manemoj, mislim da nije otkad sam ja, niti sam još naletila na prošlim Vol. Nikitta sigurno zna, to je iz njenih uputa.
Da sam u Podobnika (kao ti), probala bih.
SBjelis, ma doći će par dana nakon FETa, to je dovoljno dobro. Ovo ti eventualno može kasnije odbaciti plod, prvih par dana je stvar sudbine, rekla bih. A i vjerojatno će biti negativno sve.
Ja očekujem negdje 15.2, onda idem na stimulirani ako sve bude OK (bez cisti, dovoljan broj antralaca). Danas je 16DC.
Da, da.. idemo s tim sljedeći put.. mislim ovisi i o nalazima svim ovim ali kaže doktor da idemo s tim i da ću nakon FET-a ostati to primati ali me zanima jel ima itko iskustva.. malo sam sad guglala ali nema baš nešto članaka. Svi kao pišu moguće da pomaže ali nigdje ništa baš dokazano.
Čemu to točno služi i kako funkcionira?
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Darliv,manemoj i MTB hvala vam cure💓 nadam se da će beta biti uredna🙏
MTB je ovdje kao inventar - bila u postupku ili ne, ja pišem.
ericaa, ma samo nek je on s tobom, bitno da ima dobre plivače. Pričat ćemo još da se učlani u moj harem. Mislim, harem moje prijateljice.
lioraliora, baš mi je žao. Znam kako je teško. Tu smo ako trebaš savjet, podršku, nešto. Za FETove ne znam, znat će naše friške FETovke.
💔💔💔
Dobro večer žene. Nije me bilo neko vrijeme, zadnji put kad sam se javila je bio drugi ultrazvuk na kome sve bilo uredu.. da bi za vrijeme potresa tj sutradan ujutro imala missed abortus..da vam ne pričam usred toga svega sam se napatila ..pošto živim u sisačko moslavačkoj županiji..također smo imali sanirati nekih šteta na kući itd..duga priča. Uglavnom sve se bilo skupilo nisam imala snage, sad sam nalo došla k sebi pa vam pišem..
Kako sada ide sami proces transfera? Imamo 2 smrzlića još.. kakvo je stanje s covid testovima? Jel trebaju i dalje non stop svaki pregled? Hvala vam cure pozdrav svima
baš mi je žao ovo pročitati. Nadam se da će sada doći bolji dani za tebe. Možeš li reć gdje si u postupku? Ja sam u Vinogradskoj i trebala sam negativan covid test za folikulometriju i aspiraciju, kasnije ne više, s tim da bi mi radili sve i da imam covid, jedino ne bi bilo anestezije i oni bi svi bili u ful anti covid opremi
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Dobro večer žene. Nije me bilo neko vrijeme, zadnji put kad sam se javila je bio drugi ultrazvuk na kome sve bilo uredu.. da bi za vrijeme potresa tj sutradan ujutro imala missed abortus..da vam ne pričam usred toga svega sam se napatila ..pošto živim u sisačko moslavačkoj županiji..također smo imali sanirati nekih šteta na kući itd..duga priča. Uglavnom sve se bilo skupilo nisam imala snage, sad sam nalo došla k sebi pa vam pišem..
Kako sada ide sami proces transfera? Imamo 2 smrzlića još.. kakvo je stanje s covid testovima? Jel trebaju i dalje non stop svaki pregled? Hvala vam cure pozdrav svima
baš mi je žao ovo pročitati. Nadam se da će sada doći bolji dani za tebe. Možeš li reć gdje si u postupku? Ja sam u Vinogradskoj i trebala sam negativan covid test za folikulometriju i aspiraciju, kasnije ne više, s tim da bi mi radili sve i da imam covid, jedino ne bi bilo anestezije i oni bi svi bili u ful anti covid opremi
Hvala ti, ja sam od početka na Vuk Vrhovcu.
👩👱
IUIx2 (vm)
IVF - 1/21 (missed ab.)
Zadnji smrzlić uspješan FET 🥳🥳
3/21 čekamo curku 💗💣👶
https://lbdf.lilypie.com/A8g9p1.png
Anna vidim je!!🎊🎉
Sanjich imam 2 dvodnevna smrzlica.. Tako da planiram FET u ovom ciklusu. Sutra vadim hormone..
lioraliora ❤
oharascarlett14@gmail.com
lioraliora - ima još cura s VV ovdje, ne mogu se sjetiti točno tko, ali sigurna sam da će se javiti ubrzo.
MISS - da, sutra vadim opet betu.
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Lioraliora ja sam ti za FET išla 8dc na prvu folikulometriju da vide kakvo je stanje,da nema ciste. Pa onda 12dc pa 15dc kad su mi dali stopericu da si dam. Pošto mi je endometrij bio tanji dobila sam estrofem i sutra ujutro idem na ultrazvuk opet pa ako se dovoljno zadeljao onda mi vraćaju 1blasticu. Da mi se endometrij zadebljavao nebi morala estrofem koristiti...i naravno za sutra mi treba nalaz na covid,i za muža isto. Do sad kad sam hodala na ultrazvuke nije trebao
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Inace dragi sestra, meni su danas / sutra / preksutra dani ocekivane menge, posto su mi ciklusi izmedu 28-30 pa ne znam tocno u dan. Moje pitanje ide zapravo trudnicama, i tocno se sjecam kako je Miss jednom napisala da nije znala da trudnoca boli 😂, uglavnom, da skratim, do kad ste osjecale ove predmenstrualne grceve? Ja pored ovog svog hipera i s tim muku mucim. Nekad me tako zasarafi da sam sigurna da je mengurina dosla.
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji