A ovo smo mi dvije u 6.i 24.tt sa 6kg više 🥰
https://ibb.co/FX2B4v2
Prekrasne ste!!!😊😊😊
👩40 🧔37
Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
9/20 FET, beta =0
12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
1/21 FET 2 blastice.
Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
1.3. Missed ab - 10 tt
10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
12/21 FET 1 blastica, beta = 0
12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
1/22 FET, beta=0,1
11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni
Ludakopatka i Bozma, hvala na info!
Ma propisat cu ga sama sebi na bijeli recept i super,mislila sam da se treba naruciti iz niemacke, pa sad dok nadem ljekarnu koja je to voljna...uglavnom, super 😊 znaci moze prije spavanja? Uz njega ne treba vitamin c,on je kombinacija željeza i vitamina c?
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Curke ima li tko iskustva s vrkutom i ciklom? Imam pcos i tanak endo. Jučer bila na uzv, 14 dan ciklusa endo 5.4 mm. Doktor kaže da je to normalno s obzirom da mi ciklus traje oko 40 dana. Ja se ipak nalijevam ciklom i vrkutom jer me strah da neće zadebljat, u pripremama za Fet sam.
👩🦰31🧒39
Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
Beta negativna- nema 🐧
2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
19.2.Fet 1 blastice
Pokušavam vas pratit, čitam sve od početka kako bih upila što više informacija, iznimno mi je drago što postoji ovakav forum koji je "živ" od 0-24 i gdje na jednom mjestu postoji toliko korisnih informacija. Hvala curama koje su mi ekspresno odgovorile u subotu nakon punkcije i utješile me. To jako puno znači s obzirom da nemam nikoga u blizini tko prolazi ovo sve.
Nemam transfer jer je debljina endometrija loša. Zna li itko kada mogu na FET? Iduci ciklus već ili i za njega treba pauza?
Ja: 30 god (PCOS, AMH 65,anovulatorni ciklusi)
On: 33 (tvrdoglav, ostalo sve super)
2godine pokušavanja
AIH 10/20 -
AIH 11/20 -
01/21 IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) ET odgođen
Ludakopatka i Bozma, hvala na info!
Ma propisat cu ga sama sebi na bijeli recept i super,mislila sam da se treba naruciti iz niemacke, pa sad dok nadem ljekarnu koja je to voljna…uglavnom, super 😊 znaci moze prije spavanja? Uz njega ne treba vitamin c,on je kombinacija željeza i vitamina c?
Je, nista ne treba uz njega. Malo je skuplji 170kn. Ali i nakon pola kutije feritin ode iznad gornje granice
josipab, rita7, jedan od glavnih stvari koje trebate napraviti jest smanjiti si stres. Koristeći koje god metode su vam prihvatljive. D vitamin, feritin, ... sve je to sekundarno. Ako vam predstavlja stres sve to provjeravati i piti sve te suplemente, odmaknite se od toga, nađite ono što vas opušta i zaboravite na to.
Ja sam tip osobe koja je pod stresom ako NE radi ništa, ako ne provjerim sve nalaze, pijem suplemente, ... jer je meni potreban osjećaj da imam kakav takav utjecaj i kontrolu nad postupkom. To MENI daje placebo efekt i možda mi prije omogući trudnoću od stvarnih krvnih nalaza koji su ovakvi ili onakvi.
Dakle, ako ste se sad istresirale, odmaknite se od interneta, od guglova, i od svega, i nahranite nečim svoju dušu. A nakon toga, sjednite same sa sobom, pogledajte koliko toga i što je vama OK raditi a da vam ne stvara stres i krenite s tim.
Tiki
Miss, 2d ti nije štetan, ali ne smiju ti puštati zvuk. Navijamo za tebe.
💔💔💔
Pokušavam vas pratit, čitam sve od početka kako bih upila što više informacija, iznimno mi je drago što postoji ovakav forum koji je "živ" od 0-24 i gdje na jednom mjestu postoji toliko korisnih informacija. Hvala curama koje su mi ekspresno odgovorile u subotu nakon punkcije i utješile me. To jako puno znači s obzirom da nemam nikoga u blizini tko prolazi ovo sve.
Nemam transfer jer je debljina endometrija loša. Zna li itko kada mogu na FET? Iduci ciklus već ili i za njega treba pauza?
Ako sve bude OK, možeš odmah idući ciklus. Sad se lijepo odmori, a idući ciklus kreni odmah sa sokom od cikle i ananasom.
💔💔💔
Tuma izgledas top!!! Stvarno su sve trudnice ovdje bas zgodnice
Tiki super da je sve ok,jedva cekamo nalaz Niftya
Dada zasto ja ne vidim tvoj danasnji test? Ili ga nisi objavila danas?
Cure, ja za promjenu OPET idem danas na pregled, mislim da se ova beba pregledala najvise puta ikad ( 5,7,9,11,12,13 i 14tj) ne znam koliko je to stetno,pitat cu danas dr ali sta cu, vec zadnjih par dana opet krvaruckam, smeckasto ali izlazi,nadam se da se to hematom cijedi,a za bolove vise ne trebam ni govorit, cijeli abdomenalni dio me boli, jucer je bilo bas jako da sam se prepala,javila se odma doktoru pa je reka da dodem danas tako da idem popodne ..nadan se lijepim vijestima ..da se hematom smanjuje i da je beba ok! A za ove bolove svaki dan molim da prestanu, preiscrpljena sam!!!
I ja sam ti išla dosta često u onih mjesec dana zbog smedeg iscjedka, skoro svakih 10-14 dana. Pitala sam doktora, rekao je da abdominalni ultrazvuk nije uopće štetan. Jedino da treba bit dosta nježan kod vag pregleda
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
AHAAAA!!! Vidim slike! Tuma predivne ste
Sanjich i dada baš su vam super crtice i to će biti lijepe bete
Tiki, super da je sve dobro na pregledu
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Hvala svima 🥰
Women_name a ne vrijedi ti garancija više? Meni je dosta dobra kamera, šteta da ti ne radi kak treba.... Što se tiče bebe isto ju najviše dolje osjetim, a nekad me tako lupa po mjehuru i crijevima da mislim da moram odmah na wc. Nekad ju osjetim kod pupka al češće dolje. I isto kad sam na boku kao da ju kod prepone osjetim. Valjda su im dolje nogice pa jače udaraju... Iako moja na svakom uzv ima stopala kraj glave 😅 i neće joj ništa biti od stiska ruke, moguće da je osjetila toplinu pa udarila 😊
Tiki to su super vijesti, baš mi je drago😊
Miss ja sam baš jučer svoju pitala za ceste uzve, a ona je specijalist za porodnistvo i ultrazvučne dijagnostike i kaže da baš ništa ne smeta. Da to nije onaj uzv za razvijanje kamenca i da ne smeta bebi, jedino da u 90% slučajeva nema potrebe za tako čestim pregledima. I da jedino bude problem kad mame precesto idu na uzve a mjeri se beba pa ako ju jednom samo 1 mm krivo iz mjere može ispast da nije narasla ili otezila i onda mame bzvz panicare. Kao ja jučer jer je moja u 6 dana dobila 10 grama po tome😅 i rekla je da to zanemarim i da je sve točno kak treba biti a i radila sam uzv na različitim mjestima.
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji