Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Veljača 2021. 19:46

SBjelis

Sanjich 👶🤱

SBjelis

Ovdje je bas uzavrela atmosfera… MTB mislim da cu kreniti u FET prije nego dodje ANA i AFA nalaz..

Kad si mislila, bas se veselim tvom postupku 🤞🤞🤞🍀
    Sanjich ovaaaaaj ciklus ako sutra budu dobri hormoniiiii ❤ Ne znam kada ide FET… Mislim da su cure pisale oko 16dc. Znaci za 2 tjednaaaaaaa. Taman kada ti saznas da si T ❤❤

Jel ides sad bas u postupak ili fet? Ne vidim imas li smrzlice pa sad ne kuzim jel et ili fet 😂 

Ela 👱🏼‍♀️
    03. Veljača 2021. 19:48

manemoj

Cure jel itko od vas primao intralipidnu infuziju? Znam da piše na prvoj stranici a mislim da nismo o tome nikad pisali, barem otkad sam ja tu..

Jesam ja , u četvrtak 28.01 💉💉
    6 dana prije FETa . Valjda mi podstakne uspješnost implantacije , koja joj je i svrha kako sam skontala 😇

🙋🏼‍♀️ 32 🙋🏻‍♂️ 31
    3 godine braka
    03/2020 hydrosalpinx operacija (odstranjen lijevi jajovod)
    09/2021 missed ab 💔

03. Veljača 2021. 19:49

Ne znam jel mi se samo čini ali nekako kao da dosta cura koje su bile ful aktivne su smanjile tipkanje na forumu 🧐 ili su me to minjanja nickova skroz pošemerila haha

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    03. Veljača 2021. 19:56

manemoj, mislim da nije otkad sam ja, niti sam još naletila na prošlim Vol. Nikitta sigurno zna, to je iz njenih uputa.
    Da sam u Podobnika (kao ti), probala bih.

SBjelis, ma doći će par dana nakon FETa, to je dovoljno dobro. Ovo ti eventualno može kasnije odbaciti plod, prvih par dana je stvar sudbine, rekla bih. A i vjerojatno će biti negativno sve. 
    Ja očekujem negdje 15.2, onda idem na stimulirani ako sve bude OK (bez cisti, dovoljan broj antralaca). Danas je 16DC.

💔💔💔

manemoj
    03. Veljača 2021. 19:56

Ela gdje si to radila? Jesi prije imala neuspješne implantacije ili? Mislim na osnovu čega su odlučili da idete s tim? 
    Sanjich ja npr imam osjećaj da manje pišem ali mi je baš gužva na poslu pa dok sve pročitam svi su već sve savjetovali, sve se odgovorilo, neki i rodili 😂😂😂
    Većinom cure pišu kad im je postupak na redu koliko sam ja skužila do sad..
    Nego kako nam je Flower? Baš me zanima jesu uspostavili barem neki ritam 🥰

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

03. Veljača 2021. 19:57

https://ibb.co/JdfS6RV

ericaa
    03. Veljača 2021. 19:57

MTB

ericaa, ma postoje mjesta gdje smo uvijek "mekani", koliko god da ih nadrastemo. A kad nas još neko ovako žestoko zareže kao ovi idioti tebe, onda nije ni čudo da te pogodi. Muž ti je zakon, dobrog si našla. On nema dijagnoze? Zgodan, pametan, plodan? Pitam za prijateljicu koja traži rezervne donatore
    Da, Rijeka, oprosti, čak i znam (ali ne bi smetalo da napišeš u potpis), nemam ti preporuku za tu.

SBjelis, juuuuhuuuu, idemo vaditi krv!!!maja555, možeš sutra pišnuti, to ti je 12DNO. Na 14DNO sigurno mora pokazati nešto ako je uspjelo, na 12 DNO će vjerojatno pokazati.

😂😂😂😂😂 jedina dijagnoza je da je samnom 😁😁 zdrav,plodan,pametan 🤪 reci prijateljici da je donator u pripremi za ozujak 🤣🤣🤣🤣 rekla sam mu da je trazena roba,bas se sepurio tih minutu i pol koliko ga je zanimalo😁😁

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

03. Veljača 2021. 19:58

Maloprije napravila test jel i vi vidite drugu crticu ?

manemoj
    03. Veljača 2021. 19:59

MTB

manemoj, mislim da nije otkad sam ja, niti sam još naletila na prošlim Vol. Nikitta sigurno zna, to je iz njenih uputa.
    Da sam u Podobnika (kao ti), probala bih.

SBjelis, ma doći će par dana nakon FETa, to je dovoljno dobro. Ovo ti eventualno može kasnije odbaciti plod, prvih par dana je stvar sudbine, rekla bih. A i vjerojatno će biti negativno sve.
    Ja očekujem negdje 15.2, onda idem na stimulirani ako sve bude OK (bez cisti, dovoljan broj antralaca). Danas je 16DC.

Da, da.. idemo s tim sljedeći put.. mislim ovisi i o nalazima svim ovim ali kaže doktor da idemo s tim i da ću nakon FET-a ostati to primati ali me zanima jel ima itko iskustva.. malo sam sad guglala ali nema baš nešto članaka. Svi kao pišu moguće da pomaže ali nigdje ništa baš dokazano.

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

darliv
    03. Veljača 2021. 19:59

Ana123456

Maloprije napravila test jel i vi vidite drugu crticu ?

Wooohooo čestitam 🤩🤩🤩🤩

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.