Dobro večer žene. Nije me bilo neko vrijeme, zadnji put kad sam se javila je bio drugi ultrazvuk na kome sve bilo uredu.. da bi za vrijeme potresa tj sutradan ujutro imala missed abortus..da vam ne pričam usred toga svega sam se napatila ..pošto živim u sisačko moslavačkoj županiji..također smo imali sanirati nekih šteta na kući itd..duga priča. Uglavnom sve se bilo skupilo nisam imala snage, sad sam nalo došla k sebi pa vam pišem..
Kako sada ide sami proces transfera? Imamo 2 smrzlića još.. kakvo je stanje s covid testovima? Jel trebaju i dalje non stop svaki pregled? Hvala vam cure pozdrav svima
👩👱
IUIx2 (vm)
IVF - 1/21 (missed ab.)
Zadnji smrzlić uspješan FET 🥳🥳
3/21 čekamo curku 💗💣👶
https://lbdf.lilypie.com/A8g9p1.png
Maloprije napravila test jel i vi vidite drugu crticu ?
Ma i bez naočala! Baš se vidi 🎉🎉🎉🎉🎉
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Dobro večer žene. Nije me bilo neko vrijeme, zadnji put kad sam se javila je bio drugi ultrazvuk na kome sve bilo uredu.. da bi za vrijeme potresa tj sutradan ujutro imala missed abortus..da vam ne pričam usred toga svega sam se napatila ..pošto živim u sisačko moslavačkoj županiji..također smo imali sanirati nekih šteta na kući itd..duga priča. Uglavnom sve se bilo skupilo nisam imala snage, sad sam nalo došla k sebi pa vam pišem..
Kako sada ide sami proces transfera? Imamo 2 smrzlića još.. kakvo je stanje s covid testovima? Jel trebaju i dalje non stop svaki pregled? Hvala vam cure pozdrav svima
A jebemu.. baš mi je onako najiskrenije jako jako žao. Često te se sjetim ali sam mislila da uživaš pa da ništa ne pišeš.
Nadam se da si sada barem malo bolje.. nisam znala da si i ti iz smz. Nadam se da i ta šteta nije bila velika.. šaljem ti najjači zagrljaj ❤️
Ja nisam trebala za FET prošli put test na covid. Samo ispunjavanje onih papira ali mislim da to ovisi od klinike do klinike..
A za sami Fet, čekaš 1dc pa se javljaš i onda ili idete u prirodni pa čekate ovulaciju ili s estrofemom samo endometrij pratiš..
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Godina dana pokušavanja
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
manemojEla gdje si to radila? Jesi prije imala neuspješne implantacije ili? Mislim na osnovu čega su odlučili da idete s tim?
Radila sam u svojoj klinici, doduše ja sam kupila u apoteci a sestra mi je dozirala i priključila.
Odlučili su poslije neuspješnog ETa . Nisam pojma imala što je to , raspitala sam se , čitala na googlu i ništa negativno nisam pročitala ni čula. Ta infuzija kao pomaže boljoj implantaciji i preporučuje se ženama poslije nekoliko uzastopnih misseda, doprinosi održavanju trudnoće i stimulira imunitet kako bi suzbila antitijela koja bi mogla dovest do gubitka trudnoće.
Tako je meni rečeno, ja poslušala, primila ju i sad čekam ☺️
🙋🏼♀️ 32 🙋🏻♂️ 31
3 godine braka
03/2020 hydrosalpinx operacija (odstranjen lijevi jajovod)
09/2021 missed ab 💔
Tiki odlično je što imaju plan za dalje. Drago mi je to čuti! 😊 Nadam se da će izbocenje na posteljici nestati do idućeg pregleda.
Leia nije ni čudno da imaš proljev uz tolike količine vode što moraš piti. Ali btw, proljev se kod nas nekih isto pokazao kao rani simptom trudnoće. 😊
Ja sam zvala i svog soc.gin. I privatnu i oboje su mi rekli isto. Da smatraju da nema mjesta panici, da bi oni to pripisali našoj sinocnjoj aktivnosti i da nije zabrinjavajuće ako se nije ponavljalo kasnije. I da, ako kojim slučajem se desi opet (a ne bi trebalo) da odem na hitnu.
nadam se onda da je kod mene proljev zbog urednog napredovanja moje mini rane trudnoće, a ne pogoršanja OHSS-a. Samo da mi sutra beta bude dobra, ali pošto ću vaditi ranom zorom, opet mi neće proći 48 sati do vađenja pa se već sad bojim da ću se razočarati. Danas sam se još uspjela nekako zaokupirati poslom, sutra će bit štrikanje do rezultata.
Ma to je sve individualno.. Ona tebi stvarno dobro raste.. Ja vjerujem da ce to biti sve super kod tebe 👶😊
Hvala ti
ovo je bilo za pročitati kao melem na ranu, baš nekako čovjeku znači puno ta pozitiva kad njemu ponestane
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Maloprije napravila test jel i vi vidite drugu crticu ?
Juhuuuu
ja ju vidim prilično jasno, čestitam
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Lioraliora jako mi je zao ❤
Ana crtica je 🥳🥳🥳🥳
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
manemojElagdje si to radila? Jesi prije imala neuspješne implantacije ili? Mislim na osnovu čega su odlučili da idete s tim?
Radila sam u svojoj klinici, doduše ja sam kupila u apoteci a sestra mi je dozirala i priključila.
Odlučili su poslije neuspješnog ETa . Nisam pojma imala što je to , raspitala sam se , čitala na googlu i ništa negativno nisam pročitala ni čula. Ta infuzija kao pomaže boljoj implantaciji i preporučuje se ženama poslije nekoliko uzastopnih misseda, doprinosi održavanju trudnoće i stimulira imunitet kako bi suzbila antitijela koja bi mogla dovest do gubitka trudnoće.
Tako je meni rečeno, ja poslušala, primila ju i sad čekam ☺️
Hvala 😊
Držim fige, sad čekamo 🤞🏻
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Godina dana pokušavanja
12/2020 FET beta 0.100
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
A jebemu.. baš mi je onako najiskrenije jako jako žao. Često te se sjetim ali sam mislila da uživaš pa da ništa ne pišeš.
Nadam se da si sada barem malo bolje.. nisam znala da si i ti iz smz. Nadam se da i ta šteta nije bila velika.. šaljem ti najjači zagrljaj ❤️
Ja nisam trebala za FET prošli put test na covid. Samo ispunjavanje onih papira ali mislim da to ovisi od klinike do klinike..
A za sami Fet, čekaš 1dc pa se javljaš i onda ili idete u prirodni pa čekate ovulaciju ili s estrofemom samo endometrij pratiš..
Hvala ti 🤗 i ti si iz smž? 🤭 ma da..sve se skupilo pa ono nisam imala volje.. vidim kod tebe drugi transfer nije uspio? Ako dobro kužim iz potpisa.. aha znači ovisi o klinici..ja sam na VV. A reci mi jel treba ići na folikulometrije za Fet? I šta onda bude s našom kao prirodnom ovulacijom? To kao stoji ili šta? Ne smeta ničemu?
👩👱
IUIx2 (vm)
IVF - 1/21 (missed ab.)
Zadnji smrzlić uspješan FET 🥳🥳
3/21 čekamo curku 💗💣👶
https://lbdf.lilypie.com/A8g9p1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji