Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • rita7
    09. Veljača 2021. 11:51

Tuma  ps. primjetila sam da sve trudnice koje stavljalju slike su u dobroj formi :D 
    Sanjich i Dada mislim da ste vi prvi korak koji se ceka na ovom forumu dobile  :) sad u druge pa do pobjede :D
    MTB ti si rekla da vadim feritin i dobila sam nalaz: mislim da sam u manjku meni je 18,5 a ref je od 13 do 150....šta to znači ??šta sad? iskreno nisam ni znala za to do ovog foruma...

♀♂ 30 g.
    nadanja za + cca. 3 god
    ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.

09. Veljača 2021. 11:52

Tuma

J_b ovo je moj test 9dnt
    https://ibb.co/PDBzytP
    A ovo smo mi dvije u 6.i 24.tt sa 6kg više 🥰
    https://ibb.co/FX2B4v2

Sve zgodne trudnice tu 😍

ericaa
    09. Veljača 2021. 11:57

MTB

ericaa, VM, pa sad, baš ni krive ni dužne… mora da ste nešto skrivile.
    Pogledajte duboko u sebe. Što ste im napravile?

duboko u meni je samo glad jer je vrijeme za marendu 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    09. Veljača 2021. 12:01

*.Women_name.*

Sanjichja iz nekog razloga nemogu vidjet tvoj testic ☹️
    SBjelismoj je bio trodnevni, ali iz svježeg postupka. Prirodni, pa nema smrzlica
    Dadamislim da sve cure kad se zakači imaju te bolove. Ja znam da sam jednu večer popila lupocet jer nisam više mogla izdrzat i bila sam uvjerena da ništa od tog

MTBjesi ti ikad razmišljala d aponudis svom dečku da budeš u njihovoj klinici zaposlena da prenosis tu pozitivu na ljude? Usput možeš i kontrolirat ono kj oni smatraju nebitnim da se izvade nalazi 😂

Evo još jedne s liste nepoćudnih. 
    Nemam samo ja listu, očito je i Sanjich ima.  
    Što se dečka tiče, ja njega držim samo za oplodnju. Posao mi ne treba, ne mogu oni mene dovoljno platiti 

💔💔💔

• *.Women_name.*
    09. Veljača 2021. 12:06

MTB

*.Women_name.*

Sanjichja iz nekog razloga nemogu vidjet tvoj testic ☹️
    SBjelismoj je bio trodnevni, ali iz svježeg postupka. Prirodni, pa nema smrzlica
    Dadamislim da sve cure kad se zakači imaju te bolove. Ja znam da sam jednu večer popila lupocet jer nisam više mogla izdrzat i bila sam uvjerena da ništa od tog

MTBjesi ti ikad razmišljala d aponudis svom dečku da budeš u njihovoj klinici zaposlena da prenosis tu pozitivu na ljude? Usput možeš i kontrolirat ono kj oni smatraju nebitnim da se izvade nalazi 😂

Evo još jedne s liste nepoćudnih.
    Nemam samo ja listu, očito je i Sanjich ima.
    Što se dečka tiče, ja njega držim samo za oplodnju. Posao mi ne treba, ne mogu oni mene dovoljno platiti

E pa sad iz nekog razloga vidim, valjda nisam baš tak skrivila pa se smilovala 🤣🙈

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

la_Reina_del_Sur
    09. Veljača 2021. 12:12

Nema me 2 dana, racunam idem se odmorit, ovde svega novoga 🤣
    Dadaaaa ja mislim da je to TO ❤❤❤❤
    ja sam u stimuliranom imala menga bolove i dobila mengu 7dpt, totalno neobjašnjivo, ali ovo je ipak FET i imamo i dalje crticu sad nek beta rasturi ❤❤ Sanjich takoder 😁💪💪🥳🥳

👸 29, Amh 33
    🤴 32, normo
    💒 4 g
    Nalazi "savrseni", Idiopatska neplodnost
    3 AIH = ❌❌❌
    3/20 IVF, Rekovelle = 5 js, 3 oplodene, 2 trodnevne vracene ❌
    5/20 IVF, Gonal 150 + Cetrotide, Ovitrelle = 13 js, 8 oplodenih, 3 blastice, 1 vracena, 2 zamrznute ❌ (blagi hiper)
    08/20 FET u prirodnom ciklusu samo Utrogestan, 2 blastice ❌
    11/20 Gonal 75/150 + Cetrotide, Decapeptyl x2 kao štoperica = 7 js - 2 blastice vracene, ❌
    1🐧 FET 5.2. ❌
    Suplementi + trening
    Prirodna trudnoca ✅

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    09. Veljača 2021. 12:12

rita7

Tumaps.primjetila sam da sve trudnice koje stavljalju slike su u dobroj formi :D
    Sanjich i Dada mislim da ste vi prvi korak koji se ceka na ovom forumu dobile :) sad u druge pa do pobjede :D
    MTB ti si rekla da vadim feritin i dobila sam nalaz: mislim da sam u manjku meni je 18,5 a ref je od 13 do 150….šta to znači ??šta sad? iskreno nisam ni znala za to do ovog foruma…

Trebao bi biti barem 40. Meni je 60 i nisam sretna. Govori da su ti zalihe željeza malo niže. A trebat će ti.
    KenduralC kreni uzimati, navodno je dobar.
    I još nešto, svi ti mali pojedinačni nalazi samo pomažu da smo u što boljoj formi za prihvat trudnoće. S obzirom da nam ide malo teže nego prosjeku, mi si volimo dati šanse. Što ne znači da ne možeš postići zdravu trudnoću s niskim feritinom i D vitaminom, i visokim FSH. Ali, ako imamo vremena, mi to riješimo.

💔💔💔

• rita7
    09. Veljača 2021. 12:17

MTB

rita7

Tumaps.primjetila sam da sve trudnice koje stavljalju slike su u dobroj formi :D
    Sanjich i Dada mislim da ste vi prvi korak koji se ceka na ovom forumu dobile :) sad u druge pa do pobjede :D
    MTB ti si rekla da vadim feritin i dobila sam nalaz: mislim da sam u manjku meni je 18,5 a ref je od 13 do 150….šta to znači ??šta sad? iskreno nisam ni znala za to do ovog foruma…

Trebao bi biti barem 40. Meni je 60 i nisam sretna. Govori da su ti zalihe željeza malo niže. A trebat će ti.
    KenduralC kreni uzimati, navodno je dobar.
    I još nešto, svi ti mali pojedinačni nalazi samo pomažu da smo u što boljoj formi za prihvat trudnoće. S obzirom da nam ide malo teže nego prosjeku, mi si volimo dati šanse. Što ne znači da ne možeš postići zdravu trudnoću s niskim feritinom i D vitaminom, i visokim FSH. Ali, ako imamo vremena, mi to riješimo.

Sad me panika oprala jer svašta sam našla na netu ,da ako je ispod 40 ne možeš ostat uopce trudan, pa ako je 50 ne može se osigurat trudnoca do kraja ajmeeee.....u petak sam tek kod gin da mi kaze sta da uzmem ali najradije bi sad do ljekarne po taj kendualc.....
    a šta misliš imam ET zakazan za sljedeći ciklus sad ne znam da li je uopce pamento ici dok to ne sredim? za izludit  s ovim nalazima nikad kraja panici.....
    cure da li postoji koja s ovakvim niskim feritinom? :( 

♀♂ 30 g.
    nadanja za + cca. 3 god
    ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.

• *.Women_name.*
    09. Veljača 2021. 12:18

Tuma, ti si mi nekak tu s tjednima. jel ti osjećaš nekad bebu jako nisko kod mjehura? Meni se desi da ju osjećam par dana kod pupka, ali onda su samo udarci i mirnija je. A nekad ju osjećam skroz nisko dole, imam osjećaj da radi kolutove i skače trampolin po preponama i mjehuru 😂😂 puno izraženi je ju dole osjećam, nekak ju ne osjećam svaki dan isto. Evo noćas nisam mogla zaspat uopće na koji god bok se okrenem u tu stranu prepone me lupa. Ja znam da ona kod mene još uvijek ima mjesta, ali neznam jel baš tako "šeta" odnosno pliva. Prošli put mi je rekao da nije ništa nisko, da se sve podiglo, a ona ko da je opet se vratila dole😂 jučer sam onak stisla malo ruku na trbuh jer inače reagira odma na mali pritisak , ali tak me udarila u dlan da me sve za bolilo. Užasno sam se u plašila da joj nkj nisam napravila iako znam da su one jako dobro zasticene. Muž mi kaže ti nisi normalna, kj bi joj napravila s pritiskom ruke 🤦🏻‍♀️🤣

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    09. Veljača 2021. 12:32

rita7, polako. Udahni/izdahni. Nemoj guglati, molim te. Nema mjesta panici. Feritin se brzo i digne i spusti. Meni je u dva mjeseca sa maksimalnog pao na 60 jer sam imala nekoliko jačih krvarenja i neko vrijeme nisam pila suplemente. Tako i naraste. Baš ga budem ponovo provjerila uskoro... 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.