O moj Bože, jel ta stvarno trudna pa namjerno stavlja sol na ranu nama koje ne možemol,ili je došla isključivo da provocira?
Ja razumijem ushićenost i sreću , ali ono što ne razumijem kako može tako provocirati i još si davati za pravo slati u inbox takve poruke. Ovo je užasno, jadan njezin suprug ako je i njemu takva doma. Svu joj sreću želim ,da rodi zdravo dijete, ali mislim stvarno ,kakva osoba, pa jel to moguće?
S obzirom da je meni slala videe i slike ultrazvuka pretpostavljam da je stvarno trudna😅
Joj, pa vama je bas zanimljivo tamo 🙂🙂
Haha pa bas!
I predivno za uzv! Mora biti posebno cuti bebaca😍 ❤
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
WNGG, rekla sam ti ja da ćemo mi zajedno gurati kolica - ti dupla, a ja jednostruka.
Kod ginekologa možeš ići kod kojeg god hoćeš, ovog koji ti je vodio MPO (ako on vodi i trudnoće), svog socijalca, svog privatnika, onoga za kojeg želiš na porod, ... Odabereš tamo gdje ćeš se ti osjećati najugodnije. Samo javiš da imaš dvije uzastopne bete i koje su. Doduše, meni su krvnički izračunali da dođem na UZV na točno 6 tjedna, ja sam se nadala da će me naručiti ranije.
Hihihi, imaš i ti svog seksi macana, a ne samo Sanjich
Ruska1986, pozoveš lucija007 kod sebe na kavu, naći će ti ona srce
Slee, ma nisi ti kriva, ne ispričavaj se radi svog lošeg iskustva.
Draga, jednostavno je to ono kad ti u oko upadne kriva stvar u krivo vrijeme. Idući put kad odeš na FET imat ćeš čitav ovaj čopor u svom ringu, toliko ćemo trudničke prašine slati da nema da ne upali.
Leptirica90, upute su napisane na prvoj stranici ovog topica - kako postaviti sliku.
💔💔💔
MTB, Lucija hvala vam. Ovaj forum mi dodje kao terapija Koliko ste vi meni divne. Ja sam tu stalno citam i uz vas sam. Malo mi je guzva sa novim poslom, ali stizem da procitam sve, iako to vec postaje maratosnki sprinterska disciplina
Ma nekako i sama znam da je logicno da hormoni podivljaju, ali za sledece konsultacije ovde u Nemackoj su trazili sveze analize, a kako su konsultacije sledeci mesec nisam imala kud. Ali ponecu jos i prethodne nalaze - imam ih hrpetinu. Nikada mi pre FSH nije isao preko 11, ali ako cemo realno, nikada ga nisam ni radila u ciklusu odmah posle stimuliranog. Nadam se da ce imati razumevanja i da me nece izabicit iz kinike naglavacke. Mogu samo da mislim kada im mi ovakve udjemo na vrata, matore kokosi sa ovakvim nalazima, sigurno se samo hvataju za glave
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Cujem da sad zari i pali po trudnickim grupama, mozda je sretnete vi trudnice
nisam bas aktivna po trudnickim grupama, al mogla bih ih malo istraziti. Ionako sam doma cijele dane pa nemam pametnijeg posla 🤣
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Pozz 😃
Sutra mi drugi uzv i nadam se da nebude jos pikanja puno te da krene aspiracija 😫 koje se bas bojim i jel bolno?🤔thx😘
Cujem da sad zari i pali po trudnickim grupama, mozda je sretnete vi trudnice
nisam bas aktivna po trudnickim grupama, al mogla bih ih malo istraziti. Ionako sam doma cijele dane pa nemam pametnijeg posla 🤣
Ocito sam i ja prerano odustala od svoje trudnicke grupe 😂😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Pozz 😃
Sutra mi drugi uzv i nadam se da nebude jos pikanja puno te da krene aspiracija 😫 koje se bas bojim i jel bolno?🤔thx😘
S obzirom da je zadnja paničarka od aspiracije - naša Sanjich - baš jučer bila, prepuštam njoj štafetu da ti kaže svoje svježe iskustvo - koje se poklapa sa svime što smo joj mi danima govorile
(skraćeno, pitaj možeš li dobiti droge ili anesteziju - ako da, bit ćeš OK; ako ne, pitaj ih što možeš unaprijed doma popiti od tableta protiv bolova da te otupe, to isto pomaže).
💔💔💔
WNGG, rekla sam ti ja da ćemo mi zajedno gurati kolica - ti dupla, a ja jednostruka.
Kod ginekologa možeš ići kod kojeg god hoćeš, ovog koji ti je vodio MPO (ako on vodi i trudnoće), svog socijalca, svog privatnika, onoga za kojeg želiš na porod, … Odabereš tamo gdje ćeš se ti osjećati najugodnije. Samo javiš da imaš dvije uzastopne bete i koje su. Doduše, meni su krvnički izračunali da dođem na UZV na točno 6 tjedna, ja sam se nadala da će me naručiti ranije.
Hihihi, imaš i ti svog seksi macana, a ne samo SanjichRuska1986, pozoveš lucija007 kod sebe na kavu, naći će ti ona srce
Draga, jednostavno je to ono kad ti u oko upadne kriva stvar u krivo vrijeme. Idući put kad odeš na FET imat ćeš čitav ovaj čopor u svom ringu, toliko ćemo trudničke prašine slati da nema da ne upali.Leptirica90, upute su napisane na prvoj stranici ovog topica - kako postaviti sliku.
Bas to💓😂
Necu se mrdat dok ga ne nadjem😂😂😂😂😂
Pozz 😃
Ma nije bolno, sve se prezivi! Negdje dobijes anesteziju, negdje koktel lijekova i ni ne osjetis! Meni su izvadili 21 folikul i niti osjetila nisam nista... Bila gotova za par minuta valjda. Bez brige, samo se opusti 🙂🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Kod ginekologa možeš ići kod kojeg god hoćeš, ovog koji ti je vodio MPO (ako on vodi i trudnoće), svog socijalca, svog privatnika, onoga za kojeg želiš na porod, … Odabereš tamo gdje ćeš se ti osjećati najugodnije. Samo javiš da imaš dvije uzastopne bete i koje su. Doduše, meni su krvnički izračunali da dođem na UZV na točno 6 tjedna, ja sam se nadala da će me naručiti ranije.
Hihihi, imaš i ti svog seksi macana, a ne samo SanjichRuska1986, pozoveš lucija007 kod sebe na kavu, naći će ti ona srce
Draga, jednostavno je to ono kad ti u oko upadne kriva stvar u krivo vrijeme. Idući put kad odeš na FET imat ćeš čitav ovaj čopor u svom ringu, toliko ćemo trudničke prašine slati da nema da ne upali.Leptirica90, upute su napisane na prvoj stranici ovog topica - kako postaviti sliku.
Bas to💓😂
Necu se mrdat dok ga ne nadjem😂😂😂😂😂
😂😂😂😂 vidit ces kad te budem zvalanu tri ujutro sva u panici 😂😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Sortiraj odgovore
Najstariji