Lioraliora ja sam ti za FET išla 8dc na prvu folikulometriju da vide kakvo je stanje,da nema ciste. Pa onda 12dc pa 15dc kad su mi dali stopericu da si dam. Pošto mi je endometrij bio tanji dobila sam estrofem i sutra ujutro idem na ultrazvuk opet pa ako se dovoljno zadeljao onda mi vraćaju 1blasticu. Da mi se endometrij zadebljavao nebi morala estrofem koristiti…i naravno za sutra mi treba nalaz na covid,i za muža isto. Do sad kad sam hodala na ultrazvuke nije trebao
Aha znači ima hodanja i dolaza i za fet samo, ja mislila malo skratit put 😅 jesi i ti na VV? Znači štoperica ide i za Fet?
Cure koje su imale missed nakon koliko ste dobile mengu? Meni inace redovna..al prošlo mi već 30 tak dana od pobačaja..
Čestitam svima na betama 😍🥳🙏
Jesi li se prirodno očistila, ili si morala na kiretažu? Ja sam bila na vakuumskoj, i zapravo sam sretnica koja je prvu menstruaciju dobila 12 dana nakon kiretaže (iako su me uvjeravali da je to nemoguće, na pregledu se ustanovilo da stvarno jest). Jedino su mi ostale ciste, koje sam onda u idućem ciklusu riješila (ne vratile se!!).
Inače čitam da žene često dobiju 30-40 dana poslije missed. Ako ti ne dođe u tom periodu, javi se ginekologu da ti da terapiju koja će izazvati menstruaciju.
Ovisno o tome jesi li imala kiretažu ili ne, nakon prve prirodne menstruacije si često spremna za dalje, jedino moraš ići na kontrolu da vide je li ti maternica OK i imaš li cisti.
💔💔💔
Čestitke curama na pozitivnim betama.
Ana123456 Vidi se crta. Sretno!
Lioraliora Žao mi je. Želim ti da idući bude uspješan i da bude sve u redu.
Lioraliora, Maslačakxx ja sam nakon kiretaže menstruaciju dobila nakon 29 dana. (Dan kiretaže se računa kao prvi dan ciklusa). Dr mi je rekla da obično menstruacija dođe 4-6 tjedana.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Ana123456 ❤️❤️❤️❤️❤️
lioraliora žao mi je jako, bit će bolje vjeruj mi 😊❤️❤️❤️🙏🙏🙏
endometrioza
Anna vidim je!!🎊🎉
Sanjich imam 2 dvodnevna smrzlica.. Tako da planiram FET u ovom ciklusu. Sutra vadim hormone..
lioraliora ❤
Ajdeee super onda ima u drugom valu 2 mjeseca vrlo dobra ekipa aaa 🤞🤞🤞🍀 lijepo je u da vadis hormone meni je to bilo kod nas cudno kako za fet ne triba.. Nego prate prirodno O...
Jeste vec pricali u kakav fet idete ili ti to sad slijedi na 1uzv
Našla sam savršenu dijetu za sebe
Odugovlačim s treningom jer mi se ne da vježbati doma, onda se predvečer nekako natjeram. Treniram, crknem. I onda više nemam volje ni za čim, a kamoli večerom
Pratite me za još savjeta
💔💔💔
Odugovlačim s treningom jer mi se ne da vježbati doma, onda se predvečer nekako natjeram. Treniram, crknem. I onda više nemam volje ni za čim, a kamoli večerom
Hahahahhahaa
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Nikita hvala ti 💗 jako sam sretna da je uz mene i da smo se nasli,u ludosti,gluposti, ljubavi i bezvremenski. A predivno si napisala za savrsenosti. Bio je kalendar za pomoć Rijeckom azilu i slika psica koji ima zubic na van,donji ocnjak i pise iznad njega: nije fora ako si savrsen, puno si vazniji ako si unikat. Uglavnom,neka je nas,savrseno nesavrsenih!!! 💗💗💗
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Liora jako jako mi je zao,cesto sam pitalq za tebe i mislila se di si i kako si...vjerujem da si prošla najteze i da za tebe dolaze ljepši dani..super sto imas smrzlica! Sretno dalje!
Leia sretno sutra, bit ce sve kako treba.
Ana123456 weee,crta je itekako vidljiva!
Bajo zaboravila sam te pitati,koliki je bia tvoj hematom i u kojem tjednu?? Koliko je uopce potrebno da hematom od 4 cm nestane, moze li se to desiti kroz ova dva tj do iduceg pregleda? Slusam tvoje upute, krecem se samo do wc-a i nazad u krevet, ali ipak se tusiram samo sve brzinski 😁😁 nadam se da si mi ti dobro..
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Anna vidim je!!🎊🎉
Sanjich imam 2 dvodnevna smrzlica.. Tako da planiram FET u ovom ciklusu. Sutra vadim hormone..
lioraliora ❤
Ajdeee super onda ima u drugom valu 2 mjeseca vrlo dobra ekipa aaa 🤞🤞🤞🍀 lijepo je u da vadis hormone meni je to bilo kod nas cudno kako za fet ne triba.. Nego prate prirodno O…
Jeste vec pricali u kakav fet idete ili ti to sad slijedi na 1uzv
Sutra kad posaljem nalaze hormona dobijem upute za dalje.. 😬 Nemam pojma, ali mislim da neće riskirati bez 💊 Sutra budem pametnija.
oharascarlett14@gmail.com
Haha e pa svaka ti čast! Ja sam jučer stala na traku za trčanje prvi puta nakon d u g o vremena, odmah nakon toga sam pojela pola kantice čvarki🙄🙄
Svim curama koje su bile danas u FET-u želim pozitivne testiće i debele bete🥰🥰
LioraLiora žao mi je... nadam se da si se oporavila💔😘 Kako ti se kretala beta u početku?
Ana123456 🌺💜🌺 predivan test, držim 🤞🤞 za dalje!
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji