Samo da vas pozdravim, i čestitam svima na plusićima i betama, držim fige na najjače svima da sve do kraja bude uredu 😇🥳💖🤞🙏. Ja sam cure dobila mengu, naravno točnu ipak kao švicarski sat, 28 dana nakon pobačaja 🤨. Javila sam se u kliniku, pa evo čekam da mi kažu koji su mi nalazi istekli da ih obavim prije FET-a. Ako sve bude išlo svojim tokom nadam se 3mj najranije da bi u transfer ili četvrti, najgore mi ovo za te testove na covid 🤯🤮
To ti je super znak, znači da ti se tijelo oporavilo.
Inače, dobra vijest je da je šansa za spontani puno puno manja nakog što smo imale prvi. Naravno, postoji onaj mali broj žena koje imaju uzastopne spontane, ali za sad nema razloga da vjerujemo da smo u toj skupini.
Dapače, plodnost nam je pojačana do dvije godine nakon spontanog, a tijelo se odmah kreće pripremati za iduću trudnoću i diže sve svoje tajne trikove kako da iduću trudnoću održi.
Upravo zato je jako veliki postotak zdrave živorođene djece začete vrlo brzo nakon spontanog.
Navijamo i za mene i za tebe da ćemo sad preći na ovu dobru stranu statistike.
💔💔💔
sretno sutra🤞🤞🤞 dobro je skupiti više mišljenja
Hvala ti…jeste vi dobili termin za Rebro kod Hauptmana?
bio je M prošli tjedan kod Hauptmana. Nisam ništa pisala o tome jer iskreno nemam što napisati. Sve skupa je trajalo 10 minuta. Nije ga htio pregledati jer je MM već privatno obavio prvi pregled kod urologa pa je samo pogledao nalaze i rekao da napravi još kariogram i mikrodeleciju kromosoma Y. Kad bude imao rezultate ta 2 nalaza onda da mu se javi da sve skupljene nalaze još jednom pregleda i da se dogovore za postupak.
Tako da moja vam je preporuka ako ćete se naručivati kod njega da prije toga skupite sve nalaze (testosteron, FSH, LH, kariogram i mikrodeleciju krom Y) i kad dobijete rezultate uputite se njemu. Inače mom mužu je H bio ugodan i lijepo mu je objasnio i odgovorio na sva pitanja koja je imao.
MM je naručen sad krajem mjeseca kod androloga u Osijek..vidjet cemo sta ce on rec..sad ceka nalaze od hormona i to ce taman imat kad bude isao kod njega..drzim fige da uspijete to sve sto prije rijesit
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Pozdrav moje dame,
Samo da se javim da sam bila danas na kontroli.
Jos uvijek sam pod dojmom jer nismo bili ni svjesni da nam se dogodilo cudo kad su mm pronasli spermatide na biopsiji s obzirom na njegovu dijagnozu (mikrodelecije na y kromosomu).
Uglavnom doktor mi je naoravio briseve i papu jer je to jos ostalo od pretraga koj trebam odradit i pitao me za mm jel on uspio sta obavit pa sma rekla da je bio na biopsiji i da su nasli spermatide na sta on nije bio bas odusevljen i rekao je da jos kod nikiga nije dosli do oplodnje spermatidima no u prolazu sam srela dr biologicu koja je pogledala nalaz mm te je rekla da vrijedi pokusati tako da ćemo sigurno ici u postupak no trebaju doci jos ostali nalazi koji nisu gotovi. 🙏
Hvala vam puno puno na podrsci i svima puno srece na ovom putu ❤️🙏🥰
dok ja napišem post ti se već javilama suuuuper
i sama činjenica da idete u postupak je u našem slučaju genijalna
mikrodelecije su pronađene u C zoni? kod kojeg si ginekologa u petrovoj? i kakav je sad plan? kad idete u postupak?
ajme baš sam sretna zbog vas❤️
😁
Slažem se, pre sretna sam šta ćemo bar pokušati.
Tako je, mikrodelecije su u c zoni, ne znam jesam li spomenula da je mm bio kod dr Hauptmana, uglavnom on se stvarno potrudio oko biopsije i sve je objasnio i prije i poslije, ne daje lažnu nadu, ali daje sve od sebe da dobro napravi posao.
Kod dr. Vrcica sam u Petrovoj, a što se tice postupka jos ne znam kad bi mogao bit, nadam se da ćemo to dogovoriti na idućoj kontroli kad ću ic sa nalazima briseva i pape.
