Nikitta bas sam to htjela nedavno prokomentirati koliko zaostajemo jer nemamo PGD, a za estrogen pitati ovdje jel netko to primao jer ja nisam, a negdje sam to citala po americkim clancima. Znaci to kod nas nitko ne prima...bas cudno. Jedan od dva kljucna hormona trudnoce.
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Dobro večer žene. Nije me bilo neko vrijeme, zadnji put kad sam se javila je bio drugi ultrazvuk na kome sve bilo uredu.. da bi za vrijeme potresa tj sutradan ujutro imala missed abortus..da vam ne pričam usred toga svega sam se napatila ..pošto živim u sisačko moslavačkoj županiji..također smo imali sanirati nekih šteta na kući itd..duga priča. Uglavnom sve se bilo skupilo nisam imala snage, sad sam nalo došla k sebi pa vam pišem..
Kako sada ide sami proces transfera? Imamo 2 smrzlića još.. kakvo je stanje s covid testovima? Jel trebaju i dalje non stop svaki pregled? Hvala vam cure pozdrav svima
Vidila sam da si na VV evo ovako za FET trebaš nazvati 1 d.c i ako je moguće i taj dan se testirani na covid a kod njih doći 3 d.c dat će ti estrofem i opet naručiti otprilike za tjedan dana na uzv i ako na tom drugom UZV endometrij bude trolinijski naručiti će te na FET za 5 dana ako su blastice smrznute s tim da bi se opet trebala 48 h prije transfera testirati na covid i javiti im u bolnici rezultat testa da znaju hoće li odleđivati embrije i mene su zvali prije transfera dok sam se vozila prema bolnici da jave da su se embriji uspješno odmrznuli..
Lioraliora ja sam ti za FET išla 8dc na prvu folikulometriju da vide kakvo je stanje,da nema ciste. Pa onda 12dc pa 15dc kad su mi dali stopericu da si dam. Pošto mi je endometrij bio tanji dobila sam estrofem i sutra ujutro idem na ultrazvuk opet pa ako se dovoljno zadeljao onda mi vraćaju 1blasticu. Da mi se endometrij zadebljavao nebi morala estrofem koristiti…i naravno za sutra mi treba nalaz na covid,i za muža isto. Do sad kad sam hodala na ultrazvuke nije trebao
Aha znači ima hodanja i dolaza i za fet samo, ja mislila malo skratit put 😅 jesi i ti na VV? Znači štoperica ide i za Fet?
Cure koje su imale missed nakon koliko ste dobile mengu? Meni inace redovna..al prošlo mi već 30 tak dana od pobačaja..
Čestitam svima na betama 😍🥳🙏
👩👱
IUIx2 (vm)
IVF - 1/21 (missed ab.)
Zadnji smrzlić uspješan FET 🥳🥳
3/21 čekamo curku 💗💣👶
https://lbdf.lilypie.com/A8g9p1.png
LioraLiora Lekenik 😉. Ja sam ti išla 3dc prvi put, onda pogleda jel sve ok i jel se ide taj mjesec. Bila sam na estrofemu, taj dan mi propisao i ponovo trebala za tjedan dana doći. Ja sam se tad razbolila pa se sve odužilo ali tad bi dobila utrice i 5 dana nakon toga transfer. Tako da bi rekla da se ide otprilike 3 puta kad se ide s estrofemom a prirodno nisam sigurna koliko puta ideš...
Lucyinthesky koliko sam skužila to se daje ženama koje su imale missed ab više puta ili više puta neuspješnu implantaciju. Ela je malo bolje objasnila u svakom slučaju. Meni su rekli da računam da ću nakon FET-a ostati sat vremena duže i primiti to ali još čekamo nalaze pa ćemo vidjeti. Kad budem znala više definitivno napišem
Nije uspio kod mene drugi put, sad se nadamo trećoj sreći 🤞🏻
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Lioraliora ja sam kod Skvorca. Al svakako moraš par puta ići, da vide kakav je endometrij. Neznam kako je za testiranje na VV. Ja sam sad morala samo jednom. I žao mi je što si sve prošla. Držim fige da sad FET-om uspije! 🤗❤
Nego,jesi ih zvala gore i rekla da bi u FET?
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
https://ibb.co/JdfS6RV
Woohoo!🎉🎉🎉🎉🎉😊😊😊😊
Crta je tu!👏👏👏👏👏
👩40 🧔37
Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
9/20 FET, beta =0
12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
1/21 FET 2 blastice.
Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
1.3. Missed ab - 10 tt
10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
12/21 FET 1 blastica, beta = 0
12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
1/22 FET, beta=0,1
11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni
Nikita tebe sam čekala s objašnjenjem 😊😉
Ja ću probati pa javim jel imalo efekta ili nije, kako je netko ovdje rekao sve bi probale i napravile 🤷
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Inace dragi sestra, meni su danas / sutra / preksutra dani ocekivane menge, posto su mi ciklusi izmedu 28-30 pa ne znam tocno u dan. Moje pitanje ide zapravo trudnicama, i tocno se sjecam kako je Miss jednom napisala da nije znala da trudnoca boli 😂, uglavnom, da skratim, do kad ste osjecale ove predmenstrualne grceve? Ja pored ovog svog hipera i s tim muku mucim. Nekad me tako zasarafi da sam sigurna da je mengurina dosla.
Cijelo prvo tromjesečje
Meni je u vrijeme očekivane menstruacije bio osjećaj da dolazi val svih valova, kao da će samo početi štrcati iz mene. Onda se smirilo na ništa. A onda se kasnije povremeno opet javljalo to grčenje i bolovi, nisam se mogla okrenuti naglo u krevetu nego bih se tokom noći probudila, jaaako polako okrenula na drugi bok, pa nastavila spavati.
Nastavilo se i nakon missed, i nakon kiretaže, dok se maternica nije vratila u normalno stanje.
💔💔💔
LioraLiora žao mi je😔Želim ti sreću dalje 🤞
manemoj ovaj put će uspjet 💪🤞
Ana crtica je super, čestitam 🤩
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Lioraliora jako jako jako mi je žao ☹️☹️❤️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️