Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BAJOMA
    09. Veljača 2021. 15:07

MISS

Tuma izgledas top!!! Stvarno su sve trudnice ovdje bas zgodnice
    Tiki super da je sve ok,jedva cekamo nalaz Niftya
    Dada zasto ja ne vidim tvoj danasnji test? Ili ga nisi objavila danas?
    Cure, ja za promjenu OPET idem danas na pregled, mislim da se ova beba pregledala najvise puta ikad ( 5,7,9,11,12,13 i 14tj) ne znam koliko je to stetno,pitat cu danas dr ali sta cu, vec zadnjih par dana opet krvaruckam, smeckasto ali izlazi,nadam se da se to hematom cijedi,a za bolove vise ne trebam ni govorit, cijeli abdomenalni dio me boli, jucer je bilo bas jako da sam se prepala,javila se odma doktoru pa je reka da dodem danas tako da idem popodne ..nadan se lijepim vijestima ..da se hematom smanjuje i da je beba ok! A za ove bolove svaki dan molim da prestanu, preiscrpljena sam!!!

🤞🤞🤞

ANKSIMORON
    09. Veljača 2021. 15:10

Tuma bas si divna 🥰🥰🥰
    Miss sretno danas 🤞🤞🤞

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    09. Veljača 2021. 15:12

MISS ti baš nemaš mira ni sekunde...nadam se da će sve biti dobro jer moraa
    I da će svi ti tvoji strahovi već jednom prestati...
    Vjerujem da se bojiš napraviti pogrešan korak. Nisam upćena ali smeđa krv mi se čini ok poslije onog krvarenja, to znači da se vjerojatno hematom povukao i sad izlaze ostaci njega...u svakom slučaju javi nam čim obaviš. Čuvajte se 

endometrioza

BAJOMA
    09. Veljača 2021. 15:15

Dada🐼

VM

ajme ja sam se sva pogubila, ja sam jedino naletila na test od Sanjich i Tuma, Dadin ne mogu naći.
    Uglavnom nije ni bitno samo nek je pozitivno

Dada još nije stavila testić

E mislim stvarno di je više 😂😂😂😂😍🥰❤️

Hope0306
    09. Veljača 2021. 15:17

Pozdrav moje dame, 

Samo da se javim da sam bila danas na kontroli.
    Jos uvijek sam pod dojmom jer nismo bili ni svjesni da nam se dogodilo cudo kad su mm pronasli spermatide na biopsiji s obzirom na njegovu dijagnozu (mikrodelecije na y kromosomu).
    Uglavnom doktor mi je naoravio briseve i papu jer je to jos ostalo od pretraga koj trebam odradit i pitao me za mm jel on uspio sta obavit pa sma rekla da je bio na biopsiji i da su nasli spermatide na sta on nije bio bas odusevljen i rekao je da jos kod nikiga nije dosli do oplodnje spermatidima no u prolazu sam srela dr biologicu koja je pogledala nalaz mm te je rekla da vrijedi pokusati tako da ćemo sigurno ici u postupak no trebaju doci jos ostali nalazi koji nisu gotovi.  🙏
    Hvala vam puno puno na podrsci i svima puno srece na ovom putu ❤️🙏🥰

🧚‍♀️27
    AMH 30.5
    Anti TPO 61.4
    🦸‍♂️28
    Azoospermia, mikrodelecija y kromosoma azfc, spermatidni stop
    1/21 TESE 3 spermatida
    4/21 postupak (Gonal F 150j, Cetrotide)
    10.5. aspiracija - 16 oocita
    Tijekom odmrzavanja materijala mm pronađen spermij koji nije prezivio ciscenje tako da nije došlo do transfera
    8/21 - odmrzavanje preostalog materijala ❌ nije pronađeno ništa

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    09. Veljača 2021. 15:18

BAJO1

E mislim stvarno di je više 😂😂😂😂😍🥰❤️

A čekam da mi se napuni mjehur da pišnem i vidim dali ima razlike jer imam jutarnju mokraću ...mislim ja sam gatestirala, ali čekam sa stavljanjem slika ... 

endometrioza

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    09. Veljača 2021. 15:20

Hope0306

Pozdrav moje dame,

Samo da se javim da sam bila danas na kontroli.
    Jos uvijek sam pod dojmom jer nismo bili ni svjesni da nam se dogodilo cudo kad su mm pronasli spermatide na biopsiji s obzirom na njegovu dijagnozu (mikrodelecije na y kromosomu).
    Uglavnom doktor mi je naoravio briseve i papu jer je to jos ostalo od pretraga koj trebam odradit i pitao me za mm jel on uspio sta obavit pa sma rekla da je bio na biopsiji i da su nasli spermatide na sta on nije bio bas odusevljen i rekao je da jos kod nikiga nije dosli do oplodnje spermatidima no u prolazu sam srela dr biologicu koja je pogledala nalaz mm te je rekla da vrijedi pokusati tako da ćemo sigurno ici u postupak no trebaju doci jos ostali nalazi koji nisu gotovi. 🙏
    Hvala vam puno puno na podrsci i svima puno srece na ovom putu ❤️🙏🥰

od srca vam želim da uspije 

endometrioza

• rita7
    09. Veljača 2021. 15:22

MTB ma ja sam uvijek u stresu ( i nevezano za ovu temu) , ne znam šta da napravim da to elminiram ali def mi je draže znat nešto pa makar i loše i utjecat ak se može kao što kažeš....
    Tiki hvalaa sto si javila! nadam se i ja da ce tak biti...ps. sretno s tvojim nalazima da sve bue dobro i dalje!! <3
    tirelessivy hvala za info. budem vidjela za taj floradix- dobro zvuci...iskreno ja ne bi znala da imam problem inace nemam neku anemiju ili sl. željezo mi je ok u kks-u jedino sam primjetila da zadnjih par godina mi dobro dode komad crvenog mesa a to mi je prije ful odbojno bilo 
    hope306  🙏 s obzirom da ste ograniceni sa spermica mislim da je svakako dobro da se informiras kod vise doktora i onda odlucis kod kojeg ici ...

♀♂ 30 g.
    nadanja za + cca. 3 god
    ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.

Sunny_🐣
    09. Veljača 2021. 15:24

Sanjich Dada  još malo i ovaj forum će se pretvoriti u forum trudnica 
    Tuma divne ste 
    Pami dečkić 
    MISS sretno na UZV 🙏
    anchy123 kod kojeg si ti doktora bila u Petrovoj?
    Hope ti si danas išla u Petrovu na pregled? čekam ivještaj 🙏 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 🔄
    sunnysparkle7@gmail.com

Tuma
    09. Veljača 2021. 15:24

Žene ❤️❤️❤️❤️ hvala🥰
    Pami divne vijesti 🥰😊
    Hope sretno, želim da vam uspije🙏🤞
    Dada ajme to iščekivanje testa je kao da drogu čekam 😂😂

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.