Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Studeni 2020. 15:49

LioraLiora, ja bih ih još zvala i pitala za zdravlje mojih bebica. 

Slee, sunshine25, Tuma, neeego, kažete na fejs grupi se dobivaju sličice? Ništa, bilo mi je drago družiti se s vama, odo ja tamo  : slika vrijedi 1000 riječi :

Samara, oprao me jutros strah jer mi je prva beta bila mrvcu manja, a onda sam vidjela potpis od Slee koji ima slične podatke, ali sa lošim krajem.  

Chloe18, pitala si kakav je osjećaj. Pa mislim da sam za prvu betu negdje već pisala. Danas me tolika panika uhvatila (inače baš i nisam paničarka) da sam sjedila s MM, iživljavala se na njemu svojom nervozom, i 5 minuta se nagovarala da otvorim mail. On tvrdi da nisam bila gadura, ja smatram da sam ga malo iskoristila kao punching bag (isto mi to nije navika). I kad sam otvorila, onda je krenula oluja emocija, olakšanja, sreće, tuge, svega. Još nisam skroz smirena.
    Moram priznati da nije onako kako sam očekivala na početku - mislila sam, dobiješ pozitivnu betu i onda opušteno surfaš do poroda. Baš sam bila mlada i naivna. 

TirelessIvy, koliko ja znam, treba nam nekoliko mjeseci da nam se hormoni oporave nakon postupka, pa bih rekla da si sad malo prerano vadila, odnosno da ovi rezultati nisu relevantni. Netko je čak ovdje pisao da mu je AMH drastično pao nakon postupka, a za par mjeseci se opet vratio na staro.

točkicaa, vjerojatno ćeš je trebati liječiti, ne puštaju baš u postupak ako nam papa nije čista, a i za nas je bolje da nas ne puste.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Studeni 2020. 15:50

LUCIJA007

Ruska1986

Hvala vam, curke, stvarno ste sve divne! ❤💜 Sve mi je bilo onako, necu rec ravno, ali nisam bila ni svjesna dok nisam cula srce i stvarno se osvjestila da je to to! Sad cu bit mirna jedno dva dana… Ali ovaj mjesec nam je krcat svim i svacim ovdje pa cu imat zanimaciju i sta pratit.. Probala sam otic i na Bebe, cak nesto i komentirala ali ne mogu slusat o kolicima vise, stvarno ne mogu 😂😂

A zasto si ne kupis baby watcher?

Ovo si ja mislim kupiti. Od kojeg tjedna ga ima smisla koristiti?

💔💔💔

05. Studeni 2020. 15:51

Slee

Nirvanaonda se kuzimo, ja sam isto jedna od onih koja pisa sve testove i vadi bete privatno 😂 Bome, po beti bi rekla da su se mozda oba uhvatila 💗
    Ruska cestitam, prekrasna je bebica
    Blacky eeeee kad bi to mogle ukratko opisat 😂 Bilo je veselo dok je trajalo. Ma problem je nastao zbog jedne cure koja je stalno svima privatno slala poruke cudnog sadrzaja, a kada je ostala trudna nije prestajala svaki dan objavljivati neke nebuloze, tipa da joj curi nos, cure su se zalile da svakakve poruke dobiju u inbox pa sam je ja zamolila da prestane, onda nam je svima rekla da smo zavidne i jos par uznemirujucih inboxa je izmijenila s pinky i onda ju je sunshine izbacila. Par dana nakon napravila je lazni profil i upala u grupu i meni slala poruke da sam zla i sa nikada necu imati dijete. Eto ukratko - TELEVISA PRESENTA 😂😂 I eto nas sada opet malo tu.

sad mi žao što nisam vratila stari profil na fejsu i išla i ja s vama tamo, pa nije vam bilo dosadno

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Studeni 2020. 15:52

When nothing goes ➡️, go ⬅️.

NadimakMTB

Evo me, došla sam k sebi, pročitala ovih 264 stranice koje ste natipkale u međuvremenu, sad sam kao novadarliv, Dada31, Nadalica, LucyLou, točkicaa, Samara, lucija007, manemoj, Olivera, *.Women_name.*, Tuma, AuroraB, Slee, WNGG, BAJO1, Nikitta, Tanja79, miss1502, nada86, Teja1408, LioraLiora, peyton, Lucyinthesky, Tiinaa, Meto, Chloe18, ericaa, Blacky89, Bozma, TirelessIvy, puno vam hvala za navijanjeWNGG, čestitaaam!!!!
    Apsolutno razumijem ovaj tvoj strah. Meni su se svi simptomi primirili, pa je mene počeo prati strah radi toga. Mislim, imam ih, ali mi više bolovi nisu neugodni nego ih samo osjećam. Nikad zadovoljni!
    Kad ti je UZV?Tiinaa, čestitam!!!
    Kad ti je UZV?Ruska1986, znam te, lijo, naravno da si u McD.
    Aaah, bebicaaa. I srce si čula.Leptirica90, super vijestiSlee, divna si što si me tješila.manemoj, bez brige, nećete se vi mene odavde mi metlom riješiti.
    MTB, mica naša, ne znam kad mi je UZV kad tek sutra idem vadit službenu betu u Petrovu. Čak ni ne znam hoće mi htjeti vaditi 11. dnt jer mi je sestra rekla javiti se 12. ili 13. dan, a to su subota i nedjelja. Pitanje hoću li proći i trijažu jer još imam tempicu do 37.4, već vidim kako se pale svi alarmi u Petrovoj i vode me u lisicama

Ne mogu!!! Ti si sad trudnica!!! 
    A gdje misliš voditi trudnoću? Jer mislim da se sa ovim svojim betama već možeš javiti doktoru i sve dogovoriti, to je to. Nema tu službeno, neslužbeno.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Studeni 2020. 15:53

Bozma

Slee

Nirvanaonda se kuzimo, ja sam isto jedna od onih koja pisa sve testove i vadi bete privatno 😂 Bome, po beti bi rekla da su se mozda oba uhvatila 💗
    Ruska cestitam, prekrasna je bebica
    Blacky eeeee kad bi to mogle ukratko opisat 😂 Bilo je veselo dok je trajalo. Ma problem je nastao zbog jedne cure koja je stalno svima privatno slala poruke cudnog sadrzaja, a kada je ostala trudna nije prestajala svaki dan objavljivati neke nebuloze, tipa da joj curi nos, cure su se zalile da svakakve poruke dobiju u inbox pa sam je ja zamolila da prestane, onda nam je svima rekla da smo zavidne i jos par uznemirujucih inboxa je izmijenila s pinky i onda ju je sunshine izbacila. Par dana nakon napravila je lazni profil i upala u grupu i meni slala poruke da sam zla i sa nikada necu imati dijete. Eto ukratko - TELEVISA PRESENTA 😂😂 I eto nas sada opet malo tu.

sad mi žao što nisam vratila stari profil na fejsu i išla i ja s vama tamo, pa nije vam bilo dosadno

Pa i ja kažem. 
    Ovdje samo plahte teksta, a tamo neke zanimljive sličice i filmići  
    Ah, sudbo kleta. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Studeni 2020. 15:55

Puf, pant, stigla sam vas. Sad mogu na godišnji 

💔💔💔

05. Studeni 2020. 15:57

NadimakMTB

LioraLiora, ja bih ih još zvala i pitala za zdravlje mojih bebica.Slee, sunshine25, Tuma, neeego, kažete na fejs grupi se dobivaju sličice? Ništa, bilo mi je drago družiti se s vama, odo ja tamo : slika vrijedi 1000 riječi :

Samara, oprao me jutros strah jer mi je prva beta bila mrvcu manja, a onda sam vidjela potpis od Slee koji ima slične podatke, ali sa lošim krajem.Chloe18, pitala si kakav je osjećaj. Pa mislim da sam za prvu betu negdje već pisala. Danas me tolika panika uhvatila (inače baš i nisam paničarka) da sam sjedila s MM, iživljavala se na njemu svojom nervozom, i 5 minuta se nagovarala da otvorim mail. On tvrdi da nisam bila gadura, ja smatram da sam ga malo iskoristila kao punching bag (isto mi to nije navika). I kad sam otvorila, onda je krenula oluja emocija, olakšanja, sreće, tuge, svega. Još nisam skroz smirena.
    Moram priznati da nije onako kako sam očekivala na početku - mislila sam, dobiješ pozitivnu betu i onda opušteno surfaš do poroda. Baš sam bila mlada i naivna.TirelessIvy, koliko ja znam, treba nam nekoliko mjeseci da nam se hormoni oporave nakon postupka, pa bih rekla da si sad malo prerano vadila, odnosno da ovi rezultati nisu relevantni. Netko je čak ovdje pisao da mu je AMH drastično pao nakon postupka, a za par mjeseci se opet vratio na staro.

točkicaa, vjerojatno ćeš je trebati liječiti, ne puštaju baš u postupak ako nam papa nije čista, a i za nas je bolje da nas ne puste.

Da da.. Meni je s 25 pao na 18 i sad mi je opet 25 tj bio prije ovog postupka.. 
    Treba minimalno nakon 3 mjeseca od postupka ponoviti hormone nikako ne prije..
    Eee da... Mlada i naivna.. 
    Nazalost mi ovdje smo lisene te bezbrižne trudnoce jer previse znamo, ni to ne valja.. 
    Ono popiskis poz test pogledas termin poroda i smisljas ime bebi i razmisljas o imenu i tko ce bit kuma, nema druge🌺💓.... 

05. Studeni 2020. 15:59

NadimakMTB

LUCIJA007

Ruska1986

Hvala vam, curke, stvarno ste sve divne! ❤💜 Sve mi je bilo onako, necu rec ravno, ali nisam bila ni svjesna dok nisam cula srce i stvarno se osvjestila da je to to! Sad cu bit mirna jedno dva dana… Ali ovaj mjesec nam je krcat svim i svacim ovdje pa cu imat zanimaciju i sta pratit.. Probala sam otic i na Bebe, cak nesto i komentirala ali ne mogu slusat o kolicima vise, stvarno ne mogu 😂😂

Ovo si ja mislim kupiti. Od kojeg tjedna ga ima smisla koristiti?

Pise od 14 tjedna mislim no nadje se i ranije srceko samo treba znati naci.. 
    Moja sogorica ga je koristila i meni je to super, skupa smo slusale i svako jutro lijepo poslusa srceko i mirna do poroda bila💓🌺

Nirvana2024
    05. Studeni 2020. 15:59

NadimakMTB

When nothing goes ➡️, go ⬅️.

NadimakMTB

Evo me, došla sam k sebi, pročitala ovih 264 stranice koje ste natipkale u međuvremenu, sad sam kao novadarliv, Dada31, Nadalica, LucyLou, točkicaa, Samara, lucija007, manemoj, Olivera, *.Women_name.*, Tuma, AuroraB, Slee, WNGG, BAJO1, Nikitta, Tanja79, miss1502, nada86, Teja1408, LioraLiora, peyton, Lucyinthesky, Tiinaa, Meto, Chloe18, ericaa, Blacky89, Bozma, TirelessIvy, puno vam hvala za navijanjeWNGG, čestitaaam!!!!
    Apsolutno razumijem ovaj tvoj strah. Meni su se svi simptomi primirili, pa je mene počeo prati strah radi toga. Mislim, imam ih, ali mi više bolovi nisu neugodni nego ih samo osjećam. Nikad zadovoljni!
    Kad ti je UZV?Tiinaa, čestitam!!!
    Kad ti je UZV?Ruska1986, znam te, lijo, naravno da si u McD.
    Aaah, bebicaaa. I srce si čula.Leptirica90, super vijestiSlee, divna si što si me tješila.manemoj, bez brige, nećete se vi mene odavde mi metlom riješiti.
    MTB, mica naša, ne znam kad mi je UZV kad tek sutra idem vadit službenu betu u Petrovu. Čak ni ne znam hoće mi htjeti vaditi 11. dnt jer mi je sestra rekla javiti se 12. ili 13. dan, a to su subota i nedjelja. Pitanje hoću li proći i trijažu jer još imam tempicu do 37.4, već vidim kako se pale svi alarmi u Petrovoj i vode me u lisicama

Ne mogu!!! Ti si sad trudnica!!!
    A gdje misliš voditi trudnoću? Jer mislim da se sa ovim svojim betama već možeš javiti doktoru i sve dogovoriti, to je to. Nema tu službeno, neslužbeno.

Hvala na podršci, ti si moj guru
    I hvala što si potegnula tu priču... kako to uopće sad ide, s tim odabirom vođenja? ja nemam ništa ni protiv ekipe u Petrovoj, svi mi se čine ok i još i dobro funkcioniraju u ovoj situaciji, al moja socijalna je druga priča... zapravo mi je najgore u Petrovoj čekanje trijaže na kiši i snijegu..
    e pa da, ja se nisam pohvalila da je moj doktor bio na Exkluzivu: https://net.hr/magazin/ljepota/prizori-od-kojih-cete-se-razboljeti-najseksi-domaci-lijecnici-pokazali-svoje-adute-i-otkrili-kako-izlaze-na-kraj-s-pacijenticama/

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

Ruska1986
    05. Studeni 2020. 16:02

LUCIJA007

Ruska1986

Znas sta? Razmisljala sam i o tom, ali ako ga ne budem znala koristit kako treba pa onda ne nadjem srce pa cu bit luda tek

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.