Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • T_Ivy
    09. Veljača 2021. 13:31

Rita meni ti je feritin poslednji put kada sam ga merila (pre oko godinu dana) bio 9. Katastrofa. Nisam imala transfera od tada, ali ja sa tim bas muku mucim otkako znam za sebe. Meni Floradix uglavnom dosta pomogne i to je mnogo smesno kako tacno znam kada mi treba. Odjednom dobijem strasnu zelju da ga pijem i strasno mi je fini ukus. Evo i sada imam ogromnu flasu i jedva cekam svako jutro i vece da ga pijem. Kao neki sokic. Ali cim mi valjda feritin dodje blizu normali odjednom mi taj Floradix bude skroz odvratan. To se bukvalno desi preko noci. Pijem tako jedno dva-tri meseca i samo odjednom vise ne mogu ni da ga vidim, pocne da mi ima ukus metala. Moja doktorka opste prakse me stalno podseca da moram da nastavim da ga pijem i tada, kada mi valjda telo kaze da ima dosta, jer feritin jako brzo padne. Evo tek u poslednja dva meseca sam se uozbiljila i pijem ga stalno, ali problem ovde u Nemackoj je i sto ne mogu tek tako da odem i uradim analizu krvi, cak ni privatno. Posle sve ove diskusije ovde mozda bi trebalo da izmolim moju doktorku da proverim gde mi je taj feritin sada.

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

MISS
    09. Veljača 2021. 13:33

MTB, Women, Tuma hvala cure, da do sad smo uvijek radili 2d, a prosli put prvi put preko stomaka i da mi je doktor prvi put pustio zvuk na doslovno 5 sekundi tako da to ne bi trebalo stetiti...jedino sta me sad zadnja dva puta gledao i vaginalno rucno da vidi jeli se slucajno otvaram i da izmjeri cerviks ( to malo boli ali je kratko pa izdrzim) tako da je valjda to sve ok sta se tice mojih ucestalih pregleda,sta cu, ne mogu si pomoc kad me muce ti bolovi stalno ( zbog njih mislim da je uvijek nesto naopako) i mislim se kad ce prestat,mogu li bit samo jedna obicna trudnica 😂😂

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

Ruska1986
    09. Veljača 2021. 13:34

Tuma

J_b ovo je moj test 9dnt
    https://ibb.co/PDBzytP
    A ovo smo mi dvije u 6.i 24.tt sa 6kg više 🥰
    https://ibb.co/FX2B4v2

Dobila si samo sise i trbuh 😍😍😍 💜❤💜

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Josipab
    09. Veljača 2021. 13:37

MTB, meni ti je najgore cekati i biti u neizvjesnosti i ne poduzimati nista. Sebi sam zadala da se dovedem maksimalno u red dok mi se mm ne vrati,dakle svo nalazi pregledi vjezbanje 4 puta tiedno itd. I bavim se organizacijom tako da uvijek moram razmisljati par koraka unaprijed...tako i zivim 😂 najveci stres mi je posao,to namjeravam staviti sa strane cim krenem u postupak i otvoriti bolovanje. Najgore od svega mi ie sta ne znam sta ce bit kad se dotični gospodin vrati-straj me da antibiotik nije unistia ureaplasmu pa da cemo opet morat cekati mjesec-dva a tad vec dode vrijeme za njegov odlazak. Onda pretpostavljam da ce ga tad poslati na vadenje hormona pa sta ako to ne bude stimalo i tako. Dok sam ja organizirana i zaposlena sve je u redu,muce me ove stvari sta su van moje kontrole a to je sve vezano za mužeka... Al ajde,.bar sam ga opremila nekim vitaminima pa se mozda dogodi cudo 🙏🏻  Urolog je nakon pregleda samo kratko komentirao: rijesit cemo prvo ureaplasmu pa cemo dalje vidit,bit ce sve to dobro
    Tako da smo dobili neku nadu 
    Zato cu ja razvaliti sa svim nalazima dok se gospodin ne vrati 😎

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

Matkiša 😎
    09. Veljača 2021. 13:39

Tuma

Mattan

Curke ja, sam jučer počela sa dozom 20 kapi od Plivita, do sad sam 10… Hoću li se ušikati od toga ili je to skroz ok?

Pa mislim da ti je 10 dosta. Ili 15, ne bih baš išla na 20. Moja baka zbog Alzheimera i velikog nedostatka D vitamina je od neurologice dobila 10 kapi. Inače je 4-6 uobičajena doza. Ja sam koristila 5-10 kapi…

Malo sam se zanjela :) i mislila sam haha

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• Josipab
    09. Veljača 2021. 13:39

Miss, drzim fige da prestanu bolovi i sve ostale brige...nije lako biti tjeskoban i uplašen tako dugo

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰

Tuma
    09. Veljača 2021. 13:42

Ruska1986

Tuma

J_b ovo je moj test 9dnt
    https://ibb.co/PDBzytP
    A ovo smo mi dvije u 6.i 24.tt sa 6kg više 🥰
    https://ibb.co/FX2B4v2

Dobila si samo sise i trbuh 😍😍😍 💜❤💜

Tako se i inače debljam 😂 Uvijek sve ide u sise i trbuh, eventualno ruke😂

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    09. Veljača 2021. 13:43

Josipab, onda smo slične. Tebi je ovo antristres, kao i meni. 

💔💔💔

• Josipab
    09. Veljača 2021. 13:46

MTB, dobro si rekla, antistres 😂😂 olitiga vraćanje kontrole u naše ruke 💪

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰

• *.Women_name.*
    09. Veljača 2021. 13:47

Tuma

Hvala svima 🥰
    Women_name a ne vrijedi ti garancija više? Meni je dosta dobra kamera, šteta da ti ne radi kak treba…. Što se tiče bebe isto ju najviše dolje osjetim, a nekad me tako lupa po mjehuru i crijevima da mislim da moram odmah na wc. Nekad ju osjetim kod pupka al češće dolje. I isto kad sam na boku kao da ju kod prepone osjetim. Valjda su im dolje nogice pa jače udaraju… Iako moja na svakom uzv ima stopala kraj glave 😅 i neće joj ništa biti od stiska ruke, moguće da je osjetila toplinu pa udarila 😊
    Tiki to su super vijesti, baš mi je drago😊
    Miss ja sam baš jučer svoju pitala za ceste uzve, a ona je specijalist za porodnistvo i ultrazvučne dijagnostike i kaže da baš ništa ne smeta. Da to nije onaj uzv za razvijanje kamenca i da ne smeta bebi, jedino da u 90% slučajeva nema potrebe za tako čestim pregledima. I da jedino bude problem kad mame precesto idu na uzve a mjeri se beba pa ako ju jednom samo 1 mm krivo iz mjere može ispast da nije narasla ili otezila i onda mame bzvz panicare. Kao ja jučer jer je moja u 6 dana dobila 10 grama po tome😅 i rekla je da to zanemarim i da je sve točno kak treba biti a i radila sam uzv na različitim mjestima.

Neee, ne vrijedi mi više ☹️☹️☹️ baš mi je žao. A super, znači da je to normalno 😊😊😊 moja je zadnji i predzadnji put bila na zadak. Hvala ti ❤️❤️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.