Pozz 😃
Sutra mi drugi uzv i nadam se da nebude jos pikanja puno te da krene aspiracija 😫 koje se bas bojim i jel bolno?🤔thx😘
S obzirom da je zadnja paničarka od aspiracije - naša Sanjich - baš jučer bila, prepuštam njoj štafetu da ti kaže svoje svježe iskustvo - koje se poklapa sa svime što smo joj mi danima govorile
(skraćeno, pitaj možeš li dobiti droge ili anesteziju - ako da, bit ćeš OK; ako ne, pitaj ih što možeš unaprijed doma popiti od tableta protiv bolova da te otupe, to isto pomaže).
Thx😘😘😘😘😘😘
Evo da se samo javim, krenula sam vas čitat ali to traje... Uglavnom cijedi da nakon presvlačenja opet ništa. Naručili me jutros u 8 vadit krv i da dođem na tašte... Ja došla izvadili krv i kažu ajte kući do 2 kad bude nalaz dođite, ja pitam dal na tašte jel mogu jest pita a sestra kaže a neznam ništa doktorica je na hitnom carskom dođite u 2. I ja tako kući ništa jela ni pila, popila kavu ujutro nakon krvi i zapalila pa reko kud puklo..
Doša u 2 oni pitaju jel krvarim reko ne, kažu ništa danas dođite ujutro u 7. Aj sad reci tko je tu lud.... A mislim da mi ni korona više ne vrijedi ali iskreno boli me k....
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Pozz 😃
Sutra mi drugi uzv i nadam se da nebude jos pikanja puno te da krene aspiracija 😫 koje se bas bojim i jel bolno?🤔thx😘
Ma nije bolno, sve se prezivi! Negdje dobijes anesteziju, negdje koktel lijekova i ni ne osjetis! Meni su izvadili 21 folikul i niti osjetila nisam nista… Bila gotova za par minuta valjda. Bez brige, samo se opusti 🙂🙂
Hvalaaa,znaci nije tako strasno 😂😃
Pozz 😃
Ma nije bolno, sve se prezivi! Negdje dobijes anesteziju, negdje koktel lijekova i ni ne osjetis! Meni su izvadili 21 folikul i niti osjetila nisam nista… Bila gotova za par minuta valjda. Bez brige, samo se opusti 🙂🙂
Ma neeee, stvarno! Vidit ces 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Pozz 😃
S obzirom da je zadnja paničarka od aspiracije - naša Sanjich - baš jučer bila, prepuštam njoj štafetu da ti kaže svoje svježe iskustvo - koje se poklapa sa svime što smo joj mi danima govorile
(skraćeno, pitaj možeš li dobiti droge ili anesteziju - ako da, bit ćeš OK; ako ne, pitaj ih što možeš unaprijed doma popiti od tableta protiv bolova da te otupe, to isto pomaže).
Pih... Koliko puta meni na vv rekli NISTA UJUTRO prije aspiracije, a tamo dobijes koktel svete vodice koja je na mojih 12 nekad 14 folikuli bila nista! I naravno imam ja svojih starijih iskusnjara s VV :popila doma 2 normabela 2 rapidola, sestra pita jeste sta pile.. Neee naravno 😂😂😂... Daju mi vazno onu svetu vodicu i mislille da me nista ne boli od njihovog koktelcica😂😂😂🙊...
Evo da se samo javim, krenula sam vas čitat ali to traje… Uglavnom cijedi da nakon presvlačenja opet ništa. Naručili me jutros u 8 vadit krv i da dođem na tašte… Ja došla izvadili krv i kažu ajte kući do 2 kad bude nalaz dođite, ja pitam dal na tašte jel mogu jest pita a sestra kaže a neznam ništa doktorica je na hitnom carskom dođite u 2. I ja tako kući ništa jela ni pila, popila kavu ujutro nakon krvi i zapalila pa reko kud puklo..
Doša u 2 oni pitaju jel krvarim reko ne, kažu ništa danas dođite ujutro u 7. Aj sad reci tko je tu lud…. A mislim da mi ni korona više ne vrijedi ali iskreno boli me k….
🙆♀️🙆♀️🙆♀️🙆♀️ pa sta cekaju, ne kuzim?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Pozz 😃
Eeeventualno pričaš doktoru kako ti je seksi, ali to je to
💔💔💔
Evo da se samo javim, krenula sam vas čitat ali to traje… Uglavnom cijedi da nakon presvlačenja opet ništa. Naručili me jutros u 8 vadit krv i da dođem na tašte… Ja došla izvadili krv i kažu ajte kući do 2 kad bude nalaz dođite, ja pitam dal na tašte jel mogu jest pita a sestra kaže a neznam ništa doktorica je na hitnom carskom dođite u 2. I ja tako kući ništa jela ni pila, popila kavu ujutro nakon krvi i zapalila pa reko kud puklo..
Doša u 2 oni pitaju jel krvarim reko ne, kažu ništa danas dođite ujutro u 7. Aj sad reci tko je tu lud…. A mislim da mi ni korona više ne vrijedi ali iskreno boli me k….
Meni zbilja nije jasno zasto te stalno sikaniraju.. Pa dokle tako? Bas me rastuzilo sad to...
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Tko je ono tu pisao da se borim i molim od bolnice do bolnice da me kiretiraju?🙄
Ovo je uzas zivi.. Ne krvaris pa nije hitno da.. Ma groznooooo!
Drzi se.. Ne znam sto drugo reci.. 🤢😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔
Sortiraj odgovore
Najstariji