Puno puno hvala 🤗🤗🤗
🧚♀️27
AMH 30.5
Anti TPO 61.4
🦸♂️28
Azoospermia, mikrodelecija y kromosoma azfc, spermatidni stop
1/21 TESE 3 spermatida
4/21 postupak (Gonal F 150j, Cetrotide)
10.5. aspiracija - 16 oocita
Tijekom odmrzavanja materijala mm pronađen spermij koji nije prezivio ciscenje tako da nije došlo do transfera
8/21 - odmrzavanje preostalog materijala ❌ nije pronađeno ništa
Samo da vas pozdravim, i čestitam svima na plusićima i betama, držim fige na najjače svima da sve do kraja bude uredu 😇🥳💖🤞🙏. Ja sam cure dobila mengu, naravno točnu ipak kao švicarski sat, 28 dana nakon pobačaja 🤨. Javila sam se u kliniku, pa evo čekam da mi kažu koji su mi nalazi istekli da ih obavim prije FET-a. Ako sve bude išlo svojim tokom nadam se 3mj najranije da bi u transfer ili četvrti, najgore mi ovo za te testove na covid 🤯🤮
To ti je super znak, znači da ti se tijelo oporavilo.
Inače, dobra vijest je da je šansa za spontani puno puno manja nakog što smo imale prvi. Naravno, postoji onaj mali broj žena koje imaju uzastopne spontane, ali za sad nema razloga da vjerujemo da smo u toj skupini.
Dapače, plodnost nam je pojačana do dvije godine nakon spontanog, a tijelo se odmah kreće pripremati za iduću trudnoću i diže sve svoje tajne trikove kako da iduću trudnoću održi.
Upravo zato je jako veliki postotak zdrave živorođene djece začete vrlo brzo nakon spontanog.
Navijamo i za mene i za tebe da ćemo sad preći na ovu dobru stranu statistike.
Samo jako 💪 ili nikako kako kažu 🥰🥰 gustajte do skorih trudnickih tegoba 😊😁 još malo pa ste debele ❤️❤️❤️ super da si se tak brzo oporavila, znači da sve radi kao urica 👌
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
cure imam možda malo glupo pitanje...al dal neka od vas zna da li doktor opće prakse dobije obavijest ako se odjavite od njega i prijavite kod nekog drugog?
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Pozdrav moje dame,
Jos uvijek sam pod dojmom jer nismo bili ni svjesni da nam se dogodilo cudo kad su mm pronasli spermatide na biopsiji s obzirom na njegovu dijagnozu (mikrodelecije na y kromosomu).
Uglavnom doktor mi je naoravio briseve i papu jer je to jos ostalo od pretraga koj trebam odradit i pitao me za mm jel on uspio sta obavit pa sma rekla da je bio na biopsiji i da su nasli spermatide na sta on nije bio bas odusevljen i rekao je da jos kod nikiga nije dosli do oplodnje spermatidima no u prolazu sam srela dr biologicu koja je pogledala nalaz mm te je rekla da vrijedi pokusati tako da ćemo sigurno ici u postupak no trebaju doci jos ostali nalazi koji nisu gotovi. 🙏
mikrodelecije su pronađene u C zoni? kod kojeg si ginekologa u petrovoj? i kakav je sad plan? kad idete u postupak?
😁
Tako je, mikrodelecije su u c zoni, ne znam jesam li spomenula da je mm bio kod dr Hauptmana, uglavnom on se stvarno potrudio oko biopsije i sve je objasnio i prije i poslije, ne daje lažnu nadu, ali daje sve od sebe da dobro napravi posao.
Kod dr. Vrcica sam u Petrovoj, a što se tice postupka jos ne znam kad bi mogao bit, nadam se da ćemo to dogovoriti na idućoj kontroli kad ću ic sa nalazima briseva i pape.
Puno puno hvala 🤗🤗🤗
sretnooooo 🤗🤗🤗
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Pozdrav moje dame,
😁
Puno puno hvala 🤗🤗🤗
Sretnooo 🤞🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Hope,Sunny,Anchy-sretno! Vidim da je kod vas muski faktor u pitanju, pratim vase novosti i drzim fige za dobre vijesti
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
cure imam možda malo glupo pitanje…al dal neka od vas zna da li doktor opće prakse dobije obavijest ako se odjavite od njega i prijavite kod nekog drugog?
Mislim da ne... 😊 😊 😊
endometrioza
Za one koji se pripremaju za FET:
Dakle, slušam audio knjigu It starts with en egg iz jednostavnog razloga što je objavljeno dopunjeno izdanje I dodano je poglavlje o pripremi za FET.
Skraćeno, kaže da se tu ne moramo opterećivati suplementima za jajne stanice (jer što smo napravili, napravili smo) već samo našim endometrijem. Nema puno istraživanja na temu što popravlja endo (luzeri još nisu otkrili ciklu i ananas ), ali po onom što ima, ona preporučuje ovo:
- Prenatali - obavezno
- D vitamin ako nam nije dovoljno visok - obavezni
- E vitamin - navodno dosta pomaže
- L arginin - navodno pomaže
- Q10 možda pomaže, a možda ne
+ bilo koja antistres tehnika koja nam pomaže (navodno zato i postoje istraživanja koja kažu da akupunktura pomaže - zapravo je stvar da se radi o antistres tehnici koja nam onda snižava razinu kortizola u krvi... ako nam je stres otići na akupunkturu, neće pomoći).
You are welcome.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji