Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ❤️J_0209_b😺
    03. Veljača 2021. 19:21

Leia2.0

Tuma

Tiki odlično je što imaju plan za dalje. Drago mi je to čuti! 😊 Nadam se da će izbocenje na posteljici nestati do idućeg pregleda.
    Leia nije ni čudno da imaš proljev uz tolike količine vode što moraš piti. Ali btw, proljev se kod nas nekih isto pokazao kao rani simptom trudnoće. 😊
    Ja sam zvala i svog soc.gin. I privatnu i oboje su mi rekli isto. Da smatraju da nema mjesta panici, da bi oni to pripisali našoj sinocnjoj aktivnosti i da nije zabrinjavajuće ako se nije ponavljalo kasnije. I da, ako kojim slučajem se desi opet (a ne bi trebalo) da odem na hitnu.

nadam se onda da je kod mene proljev zbog urednog napredovanja moje mini rane trudnoće, a ne pogoršanja OHSS-a. Samo da mi sutra beta bude dobra, ali pošto ću vaditi ranom zorom, opet mi neće proći 48 sati do vađenja pa se već sad bojim da ću se razočarati. Danas sam se još uspjela nekako zaokupirati poslom, sutra će bit štrikanje do rezultata.

Štrikamo zajedno..
    Ma bit ce to super.. 💪😍

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

sbjelisi
    03. Veljača 2021. 19:22

Ovdje je bas uzavrela atmosfera... MTB mislim da cu kreniti u FET prije nego dodje ANA i AFA nalaz..

oharascarlett14@gmail.com

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    03. Veljača 2021. 19:25

SBjelis

Ovdje je bas uzavrela atmosfera… MTB mislim da cu kreniti u FET prije nego dodje ANA i AFA nalaz..

Nalaz će ionako biti super tako da ti to ne treba predstavljati problem 🥰🥰🥰🥰❤️

endometrioza

sbjelisi
    03. Veljača 2021. 19:26

Dada ❤😘

03. Veljača 2021. 19:28

SBjelis

Ovdje je bas uzavrela atmosfera… MTB mislim da cu kreniti u FET prije nego dodje ANA i AFA nalaz..

Kad si mislila, bas se veselim tvom postupku 🤞🤞🤞🍀

03. Veljača 2021. 19:30

Leia2.0

Tuma

Tiki odlično je što imaju plan za dalje. Drago mi je to čuti! 😊 Nadam se da će izbocenje na posteljici nestati do idućeg pregleda.
    Leia nije ni čudno da imaš proljev uz tolike količine vode što moraš piti. Ali btw, proljev se kod nas nekih isto pokazao kao rani simptom trudnoće. 😊
    Ja sam zvala i svog soc.gin. I privatnu i oboje su mi rekli isto. Da smatraju da nema mjesta panici, da bi oni to pripisali našoj sinocnjoj aktivnosti i da nije zabrinjavajuće ako se nije ponavljalo kasnije. I da, ako kojim slučajem se desi opet (a ne bi trebalo) da odem na hitnu.

nadam se onda da je kod mene proljev zbog urednog napredovanja moje mini rane trudnoće, a ne pogoršanja OHSS-a. Samo da mi sutra beta bude dobra, ali pošto ću vaditi ranom zorom, opet mi neće proći 48 sati do vađenja pa se već sad bojim da ću se razočarati. Danas sam se još uspjela nekako zaokupirati poslom, sutra će bit štrikanje do rezultata.

Ma to je sve individualno.. Ona tebi stvarno dobro raste.. Ja vjerujem da ce to biti sve super kod tebe 👶😊

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Veljača 2021. 19:30

SBjelis

Za kad su ti najavili nalaze?

💔💔💔

manemoj
    03. Veljača 2021. 19:32

Cure jel itko od vas primao intralipidnu infuziju? Znam da piše na prvoj stranici a mislim da nismo o tome nikad pisali, barem otkad sam ja tu..

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

sbjelisi
    03. Veljača 2021. 19:38

Sanjich 👶🤱

SBjelis

Kad si mislila, bas se veselim tvom postupku 🤞🤞🤞🍀

Sanjich ovaaaaaj ciklus ako sutra budu dobri hormoniiiii ❤ Ne znam kada ide FET... Mislim da su cure pisale oko 16dc. Znaci za 2 tjednaaaaaaa. Taman kada ti saznas da si T ❤❤

sbjelisi
    03. Veljača 2021. 19:41

MTB rekli su 4 tj.. Bila sam 21.1., mislim da tjedan dana nakon sto si ti bila 😃🎊
    Ti skoro kreces sa stimuliranim? Kad ocekujes vjesticu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.