Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Libo1415
    03. Veljača 2021. 18:15

SBjelis

PUPO curke, brave❤️ E sad ;ekamo kolektivno pishanje i kolektivno vadjenje bete 15.2. U medjuvremenu 'e krenuti nove stimulacije, FET/ovi… kakav mjesec, wow!
    Rita, previdna beta❤️
    J_b, držim fige za petaaaaak, pa to je još malo!
    ericaa i ja bih tužila svog zubara, pitanje je kada će mi otpasti prednje jedinice i dvojke, po njima sam čudo što već nisu. Užaš, imala sam predivne zube, uništili su mi ih.
    Anasretno. Nisam skužila, betu vadiđ 7.2.?
    Dada PUPO, kakvi su čevosi kad ih jede PUPO?
    Ela PUPO ❤️ wohooooo
    VM PUPO❤️
    Libo vidim da si promjenila avatar, znači da se spremaš na FET…❤️

SBjelis ja samo pratim što trebam raditi da poboljšam šanse 😂 krumpirici iz mekica su slijedeće 🤣 

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

Lucyinthesky
    03. Veljača 2021. 18:19

Koliko pozitive na forumu 😊
    Svim Fet curkama želim da se bebice uhvate 🤞❤️
    Tiki super za praćenje trudnoće tamo gdje se osjećaš sigurno, bit će to sve ok, navijam za tebe 🤞❤️
    Tuma super da su te dr utješili, bit će to sve ok 🤞❤️

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

ANKSIMORON
    03. Veljača 2021. 18:26

Lucyinthesky

Koliko pozitive na forumu 😊
    Svim Fet curkama želim da se bebice uhvate 🤞❤️
    Tiki super za praćenje trudnoće tamo gdje se osjećaš sigurno, bit će to sve ok, navijam za tebe 🤞❤️
    Tuma super da su te dr utješili, bit će to sve ok 🤞❤️

Da bas si dobro rekla... bas pozitiva na forumu... pratim danas razvoj dogadjaja ko da sam ja isla 😅😅😅 sretno svim curkama... i tiki i tuma  isto 🥰🥰🥰

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

• *.Women_name.*
    03. Veljača 2021. 18:34

maja555

Imam test clear blue, ne znam koliko su dobri?

Neznam koji imaš, meni je onaj za 6 dana prije očekivane menstruacije, odnosno onaj s dvije crtice, a ne s plusicem pokazao lijepi crtu na 9dnt trodnevnih

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• *.Women_name.*
    03. Veljača 2021. 18:38

Tuma onda obavezno u šoping! Ja ću zaposlit muža 😂 i drago mi je da su te doktori smirili 😘
    TiKi ma ja sam njih nosila od početka jer meni je trbuh isti sad sa 20 tt i sa 6 tjedana 😂😂😂😂 hoću rec da sam sa 6 tjedana bila tak napuhana i cijeli taj period ostalo isto do sad. Samo kj se sad vise ne osjećam napuhnuto 😂

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• maja555
    03. Veljača 2021. 18:43

*.Women_name.*

maja555

Neznam koji imaš, meni je onaj za 6 dana prije očekivane menstruacije, odnosno onaj s dvije crtice, a ne s plusicem pokazao lijepi crtu na 9dnt trodnevnih

Kod mene je onaj s plusisicem. Nisu crtice. Ali svakako cu ja ujutro piskit. Ne znam jeli igra ulogu sto sam AIH. 

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

• Dia85
    03. Veljača 2021. 18:47

Sretno curke koje su bile na FETu, čestitam dobrim betama, navijam za kontrolne bete i mirne trudnoće našim trudnicama!

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

• *.Women_name.*
    03. Veljača 2021. 19:05

maja555

*.Women_name.*

maja555

Kod mene je onaj s plusisicem. Nisu crtice. Ali svakako cu ja ujutro piskit. Ne znam jeli igra ulogu sto sam AIH.

E to stvarno neznam jer nisam ni jednom išla na inesminaciju vjerojatno ti cure znaju bolje reći kad je najbolje vrijeme. Ali kako je MTB rekla pratili su ti ovulaciju 12 do 14 dpo bi trebalo pokazati. Sretno! 🤞😘

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Veljača 2021. 19:08

maja555

*.Women_name.*

maja555

Igra. Nama se vidi već 10-12DNO. Kod inseminacije može biti kasnija implantacija, ali do 14DNO bi se trebalo vidjeti. A na 12DNO će se vjerojatno vidjeti.

💔💔💔

Leia3.0
    03. Veljača 2021. 19:15

Tuma

Tiki odlično je što imaju plan za dalje. Drago mi je to čuti! 😊 Nadam se da će izbocenje na posteljici nestati do idućeg pregleda.
    Leia nije ni čudno da imaš proljev uz tolike količine vode što moraš piti. Ali btw, proljev se kod nas nekih isto pokazao kao rani simptom trudnoće. 😊
    Ja sam zvala i svog soc.gin. I privatnu i oboje su mi rekli isto. Da smatraju da nema mjesta panici, da bi oni to pripisali našoj sinocnjoj aktivnosti i da nije zabrinjavajuće ako se nije ponavljalo kasnije. I da, ako kojim slučajem se desi opet (a ne bi trebalo) da odem na hitnu.

nadam se onda da je kod mene proljev zbog urednog napredovanja moje mini rane trudnoće, a ne pogoršanja OHSS-a. Samo da mi sutra beta bude dobra, ali pošto ću vaditi ranom zorom, opet mi neće proći 48 sati do vađenja pa se već sad bojim da ću se razočarati. Danas sam se još uspjela nekako zaokupirati poslom, sutra će bit štrikanje do rezultata. 

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.