Nikitta, kako se čaj od maline pije, tj od kad do kad?
Ima nas i bahatih, onda se mora tuširati svaki dan... BAJO1, čitaš li ti ovu razmaženu MISS?
💔💔💔
AuroraB, vježbala, ne vježbala, čvarci mi nisu opasnost. Osim onih koje su na meni
MISS, ako si propustila, par stranica unazad sam napisala par preporuka za Netflix
💔💔💔
Našla sam savršenu dijetu za sebe
Odugovlačim s treningom jer mi se ne da vježbati doma, onda se predvečer nekako natjeram. Treniram, crknem. I onda više nemam volje ni za čim, a kamoli večerom
Pratite me za još savjeta
Haha e pa svaka ti čast! Ja sam jučer stala na traku za trčanje prvi puta nakon d u g o vremena, odmah nakon toga sam pojela pola kantice čvarki🙄🙄
Svim curama koje su bile danas u FET-u želim pozitivne testiće i debele bete🥰🥰
LioraLioražao mi je… nadam se da si se oporavila💔😘 Kako ti se kretala beta u početku?
Ana123456 🌺💜🌺 predivan test, držim 🤞🤞 za dalje!
Ti si moj tim, živjeli čvarci 💪😎
Ja sam se nakon covida iskreno jedva vratila vježbanju koje mi je inače pod normalno. Sad sam uhvatila rutinu trčanja, ali nisam ni približno ona stara.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Lucyinthesky uživaj sad dok si ufurana ⛹️♀️🏋️♂️🤸♂️🚵♀️, vrijeme brzo leti, ožujak će brzo stići i onda opet nećeš moći! Kad očekuješ M u 3.mj? Jel ideš početkom ili krajem mjeseca?
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Lucyintheskyuživaj sad dok si ufurana ⛹️♀️🏋️♂️🤸♂️🚵♀️, vrijeme brzo leti, ožujak će brzo stići i onda opet nećeš moći! Kad očekuješ M u 3.mj? Jel ideš početkom ili krajem mjeseca?
Taj dio s ne vježbanjem mi je najteži dio postupka. Ubije mi psihu.
Trebala bi dobit skroz krajem mj, ono, zadnje dane, ali moguće da će se to produžiti i na početak četvrtog jer mi je menga nakon stimulacije kasnila 10 dana 😳Doslovno mi se sve poremeti.Kako god, ionako čekam neke nalaze još.
Kad ti ideš?
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Manemoj dao Bog da ti baš to sad upali. Držim fige 💖
MTB ja sam ga pila kroz cijeli ciklus, jer nije loš za endometriozu. Što se tiče trudnoće, istraživanja su oprečna. Kažu pij prije i tijekom trudnoće, drugi kažu ne piti u trudnoći u slučaju prethodnih pobačaja, tako da bih ja na tvom mjestu odustala od njega maybe nakon transfera?
Razmišljala sam da ga pijem od 1dc do transfera. Ti misliš da je bolje od transfera do bete?
💔💔💔
Ana1234 cestitam vidi se itekako dobro
Lioraliora bas mi je žao 😔
MTB napravila sam screenshot tvojih preporuka za Netflix, trebace mi uskoro. Odgledala Bridge..... kako se vec zove, zaljubila se 🙈. Danas pocela Lucifera, opet se zaljubila... koji mi je...
Maloprije ljuljao potres, dugo nije, od jesenas
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Prirodno se očistila, izašlo čim stala s utrićima, krvarila nešto malo 3 dana..otišla na kontrolu..sve izašlo, beta pala odmah..sve brzo išlo.,barem nešto u svemu tome. Hvala vam na lijepim riječima i podršci.. sad čekam mengu, neobično mi jer inače mi redovna cijeli život i 7 dana prije pms grčevi..a sad ništa ne osjećam niti znam. Nisam jos kontaktirala VV, samo im javila za missed.. al ništa svakako ne mogu dok ne dobijem i napravim ponovo papu i neke nalaze koji istekli..ali nadam se postupku u 3mj najranije 🙂 2 🐧🐧 me čekaju, nadam se da će jedan biti dobitni. Netko me pitao za betu..a bilo sve ok 3 vađene bete na početku..ultrazvuk sa srcem 1 put.. i stvarno nešto ima do ta 3 mj najkritičnije..kaže doktor 75 posto tad otpadne trudnoća, a dosta manje prek 12 tjedana.. sve je to stvarno znanstvena fantastika.
Manemoj, tu smo si blizu, ja sam prema Petrinji 😉
👩👱
IUIx2 (vm)
IVF - 1/21 (missed ab.)
Zadnji smrzlić uspješan FET 🥳🥳
3/21 čekamo curku 💗💣👶
https://lbdf.lilypie.com/A8g9p1.png
MTB hahaha,eto ,sad mi Bajo nece ni odgovorit!!! Netflix mi je dosadio od prošlog tjedna ,sad sam se prebacila na knjige o trudnoci,pa svasta pronađeš,ali ok je,vecina je pozitivno i moram priznat da sam i ja optimisticna.. tako da Sbjelis dobro sam, lagala bi kad bi rekla da nisam u strahu i da ne mislim na to,ali vise manje sam dobro,ispunjen mi je dan,stalno imam neko drustvo, svi me tetose,maze i paze...ko kraljica!!! ❤️🙏
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji