Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pami
    09. Veljača 2021. 14:35

Dada, Sanjich kod vas su to pravi plusevi!! Podebljat će se ovaj mjesec itekako lista trudnica 😊
    Tuma predivne ste ti i tvoja curica 🥰
    Evo da se javim, obavila sam danas pregled. Moj dečkić je u redu, lijepo raste i razvija se. Doktorica mi je i na uzv vidjela spol. Hematoma više nema, tako da očito je to smeđarenje bilo od njega. Sljedeći pregled 04.03.- za zapisnik 😉

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

09. Veljača 2021. 14:36

ANKSIMORON

Bozma 🍀🐞

Josipab

Ludakopatka i Bozma, hvala na info!
    Ma propisat cu ga sama sebi na bijeli recept i super,mislila sam da se treba naruciti iz niemacke, pa sad dok nadem ljekarnu koja je to voljna…uglavnom, super 😊 znaci moze prije spavanja? Uz njega ne treba vitamin c,on je kombinacija željeza i vitamina c?

Je, nista ne treba uz njega. Malo je skuplji 170kn. Ali i nakon pola kutije feritin ode iznad gornje granice

Bozma jel on i za feritin i za zeljezo? Jer meni je nize i jedno i drugo… tocnije zeljezo mi je 16… a feritin mi je 25… kao trebalo bi mi biti vise… mislim se bi li uvela taj kendural c… 1 kapsula se dnevno uzima? Kazes prije spavanja najbolje? Sorry ako te tlacim 😆😆😆

To ja pijem prije spavanja jer mi je tako lakse, ne moram kroz dan pazit da ne pijem kavu ili pojedem nesto mlijecno, a pred spavanje ne konzumiram nista takvog. A prvi put su mi ga dali jer mi je feritin bio 12, nakon pola kutije je bio 152, a drugi put sad nedavno nakon one punkcije kad sam imala neku infekciju pa je zeljezo palo na 2. Znaci da moze i za i za jedno i za drugo

Anči 💕
    09. Veljača 2021. 14:40

Pami

Dada, Sanjich kod vas su to pravi plusevi!! Podebljat će se ovaj mjesec itekako lista trudnica 😊
    Evo da se javim, obavila sam danas pregled. Moj dečkić je u redu, lijepo raste i razvija se. Doktorica mi je i na uzv vidjela spol. Hematoma više nema, tako da očito je to smeđarenje bilo od njega. Sljedeći pregled 04.03.- za zapisnik 😉

Super da je sve uredu 😁 dečkiić 😍😍

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• *.Women_name.*
    09. Veljača 2021. 14:41

Pami

🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎉😍🥰💙💙💙

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

ANKSIMORON
    09. Veljača 2021. 14:43

Bozma 🍀🐞

ANKSIMORON

Bozma 🍀🐞

Josipab

Ludakopatka i Bozma, hvala na info!
    Ma propisat cu ga sama sebi na bijeli recept i super,mislila sam da se treba naruciti iz niemacke, pa sad dok nadem ljekarnu koja je to voljna…uglavnom, super 😊 znaci moze prije spavanja? Uz njega ne treba vitamin c,on je kombinacija željeza i vitamina c?

Je, nista ne treba uz njega. Malo je skuplji 170kn. Ali i nakon pola kutije feritin ode iznad gornje granice

Bozma jel on i za feritin i za zeljezo? Jer meni je nize i jedno i drugo… tocnije zeljezo mi je 16… a feritin mi je 25… kao trebalo bi mi biti vise… mislim se bi li uvela taj kendural c… 1 kapsula se dnevno uzima? Kazes prije spavanja najbolje? Sorry ako te tlacim 😆😆😆

To ja pijem prije spavanja jer mi je tako lakse, ne moram kroz dan pazit da ne pijem kavu ili pojedem nesto mlijecno, a pred spavanje ne konzumiram nista takvog. A prvi put su mi ga dali jer mi je feritin bio 12, nakon pola kutije je bio 152, a drugi put sad nedavno nakon one punkcije kad sam imala neku infekciju pa je zeljezo palo na 2. Znaci da moze i za i za jedno i za drugo

Hvala ☺☺ pa da najbolje prije spavanja... jer neda se ni meni mislit sta cu jest itd... bolje reci ne mogu ja to ni izdrzat ujutro... bez kave, dorucka itd... tnx 😉

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    09. Veljača 2021. 14:48

Pami

💔💔💔

BAJOMA
    09. Veljača 2021. 14:52

Tuma

J_b ovo je moj test 9dnt
    https://ibb.co/PDBzytP
    A ovo smo mi dvije u 6.i 24.tt sa 6kg više 🥰
    https://ibb.co/FX2B4v2

Predivna si 😍😍😍

sbjelisi
    09. Veljača 2021. 14:55

Trudničice naše ❤❤❤❤
    Željezo mi je bilo na donjoj granici, dobila sam od hzzo gin neke kapsule. Pijem s vitaminom c, ujutro, nataste. Ali pojma nisam imala da 2 sata jos iza ne smijem piti kavuuuu. Ja je odmah saspem 🙈🙈
    Mattan meni je dr prep.5 kapit dnevno vit.D tj.2000iu.
    Citala sam upute ljeka, baci oko. Imaj mjere, ipak. 😁
    Tamo cak pise za trudnice da ne smiju uzimati vise od 600iu dnevno zbog mogućnosti deformiteta ploda. Za lijecenje nedostatka vit.D pise 8 tjedana uzimati 15kapi dnevno (6000iu), a onda odrzavati s 3-5kapi (1500-2000iu).

oharascarlett14@gmail.com

VM
    09. Veljača 2021. 14:56

ajme ja sam se sva pogubila, ja sam jedino naletila na test od Sanjich i Tuma , Dadin ne mogu naći.
    Uglavnom nije ni bitno samo nek je pozitivno 

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    09. Veljača 2021. 15:02

VM

ajme ja sam se sva pogubila, ja sam jedino naletila na test od Sanjich i Tuma, Dadin ne mogu naći.
    Uglavnom nije ni bitno samo nek je pozitivno

Dada još nije stavila testić 

endometrioza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.