Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Studeni 2020. 16:03

NadimakMTB

LUCIJA007

Ruska1986

Hvala vam, curke, stvarno ste sve divne! ❤💜 Sve mi je bilo onako, necu rec ravno, ali nisam bila ni svjesna dok nisam cula srce i stvarno se osvjestila da je to to! Sad cu bit mirna jedno dva dana… Ali ovaj mjesec nam je krcat svim i svacim ovdje pa cu imat zanimaciju i sta pratit.. Probala sam otic i na Bebe, cak nesto i komentirala ali ne mogu slusat o kolicima vise, stvarno ne mogu 😂😂

A zasto si ne kupis baby watcher?

Ovo si ja mislim kupiti. Od kojeg tjedna ga ima smisla koristiti?

Ima na YouTube ukucaj baby watcher zenske su vec u 9 i 10 tt znale naci srceko samo treba znati naci.. 
    Isto kao i sjenu na testu.. Samo treba znati😂😂😂😂

Slee
    05. Studeni 2020. 16:03

Eeeee, prosla baba s kolacima, tko je dobio slicice i videa, dobio je. Sad bi vi... skupo smo mi to platile 😂
    Mtb zao mi je sto te moj potpis uzrujao, bitno da je sve proslo super! 
    Nikita tebi vade i jajnike? Znam tvoju pricu jos iz vremena kda sam ja samo citala forum, zao mi je sto ne postoji druga opcija, ali ako ce ti to dobijeti mir i zdravlje, mozes biti mirna i napokon zivjeti punim plucima :)

Eto, dodjem jedan dan samo mahnuti i cijeli dan provedem na forumu. Jao! Idem sada obavljati sve sto nisam!

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Tuma
    05. Studeni 2020. 16:04

Dada31

O moj Bože, jel ta stvarno trudna pa namjerno stavlja sol na ranu nama koje ne možemol,ili je došla isključivo da provocira?
    Ja razumijem ushićenost i sreću , ali ono što ne razumijem kako može tako provocirati i još si davati za pravo slati u inbox takve poruke. Ovo je užasno, jadan njezin suprug ako je i njemu takva doma. Svu joj sreću želim ,da rodi zdravo dijete, ali mislim stvarno ,kakva osoba, pa jel to moguće?

S obzirom da je meni slala videe i slike ultrazvuka pretpostavljam da je stvarno trudna😅

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Ruska1986
    05. Studeni 2020. 16:06

Tuma

Dada31

O moj Bože, jel ta stvarno trudna pa namjerno stavlja sol na ranu nama koje ne možemol,ili je došla isključivo da provocira?
    Ja razumijem ushićenost i sreću , ali ono što ne razumijem kako može tako provocirati i još si davati za pravo slati u inbox takve poruke. Ovo je užasno, jadan njezin suprug ako je i njemu takva doma. Svu joj sreću želim ,da rodi zdravo dijete, ali mislim stvarno ,kakva osoba, pa jel to moguće?

S obzirom da je meni slala videe i slike ultrazvuka pretpostavljam da je stvarno trudna😅

Joj, pa vama je bas zanimljivo tamo 🙂🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Samara
    05. Studeni 2020. 16:07

NadimakMTB

LUCIJA007

Ruska1986

Hvala vam, curke, stvarno ste sve divne! ❤💜 Sve mi je bilo onako, necu rec ravno, ali nisam bila ni svjesna dok nisam cula srce i stvarno se osvjestila da je to to! Sad cu bit mirna jedno dva dana… Ali ovaj mjesec nam je krcat svim i svacim ovdje pa cu imat zanimaciju i sta pratit.. Probala sam otic i na Bebe, cak nesto i komentirala ali ne mogu slusat o kolicima vise, stvarno ne mogu 😂😂

Ovo si ja mislim kupiti. Od kojeg tjedna ga ima smisla koristiti?

I ja sam proucavala. Pise od 14og tt

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

Slee
    05. Studeni 2020. 16:09

Cujem da sad zari i pali po trudnickim grupama, mozda je sretnete vi trudnice 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Ruska1986

LUCIJA007

Ruska1986

Znas sta? Razmisljala sam i o tom, ali ako ga ne budem znala koristit kako treba pa onda ne nadjem srce pa cu bit luda tek

Ma kako ne bi nasla sad si vec 14 tjedan jel? 
    Imas na YouTube upute i zenske pokazuju tocno sve kako se trazi... Ne znam, kako ti smatras da je bolje no ja znam da cu ga koristiti kad dodjem konacno to tih tjedna kad se moze naci 💓... Pogotovo kad sam slusala sa sogoricom.. Milina.. Ono beba se umiri, nju opere panika ukljuci baby watcher na minutu poslusa da je sve ok i mirna🌺🤰💓

• Leptirica 90🦋

Može mi li neko objasnit opširnije nemogu se snać stavila bi svoj nalaz on mi je u galeri hvala

Azospermia

Ruska1986
    05. Studeni 2020. 16:11

LUCIJA007

Ruska1986

LUCIJA007

Ruska1986

Znas sta? Razmisljala sam i o tom, ali ako ga ne budem znala koristit kako treba pa onda ne nadjem srce pa cu bit luda tek

Ma kako ne bi nasla sad si vec 14 tjedan jel?
    Imas na YouTube upute i zenske pokazuju tocno sve kako se trazi… Ne znam, kako ti smatras da je bolje no ja znam da cu ga koristiti kad dodjem konacno to tih tjedna kad se moze naci 💓… Pogotovo kad sam slusala sa sogoricom.. Milina.. Ono beba se umiri, nju opere panika ukljuci baby watcher na minutu poslusa da je sve ok i mirna🌺🤰💓

Ma skoro 17! U pravu si, izguglat cu si i kupit! Imas neki savjet koji da gledam il ?

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Samara
    05. Studeni 2020. 16:12

Morate reci kak se zove ta luđakinja da je se klonimo ako naletimo di na nju haha

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.