Pozdrav moje dame,
Samo da se javim da sam bila danas na kontroli.
Jos uvijek sam pod dojmom jer nismo bili ni svjesni da nam se dogodilo cudo kad su mm pronasli spermatide na biopsiji s obzirom na njegovu dijagnozu (mikrodelecije na y kromosomu).
Uglavnom doktor mi je naoravio briseve i papu jer je to jos ostalo od pretraga koj trebam odradit i pitao me za mm jel on uspio sta obavit pa sma rekla da je bio na biopsiji i da su nasli spermatide na sta on nije bio bas odusevljen i rekao je da jos kod nikiga nije dosli do oplodnje spermatidima no u prolazu sam srela dr biologicu koja je pogledala nalaz mm te je rekla da vrijedi pokusati tako da ćemo sigurno ici u postupak no trebaju doci jos ostali nalazi koji nisu gotovi. 🙏
Hvala vam puno puno na podrsci i svima puno srece na ovom putu ❤️🙏🥰
dok ja napišem post ti se već javila ma suuuuper
i sama činjenica da idete u postupak je u našem slučaju genijalna
mikrodelecije su pronađene u C zoni? kod kojeg si ginekologa u petrovoj? i kakav je sad plan? kad idete u postupak?
ajme baš sam sretna zbog vas ❤️
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 🔄
sunnysparkle7@gmail.com
Pozdrav moje dame,
Samo da se javim da sam bila danas na kontroli.
Jos uvijek sam pod dojmom jer nismo bili ni svjesni da nam se dogodilo cudo kad su mm pronasli spermatide na biopsiji s obzirom na njegovu dijagnozu (mikrodelecije na y kromosomu).
Uglavnom doktor mi je naoravio briseve i papu jer je to jos ostalo od pretraga koj trebam odradit i pitao me za mm jel on uspio sta obavit pa sma rekla da je bio na biopsiji i da su nasli spermatide na sta on nije bio bas odusevljen i rekao je da jos kod nikiga nije dosli do oplodnje spermatidima no u prolazu sam srela dr biologicu koja je pogledala nalaz mm te je rekla da vrijedi pokusati tako da ćemo sigurno ici u postupak no trebaju doci jos ostali nalazi koji nisu gotovi. 🙏
Hvala vam puno puno na podrsci i svima puno srece na ovom putu ❤️🙏🥰
Ajmee super..drzim fige da uspije 🤞🤞🙏
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Hope0306, samo hrabro, ovo je put koji se stvarno prelazi korak po korak.
rita7, onda je vrijeme da nađeš stvari koje te opuštaju. Meditacije, kupke, kick boxing, plesanje, Netflix, ... Čeka te 9 mjeseci trudnoće + doživotna briga o svom djetetu, ne želiš biti ona mama koja je stalno nervozna i stresirana, već cool opuštena mama.
💔💔💔
Sanjich Dadajoš malo i ovaj forum će se pretvoriti u forum trudnica
Tuma divne ste
Pami dečkić
MISS sretno na UZV🙏
anchy123 kod kojeg si ti doktora bila u Petrovoj?
Hope ti si danas išla u Petrovu na pregled? čekam ivještaj🙏
Kod dr Kisića...a sutra ćemo u Osijek na konzultacije da vidimo sta oni kazu..nissm bas odusevljena tim njegovim pristupom 🙄
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
E mislim stvarno di je više 😂😂😂😂😍🥰❤️
A čekam da mi se napuni mjehur da pišnem i vidim dali ima razlike jer imam jutarnju mokraću …mislim ja sam gatestirala, ali čekam sa stavljanjem slika …
Cekamooo 😍😍😍
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Sanjich Dadajoš malo i ovaj forum će se pretvoriti u forum trudnica
Tuma divne ste
Pami dečkić
MISS sretno na UZV🙏
anchy123 kod kojeg si ti doktora bila u Petrovoj?
Hope ti si danas išla u Petrovu na pregled? čekam ivještaj🙏
Kod dr Kisića…a sutra ćemo u Osijek na konzultacije da vidimo sta oni kazu..nissm bas odusevljena tim njegovim pristupom 🙄
sretno sutra 🤞🤞🤞 dobro je skupiti više mišljenja
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
4/25 FET 1 🐧 🔄
sunnysparkle7@gmail.com
sretno sutra🤞🤞🤞 dobro je skupiti više mišljenja
Hvala ti...jeste vi dobili termin za Rebro kod Hauptmana?
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Samo da vas pozdravim, i čestitam svima na plusićima i betama, držim fige na najjače svima da sve do kraja bude uredu 😇🥳💖🤞🙏. Ja sam cure dobila mengu, naravno točnu ipak kao švicarski sat, 28 dana nakon pobačaja 🤨. Javila sam se u kliniku, pa evo čekam da mi kažu koji su mi nalazi istekli da ih obavim prije FET-a. Ako sve bude išlo svojim tokom nadam se 3mj najranije da bi u transfer ili četvrti, najgore mi ovo za te testove na covid 🤯🤮
👩👱
IUIx2 (vm)
IVF - 1/21 (missed ab.)
Zadnji smrzlić uspješan FET 🥳🥳
3/21 čekamo curku 💗💣👶
https://lbdf.lilypie.com/A8g9p1.png
SBjelis naravno, uzimam ga tek desetak dana ili malo više pa želim nabildati do transfera..
Još uvijek osjećam bol od ovulacije, baš s te strane boli. Je li moguće da ova terapija utječe na to!?
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
sretno sutra🤞🤞🤞 dobro je skupiti više mišljenja
Hvala ti…jeste vi dobili termin za Rebro kod Hauptmana?
bio je M prošli tjedan kod Hauptmana. Nisam ništa pisala o tome jer iskreno nemam što napisati. Sve skupa je trajalo 10 minuta. Nije ga htio pregledati jer je MM već privatno obavio prvi pregled kod urologa pa je samo pogledao nalaze i rekao da napravi još kariogram i mikrodeleciju kromosoma Y. Kad bude imao rezultate ta 2 nalaza onda da mu se javi da sve skupljene nalaze još jednom pregleda i da se dogovore za postupak.
Tako da moja vam je preporuka ako ćete se naručivati kod njega da prije toga skupite sve nalaze (testosteron, FSH, LH, kariogram i mikrodeleciju krom Y) i kad dobijete rezultate uputite se njemu. Inače mom mužu je H bio ugodan i lijepo mu je objasnio i odgovorio na sva pitanja koja je imao.
poliklinika Repromed
4/25 FET 1 🐧 🔄
sunnysparkle7@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji