Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    09. Veljača 2021. 12:38

La_Reina_del_Sur jesi piškila test? 🙈😈😁😎

endometrioza

• rita7
    09. Veljača 2021. 12:41

Mtb našla sam i par pozitivnih prica tako da idem tom strujom bar do petka i više ne googlam....nakon posla cu nakupovat namirnice za željezo vidjela sam da je i kupinovo vino preporučljivo hhh do postupka nazdravljam svaku vecer! 
    preljuta sam kak su ti doktori tak nemarni, ok znam da NIŠTA nije garancija da nešto uzrokuje uspjeh/neuspjeh ali zašto ti doktori nemaju neku unverzalnu listu koju nam daju na prvim konzultacijama da kad neš vadimo sve izvadimo a ne ono samo osnove a tek ako neš ne valja ajmo još ovo probat....aaaaa uf dobro. izdahni udahni.....

♀♂ 30 g.
    nadanja za + cca. 3 god
    ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.

• Josipab
    09. Veljača 2021. 12:42

Cure,kako se pije taj Kendural c? Premalo informacija sam nasla na internetu,cini mi se da ce ga biti izazov naci,zvat cu par ljekarni imaju li mogucnost naručivanja 

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

• rita7
    09. Veljača 2021. 12:46

Josipab

Cure,kako se pije taj Kendural c? Premalo informacija sam nasla na internetu,cini mi se da ce ga biti izazov naci,zvat cu par ljekarni imaju li mogucnost naručivanja

ne znam od kud si ali ako si iz zagreba probaj u ljekarni na Dolacu ja tamo uvijek nađem sve....jesi ti vadila taj feritin pa znaš da trebaš ili prevencije radi 

♀♂ 30 g.
    nadanja za + cca. 3 god
    ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.

• Josipab
    09. Veljača 2021. 12:49

Rita, iz Splita sam, svi spominju tu ljekarnu na Dolcu,trenutno nemam nikog u Zagrebu
    Meni ti je feritin 35,rekla mi je MTB da ga treba podići 

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

🌼TiKi🌼
    09. Veljača 2021. 12:50

rita7 evo trudnice koja je ostala trudna dva puta s feritinom 17... Ne guglaj. Ako imas vremena, podigni ga malo, ako ne, nije kraj svijeta.
    Sanjich vidi se vidi, samo neka tamni. 🤞
    Mi obavili Nifty, sad cekamo tjedan dana do rezultata. Na uzv sve ok, jako mi je slatka bebuska i bome je aktivna. Posteljica visoko gore hvala Bogu...  Onaj dio sto se treba ispraviti, jos se nije ispravio, al bude... Jos je sve maleno. Obavila i TORCH, sutra nalaz bude gotov. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Ludakopatka
    09. Veljača 2021. 13:01

Josipab

Rita,iz Splita sam, svi spominju tu ljekarnu na Dolcu,trenutno nemam nikog u Zagrebu
    Meni ti je feritin 35,rekla mi je MTB da ga treba podići

Za kendural c otiđite odi u najbližu gradsku ljekarnu ako ga oni nemaju, mogu pogledati koje gradske ljekarne u tvom gradu imaju, tako sam ja u zg, pa pretpostavljam da to vrijedi svugdje...
    Svim curkama sretno sa testićima da tamne, i da bete budu bombastične, a svim lijepim trudnicama na forumu sretno do kraja😎💪

10 godina borbe, 15 postupaka, 15 transfera, nikad FET, dvije prirodne vanmaternične trudnoće, jedna IVF biokemijska trudnoća. Mpo odustanak, tijelo je reklo svoje. Ipak na kraju dolazi sunce i postajem mama najljepšeg anđela na svijetu❤️
    Korisni info za posvojenje na str 1575 do 1577,i dodatno od 1581 do 1584 vol. 4

09. Veljača 2021. 13:02

Josipab

Ima ga u svim ljekarnama samo ti treba bijeli recept. Ginekolog ili dr.opce prakse ti napisu na papiric i pecatiraju. 
    Pije se na taste, 2 sata prije ni poslije ne bi trebalo pit kavu, mlijeko ni mlijecne proizvode. Zbog toga ga ja popijem prije spavanja i ok mi je diglo feritin a ne pada mi tesko na zeludac.
    Inace sve sto ti bude trebalo za IVF ima ljekarna Grbavac, nasuprot ulaza na firule. Mislim da su oni jedini u gradu koji drze te stvari.
    Dada, kad ce taj test? Navukla si me opet na forum. Stalno virim kad ce test 😂

• *.Women_name.*
    09. Veljača 2021. 13:03

🌼TiKi🌼

rita7 evo trudnice koja je ostala trudna dva puta s feritinom 17… Ne guglaj. Ako imas vremena, podigni ga malo, ako ne, nije kraj svijeta.
    Sanjich vidi se vidi, samo neka tamni. 🤞
    Mi obavili Nifty, sad cekamo tjedan dana do rezultata. Na uzv sve ok, jako mi je slatka bebuska i bome je aktivna. Posteljica visoko gore hvala Bogu… Onaj dio sto se treba ispraviti, jos se nije ispravio, al bude… Jos je sve maleno. Obavila i TORCH, sutra nalaz bude gotov.

Odlične vijesti 👏👏👏👏🥰🥰🥰😍❤️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MISS
    09. Veljača 2021. 13:04

Tuma izgledas top!!! Stvarno su sve trudnice ovdje bas zgodnice 
    Tiki super da je sve ok,jedva cekamo nalaz Niftya
    Dada zasto ja ne vidim tvoj danasnji test? Ili ga nisi objavila danas? 
    Cure, ja za promjenu OPET idem danas na pregled, mislim da se ova beba pregledala najvise puta ikad ( 5,7,9,11,12,13 i 14tj) ne znam koliko je to stetno,pitat cu danas dr ali sta cu, vec zadnjih par dana opet krvaruckam, smeckasto ali izlazi,nadam se da se to hematom cijedi,a za bolove vise ne trebam ni govorit, cijeli abdomenalni dio me boli, jucer je bilo bas jako da sam se prepala,javila se odma doktoru pa je reka da dodem danas tako da idem popodne ..nadan se lijepim vijestima ..da se hematom smanjuje i da je beba ok! A za ove bolove svaki dan molim da prestanu, preiscrpljena sam!!! 

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.