️32 🙋‍♂️44
    Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
    3/2020 insem. - stigla M
    7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
    9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
    Beta
    19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
    20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
    04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
    26.04 ET, 10.5 beta

05. Studeni 2020. 16:47

Nikitta

Slee Ma ne,nisam napisala da mi vade jajnike, nego režu crijeva i jajnike, barem 6 cm crijeva koje je zahvaćeno bolešću, a pošto imam i nekoliko endometrioma po oba jajnika, naravno da će rezuckat i jajnike. Pošto su već 2x rezuckani na prethodnim operacijama, ne znam što će ostati od njih. Plan nije da ih vade, ali da temeljito uklone bolest s oba jajnika - DA. Hoće li to dokusurit cijelo tkivo jajnika, to ovaj tren ne znam. Sve će biti kako mora. 🥺
    Lucija007 kratko i jasno - ne. Ne smijem u stimulaciju, a i nemam dobre js niti ih imam uopće u zadnje vrijeme. Pokušala sam prirodnjak u lipnju, FSH skoro preko 30, AMH jad i bijeda, nije bilo ni antralaca praktički na uzv, otpalo. Ne razmišljam o mpo više uopće. Ako ostane jajnih stanica nakon operacije, onda šta Bog da, ali velim - za mene je trudnoća sada prekrižena. Ovih dana se puni 7 godina pokušavanja, ja sam svoj obol dala i zaista nema pod ovim nebom što nisam pokušala. Vrijeme je za moj novi život. 🙏🏼

Da da.. Razumijem u potpunosti 😔

flower93
    05. Studeni 2020. 16:47

NadimakMTB

Naravno da ne može sve biti jednostavno. Sad sam na wc papiru imala malo krvi. Doduše svijetle i ružičaste, ali svejedno.
    Odlučujem ne brinuti do sutra, čitala sam već ovdje da se to događa i da ne mora biti ništa opasno.
    Je li tako?

Tako je! Ja sam imala izljev krvi, bas prave pravcate krvi. Odjurila na hitnu, a na uzv-u sve super i vidjela se kod jednog srcana reakcija. Samo legni, odmaraj, utrogestan koristi oralno i prati situaciju. Ako krene jace, uz bolove, onda je problem. 

05. Studeni 2020. 16:48

LUCIJA007

Nikitta

Slee Ma ne,nisam napisala da mi vade jajnike, nego režu crijeva i jajnike, barem 6 cm crijeva koje je zahvaćeno bolešću, a pošto imam i nekoliko endometrioma po oba jajnika, naravno da će rezuckat i jajnike. Pošto su već 2x rezuckani na prethodnim operacijama, ne znam što će ostati od njih. Plan nije da ih vade, ali da temeljito uklone bolest s oba jajnika - DA. Hoće li to dokusurit cijelo tkivo jajnika, to ovaj tren ne znam. Sve će biti kako mora. 🥺
    Lucija007 kratko i jasno - ne. Ne smijem u stimulaciju, a i nemam dobre js niti ih imam uopće u zadnje vrijeme. Pokušala sam prirodnjak u lipnju, FSH skoro preko 30, AMH jad i bijeda, nije bilo ni antralaca praktički na uzv, otpalo. Ne razmišljam o mpo više uopće. Ako ostane jajnih stanica nakon operacije, onda šta Bog da, ali velim - za mene je trudnoća sada prekrižena. Ovih dana se puni 7 godina pokušavanja, ja sam svoj obol dala i zaista nema pod ovim nebom što nisam pokušala. Vrijeme je za moj novi život. 🙏🏼

Da da.. Razumijem u potpunosti 😔

Mislim razumijem taj dio da si svoj obol dala... Ni ja ne znam otkud svoju snagu skupljam ni kad i da li cu se usuditi po embrije i veseliti se trudnoci.. 
    Eh zivote😔🤢🙄

Ruska1986
    05. Studeni 2020. 16:49

NadimakMTB

Je li tako?

Da, nijw to nista sta bi te trebalo brinut! Samo si malo zagrebala, sigurno! Nisi prva, a ni zadnja, sigurno.. a kako i ne bi, koliko guramo te utrice???  Nemoj brinut 🤗🤗

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

manemoj
    05. Studeni 2020. 16:55

NadimakMTB

Je li tako?

Mislim da nema razloga za brigu. Ali stvarno. Meni je danas rekao da može biti krvi izmedju bete i UZV ali da to i dalje ne znači ništa loše, može biti hematom neki ili ogrebotinica, samo da se u tom slučaju javim pa će mi dati terapiju za to. Jer sam pitala ako bude krvi jel to znači da je gotovo pa mi išao objasniti sve što me potencijalno može čekati.

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.