Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matkiša 😎
    09. Veljača 2021. 13:47

Tuma

Tuma

Mattan

Curke ja, sam jučer počela sa dozom 20 kapi od Plivita, do sad sam 10… Hoću li se ušikati od toga ili je to skroz ok?

Pa mislim da ti je 10 dosta. Ili 15, ne bih baš išla na 20. Moja baka zbog Alzheimera i velikog nedostatka D vitamina je od neurologice dobila 10 kapi. Inače je 4-6 uobičajena doza. Ja sam koristila 5-10 kapi…

Al u principu neće ti ništa biti ni od 20 kapi. Ona je to dobila kao stalnu terapiju, a ti želiš nabildat vit D, pa mislim da je i 20 oke.

Aha, znači ipak sam normalna haha

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Ruska1986
    09. Veljača 2021. 13:51

Women_name, i mene je moja tako lupala! Imala sam osjecaj da je stalno negdje dolje i da nenormalno nabija taj mjehur! A sad tek... Pa sad imam osjecaj da je kao neka hobotnica koja istovremeno udara svuda di stigne! Udarci su jaci i izrazeniji i duze traju 🙂 kao da je podivljala skroz 😂😂 ali sad kad te opali u mjehur, imas osjecaj da ces se upisat iste sekunde. I ne brini, ona sad ima mjesta i uziva unutra! 🙂🙂 Mene je, recimo, znala lupat pa se smiri a sad ne miruje uopce. Ja kad se god probudim po noci, ona nabija. A kroz dan da ni ne pricam.. I inace, ne znam zast, al bebe vole bok i imam osjecaj da su ona ful aktivnije I ne brini za pritisak, nemos ti njoj nist napravit.. Nedavno je cura imala prometnu i bila vezana i u bolnici ju pregledali i rekli da je sve u najboljem redu. I da su bebe jako dobro zasticene unutra 🙂🙂 bas sam na zadnjem pregledu rekla kako sad idem bez nekog stresa jer ju osjecam cijelo vrijeme. Najgori je onaj pocetak trudnoce kad nemas nikakvu povratnu informaciju i ne znas sta se dogada..
    Tiki, drago mi je da je sve ok proslo i sad cekamo resultate s tobom 🤗🤗🤗
    Miss, bas mi je zao sta nemas mira ni sekunde! 🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️ stalno nest... Al opet bolje da odes na pregled i uvjeris se da je sve ok. I ne brini, ne moze UVZ nastetit, a bolje da se sve provjeri i da budes s te strane mirna bar, kad te sve ovo ostalo muci toliko ❤💜

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    09. Veljača 2021. 13:55

Tuma

Ruska1986

Tuma

J_b ovo je moj test 9dnt
    https://ibb.co/PDBzytP
    A ovo smo mi dvije u 6.i 24.tt sa 6kg više 🥰
    https://ibb.co/FX2B4v2

Dobila si samo sise i trbuh 😍😍😍 💜❤💜

Tako se i inače debljam 😂 Uvijek sve ide u sise i trbuh, eventualno ruke😂

Blago tebi! Meni sve u ramena i ovu glavetinu 😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

• *.Women_name.*
    09. Veljača 2021. 14:07

Ruska1986

Women_name, i mene je moja tako lupala! Imala sam osjecaj da je stalno negdje dolje i da nenormalno nabija taj mjehur! A sad tek… Pa sad imam osjecaj da je kao neka hobotnica koja istovremeno udara svuda di stigne! Udarci su jaci i izrazeniji i duze traju 🙂 kao da je podivljala skroz 😂😂 ali sad kad te opali u mjehur, imas osjecaj da ces se upisat iste sekunde. I ne brini, ona sad ima mjesta i uziva unutra! 🙂🙂 Mene je, recimo, znala lupat pa se smiri a sad ne miruje uopce. Ja kad se god probudim po noci, ona nabija. A kroz dan da ni ne pricam.. I inace, ne znam zast, al bebe vole bok i imam osjecaj da su ona ful aktivnije I ne brini za pritisak, nemos ti njoj nist napravit.. Nedavno je cura imala prometnu i bila vezana i u bolnici ju pregledali i rekli da je sve u najboljem redu. I da su bebe jako dobro zasticene unutra 🙂🙂 bas sam na zadnjem pregledu rekla kako sad idem bez nekog stresa jer ju osjecam cijelo vrijeme. Najgori je onaj pocetak trudnoce kad nemas nikakvu povratnu informaciju i ne znas sta se dogada..
    Miss, bas mi je zao sta nemas mira ni sekunde! 🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️ stalno nest… Al opet bolje da odes na pregled i uvjeris se da je sve ok. I ne brini, ne moze UVZ nastetit, a bolje da se sve provjeri i da budes s te strane mirna bar, kad te sve ovo ostalo muci toliko ❤💜

Joj super. Ja se brinula zkj je stalno tako nisko 🙈🙈🙈 a zapravo da, gdje bi trebala bit u ovim tjednima. 😂😂😂 Istina da, stvarno je lakše kad ju osjećaš. Još kad ovako dođeš u tjedne kao ti da ju stalno osjetis, predivno 😍😍 javu se da je sve ok i da je tu, pametnice male😊😊 hvala ti 🥰🥰🥰

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Ruska1986
    09. Veljača 2021. 14:12

*.Women_name.*

Ruska1986

Women_name, i mene je moja tako lupala! Imala sam osjecaj da je stalno negdje dolje i da nenormalno nabija taj mjehur! A sad tek… Pa sad imam osjecaj da je kao neka hobotnica koja istovremeno udara svuda di stigne! Udarci su jaci i izrazeniji i duze traju 🙂 kao da je podivljala skroz 😂😂 ali sad kad te opali u mjehur, imas osjecaj da ces se upisat iste sekunde. I ne brini, ona sad ima mjesta i uziva unutra! 🙂🙂 Mene je, recimo, znala lupat pa se smiri a sad ne miruje uopce. Ja kad se god probudim po noci, ona nabija. A kroz dan da ni ne pricam.. I inace, ne znam zast, al bebe vole bok i imam osjecaj da su ona ful aktivnije I ne brini za pritisak, nemos ti njoj nist napravit.. Nedavno je cura imala prometnu i bila vezana i u bolnici ju pregledali i rekli da je sve u najboljem redu. I da su bebe jako dobro zasticene unutra 🙂🙂 bas sam na zadnjem pregledu rekla kako sad idem bez nekog stresa jer ju osjecam cijelo vrijeme. Najgori je onaj pocetak trudnoce kad nemas nikakvu povratnu informaciju i ne znas sta se dogada..
    Miss, bas mi je zao sta nemas mira ni sekunde! 🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️ stalno nest… Al opet bolje da odes na pregled i uvjeris se da je sve ok. I ne brini, ne moze UVZ nastetit, a bolje da se sve provjeri i da budes s te strane mirna bar, kad te sve ovo ostalo muci toliko ❤💜

Joj super. Ja se brinula zkj je stalno tako nisko 🙈🙈🙈 a zapravo da, gdje bi trebala bit u ovim tjednima. 😂😂😂 Istina da, stvarno je lakše kad ju osjećaš. Još kad ovako dođeš u tjedne kao ti da ju stalno osjetis, predivno 😍😍 javu se da je sve ok i da je tu, pametnice male😊😊 hvala ti 🥰🥰🥰

I meni je svaki put, osim zadnjeg, bila okrenuta naglavacke na pregledu 😂😂😂😂 ali vidjet ces, kako trudnoca odmice, imas osjecaj da uopce ne miruje vise. A i ima manje mjesta pa se zato valjda sve jace osjeti. I to su sad bas udarci, tipa kad me krene lupat, zaljuljam se 😂😂 jedino mi se ne svidja stucanje, to mi je nekako bas cudan osjecaj. A stuca stalno 😂😂 tako da ne brini, i bolje da se javlja ali sad vjerovatno bas uziva unutra 🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

Lucyinthesky
    09. Veljača 2021. 14:14

Tuma, divne ste vas dvije 🤩❤️Još jedna fit mama 👍

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• *.Women_name.*
    09. Veljača 2021. 14:26

Ruska1986

*.Women_name.*

Ruska1986

I meni je svaki put, osim zadnjeg, bila okrenuta naglavacke na pregledu 😂😂😂😂 ali vidjet ces, kako trudnoca odmice, imas osjecaj da uopce ne miruje vise. A i ima manje mjesta pa se zato valjda sve jace osjeti. I to su sad bas udarci, tipa kad me krene lupat, zaljuljam se 😂😂 jedino mi se ne svidja stucanje, to mi je nekako bas cudan osjecaj. A stuca stalno 😂😂 tako da ne brini, i bolje da se javlja ali sad vjerovatno bas uziva unutra 🙂

Znači poslije ti uopće ne da mira 🙈🙈😂 eee to sam čula od frendice kad smo znale prije bit na kavi dok je bila trudna, kaže evo stuca. 😂😂😂 Reko kak to osjetis. Da, sad ima još puno mjesta, pa vjerojatno ful uživa 😊😊🥰

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

ANKSIMORON
    09. Veljača 2021. 14:28

Bozma 🍀🐞

Josipab

Ludakopatka i Bozma, hvala na info!
    Ma propisat cu ga sama sebi na bijeli recept i super,mislila sam da se treba naruciti iz niemacke, pa sad dok nadem ljekarnu koja je to voljna…uglavnom, super 😊 znaci moze prije spavanja? Uz njega ne treba vitamin c,on je kombinacija željeza i vitamina c?

Je, nista ne treba uz njega. Malo je skuplji 170kn. Ali i nakon pola kutije feritin ode iznad gornje granice

Bozma jel on i za feritin i za zeljezo? Jer meni je nize i jedno i drugo... tocnije zeljezo mi je 16... a feritin mi je 25... kao trebalo bi mi biti vise... mislim se bi li uvela taj kendural c... 1 kapsula se dnevno uzima? Kazes prije spavanja najbolje? Sorry ako te tlacim 😆😆😆

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    09. Veljača 2021. 14:29

Tumaaaa 
    Znači ti si zmaj od žene , divna si , možeš slobodno svake godine biti trudna , kad ti tak lijepo stoji buščić 

endometrioza

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    09. Veljača 2021. 14:32

ANKSIMORON

Bozma 🍀🐞

Josipab

Ludakopatka i Bozma, hvala na info!
    Ma propisat cu ga sama sebi na bijeli recept i super,mislila sam da se treba naruciti iz niemacke, pa sad dok nadem ljekarnu koja je to voljna…uglavnom, super 😊 znaci moze prije spavanja? Uz njega ne treba vitamin c,on je kombinacija željeza i vitamina c?

Je, nista ne treba uz njega. Malo je skuplji 170kn. Ali i nakon pola kutije feritin ode iznad gornje granice

Bozma jel on i za feritin i za zeljezo? Jer meni je nize i jedno i drugo… tocnije zeljezo mi je 16… a feritin mi je 25… kao trebalo bi mi biti vise… mislim se bi li uvela taj kendural c… 1 kapsula se dnevno uzima? Kazes prije spavanja najbolje? Sorry ako te tlacim 😆😆😆

Feritin su zalihe željeza. Dakle, kad uzimaš Kendural, dižeš si oboje  

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.