PUPO curke, brave ❤️ E sad ;ekamo kolektivno pishanje i kolektivno vadjenje bete 15.2. U medjuvremenu 'e krenuti nove stimulacije, FET/ovi... kakav mjesec, wow!
Rita, previdna beta ❤️
J_b, držim fige za petaaaaak, pa to je još malo!
ericaa i ja bih tužila svog zubara, pitanje je kada će mi otpasti prednje jedinice i dvojke, po njima sam čudo što već nisu. Užaš, imala sam predivne zube, uništili su mi ih.
Ana sretno. Nisam skužila, betu vadiđ 7.2.?
Dada PUPO, kakvi su čevosi kad ih jede PUPO?
Ela PUPO ❤️ wohooooo
VM PUPO ❤️
Libo vidim da si promjenila avatar, znači da se spremaš na FET... ❤️
oharascarlett14@gmail.com
PUPO curke, brave❤️ E sad ;ekamo kolektivno pishanje i kolektivno vadjenje bete 15.2. U medjuvremenu 'e krenuti nove stimulacije, FET/ovi… kakav mjesec, wow!
Rita, previdna beta❤️
J_b, držim fige za petaaaaak, pa to je još malo!
ericaa i ja bih tužila svog zubara, pitanje je kada će mi otpasti prednje jedinice i dvojke, po njima sam čudo što već nisu. Užaš, imala sam predivne zube, uništili su mi ih.
Anasretno. Nisam skužila, betu vadiđ 7.2.?
Dada PUPO, kakvi su čevosi kad ih jede PUPO?
Ela PUPO ❤️ wohooooo
VM PUPO❤️
Libo vidim da si promjenila avatar, znači da se spremaš na FET…❤️
Ah, s našim pravosuđem taman bi dobili koju kunu za faks od djeteta trudim se ne mislit i štedit živce, al ovako kad se spomene, samo mi para na uši izađe. Doslovno, tko sve je liječnik/stomatolog, da se zapitaš..
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Radila sam 23.01. AIH. Mislite da bi sutra mogla napraviti test?
Jeli mandarinkica radila test?
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Dada,Ela,VM sretno cure,cuvajte se sad! Od 4 transfera danas ocekujemo sve 4 pozitivne bete za 10ak dana 🙏🙏
Leia vadis li ti opet betu sutra ?
Tuma jooj,super za trudnicke tajice,bas sam danas spominjala kako jedva cekam taj lidlov asortiman, da bar imam lijepe tajice za po kuci,mene odavno vec sve steze mada nemam nista stomaka jos..
Maja555 mislim da mozes sutra! Sretno 🙏
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Rita_55 🎉🎉🎉🥂🥂🥂 odlično!!
MTB zvala sam Vinogradsku, ništa mi nije gotovo 😂 i rekla da ni ne očekujem do 26.2 da će mi biti gotovo 🤦🤦🤦🤦
E jbg 🙄
Ja sam se pomirila sa mjesec dana, ako ne bude, onda ću pitat.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
ericaa, ma postoje mjesta gdje smo uvijek "mekani", koliko god da ih nadrastemo. A kad nas još neko ovako žestoko zareže kao ovi idioti tebe, onda nije ni čudo da te pogodi. Muž ti je zakon, dobrog si našla. On nema dijagnoze? Zgodan, pametan, plodan? Pitam za prijateljicu koja traži rezervne donatore
Da, Rijeka, oprosti, čak i znam (ali ne bi smetalo da napišeš u potpis), nemam ti preporuku za tu.
SBjelis, juuuuhuuuu, idemo vaditi krv!!!
maja555, možeš sutra pišnuti, to ti je 12DNO. Na 14DNO sigurno mora pokazati nešto ako je uspjelo, na 12 DNO će vjerojatno pokazati.
💔💔💔
Imam test clear blue, ne znam koliko su dobri?
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Pozz svima, ne citam vas bas jer nemam kada, nadam se da su sve super događanja, da nema pre loših. U zadnjih 10 dana sam cula za 2 spontana pobacaja u svojoj okolini u dosta visokim tjednima i to jedan su bili blizanci, bace me u depru takve vijesti pa i ne ulazim da jos i ne procitam nesto lose na forumu.
Bolja vijest je da su mi dosli kinezi i to iz Wuhana🤣🤣🤣🤣, ali to je ta moja super sreća🤣🤣🤣. Lakse mi Kovid dođe na kućni prag nego dvije crtice🤣🤣🤣🤣, evo i slika paketa, direktno iz Wuhana
https://ibb.co/dPtsrz3
Cure evo mene sa izvjestajem. Nisam citala puuno unatrag ali cestitke Mili Milici, Rita_55 na betama, Sanjich, J_b, Lucy i tko je sve isao na aspiraciju i transfer. Meni prebacili 3 smrzlica i beta 15.02. Znaci kod nas i lose moje stanice i spermiji, zato smo ovaj 5.put isli na sva 3 iako nisu sva 3 idealna. SRETNO SVIMA!!! 😘
Jesi to i ti danas imala fet? Ajme ima naaas bome dosta koje cekamo sad betu skupa 🤞🤞
Dadaaaaa di siii?
Jesam, isto vadim betu 15.02. 😁 dobila sam decapeptyl za 05.02. pa mislim da je to booster i necu prije raditi testove da opet ne dobijem lazni rezultat 🙄
Sretno ti i samo da ti napomenem da ti to nije booster...on ti je sluzi za bolju implatanciju... 😊😊😊
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Sortiraj odgovore
Najstariji