Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Studeni 2020. 16:19

NadimakMTB

Jadranka..

Pozz 😃
    Sutra mi drugi uzv i nadam se da nebude jos pikanja puno te da krene aspiracija 😫 koje se bas bojim i jel bolno?🤔thx😘

S obzirom da je zadnja paničarka od aspiracije - naša Sanjich - baš jučer bila, prepuštam njoj štafetu da ti kaže svoje svježe iskustvo - koje se poklapa sa svime što smo joj mi danima govorile
    (skraćeno, pitaj možeš li dobiti droge ili anesteziju - ako da, bit ćeš OK; ako ne, pitaj ih što možeš unaprijed doma popiti od tableta protiv bolova da te otupe, to isto pomaže).

Thx😘😘😘😘😘😘

• Piky
    05. Studeni 2020. 16:21

Evo da se samo javim, krenula sam vas čitat ali to traje... Uglavnom cijedi da nakon presvlačenja opet ništa. Naručili me jutros u 8 vadit krv i da dođem na tašte... Ja došla izvadili krv i kažu ajte kući do 2 kad bude nalaz dođite, ja pitam dal na tašte jel mogu jest pita a sestra kaže a neznam ništa doktorica je na hitnom carskom dođite u 2. I ja tako kući ništa jela ni pila, popila kavu ujutro nakon krvi i zapalila pa reko kud puklo..
    Doša u 2 oni pitaju jel krvarim reko ne, kažu ništa danas dođite ujutro u 7. Aj sad reci tko je tu lud.... A mislim da mi ni korona više ne vrijedi ali iskreno boli me k.... 

🙋‍♀️32 🙋‍♂️44
    Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
    3/2020 insem. - stigla M
    7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
    9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
    Beta
    19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
    20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
    04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
    26.04 ET, 10.5 beta

05. Studeni 2020. 16:21

Ruska1986

Jadranka..

Pozz 😃
    Sutra mi drugi uzv i nadam se da nebude jos pikanja puno te da krene aspiracija 😫 koje se bas bojim i jel bolno?🤔thx😘

Ma nije bolno, sve se prezivi! Negdje dobijes anesteziju, negdje koktel lijekova i ni ne osjetis! Meni su izvadili 21 folikul i niti osjetila nisam nista… Bila gotova za par minuta valjda. Bez brige, samo se opusti 🙂🙂

Hvalaaa,znaci nije tako strasno 😂😃

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Studeni 2020. 16:23

Piky, baš te maltretiraju nepotrebno 

💔💔💔

Ruska1986

Jadranka..

Ruska1986

Jadranka..

Pozz 😃

Ma nije bolno, sve se prezivi! Negdje dobijes anesteziju, negdje koktel lijekova i ni ne osjetis! Meni su izvadili 21 folikul i niti osjetila nisam nista… Bila gotova za par minuta valjda. Bez brige, samo se opusti 🙂🙂

Ma neeee, stvarno! Vidit ces 🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

NadimakMTB

Jadranka..

Pozz 😃

S obzirom da je zadnja paničarka od aspiracije - naša Sanjich - baš jučer bila, prepuštam njoj štafetu da ti kaže svoje svježe iskustvo - koje se poklapa sa svime što smo joj mi danima govorile
    (skraćeno, pitaj možeš li dobiti droge ili anesteziju - ako da, bit ćeš OK; ako ne, pitaj ih što možeš unaprijed doma popiti od tableta protiv bolova da te otupe, to isto pomaže).

Pih... Koliko puta meni na vv rekli NISTA UJUTRO prije aspiracije, a tamo dobijes koktel svete vodice koja je na mojih 12 nekad 14 folikuli bila nista! I naravno imam ja svojih starijih iskusnjara s VV :popila doma 2 normabela 2 rapidola, sestra pita jeste sta pile.. Neee naravno 😂😂😂... Daju mi vazno onu svetu vodicu i mislille da me nista ne boli od njihovog koktelcica😂😂😂🙊... 

Ruska1986
    05. Studeni 2020. 16:24

Piky

Evo da se samo javim, krenula sam vas čitat ali to traje… Uglavnom cijedi da nakon presvlačenja opet ništa. Naručili me jutros u 8 vadit krv i da dođem na tašte… Ja došla izvadili krv i kažu ajte kući do 2 kad bude nalaz dođite, ja pitam dal na tašte jel mogu jest pita a sestra kaže a neznam ništa doktorica je na hitnom carskom dođite u 2. I ja tako kući ništa jela ni pila, popila kavu ujutro nakon krvi i zapalila pa reko kud puklo..
    Doša u 2 oni pitaju jel krvarim reko ne, kažu ništa danas dođite ujutro u 7. Aj sad reci tko je tu lud…. A mislim da mi ni korona više ne vrijedi ali iskreno boli me k….

🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️ pa sta cekaju, ne kuzim?

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Studeni 2020. 16:24

Jadranka..

Ruska1986

Jadranka..

Pozz 😃

Eeeventualno pričaš doktoru kako ti je seksi, ali to je to 

💔💔💔

Samara
    05. Studeni 2020. 16:26

Piky

Evo da se samo javim, krenula sam vas čitat ali to traje… Uglavnom cijedi da nakon presvlačenja opet ništa. Naručili me jutros u 8 vadit krv i da dođem na tašte… Ja došla izvadili krv i kažu ajte kući do 2 kad bude nalaz dođite, ja pitam dal na tašte jel mogu jest pita a sestra kaže a neznam ništa doktorica je na hitnom carskom dođite u 2. I ja tako kući ništa jela ni pila, popila kavu ujutro nakon krvi i zapalila pa reko kud puklo..
    Doša u 2 oni pitaju jel krvarim reko ne, kažu ništa danas dođite ujutro u 7. Aj sad reci tko je tu lud…. A mislim da mi ni korona više ne vrijedi ali iskreno boli me k….

Meni zbilja nije jasno zasto te stalno sikaniraju.. Pa dokle tako? Bas me rastuzilo sad to... 

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

05. Studeni 2020. 16:28

Piky

Tko je ono tu pisao da se borim i molim od bolnice do bolnice da me kiretiraju?🙄
    Ovo je uzas zivi.. Ne krvaris pa nije hitno da.. Ma groznooooo! 
    Drzi se.. Ne znam sto drugo reci.. 🤢😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.