Cure evo mene sa izvjestajem. Nisam citala puuno unatrag ali cestitke Mili Milici, Rita_55 na betama, Sanjich, J_b, Lucy i tko je sve isao na aspiraciju i transfer. Meni prebacili 3 smrzlica i beta 15.02. Znaci kod nas i lose moje stanice i spermiji, zato smo ovaj 5.put isli na sva 3 iako nisu sva 3 idealna. SRETNO SVIMA!!! 😘
Jesi to i ti danas imala fet? Ajme ima naaas bome dosta koje cekamo sad betu skupa 🤞🤞
Dadaaaaa di siii?
Jesam, isto vadim betu 15.02. 😁 dobila sam decapeptyl za 05.02. pa mislim da je to booster i necu prije raditi testove da opet ne dobijem lazni rezultat 🙄
Ako se ne varam on nema u sebi hcg 🙃
TiKi baš mi je drago kj imaš takvog doktora uz kojeg se sigurno osjećaš sigurnije. Vjerujem da ti je zbog tog puno lakše. Čuvajte se ti i bebica i sigurna sam da će bit sve u najboljem redu. Evo curke su nam dale popis filmova i navali 🥰
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Cure koje su danas bile na FETu jel osjećate šta čudno, mene nešto pika malo dolje nisko i prepone me bole, valjda sam jako noge raširila 😂😁
Sanjich zaboravila sam pitati kako ti je prija, kako se osjeća i jel i ona blasticu vraćala? 😊
Je je super smo obje.. Danas nas je bilo 4 na fetu kod xy ja san isla prva jer me bilo strah da normabel ne ispari hahahaha je ona je blasticu isto.. Ja san dvi 🙃🍀🤞 ne osjecam nista osim umora haha
I da trudnice vidjela sam u grupi da je od 11.2.trudnicki i beba tjedan u lidlu 😊
Vidjela saaam, znaš koliko dugo čekam te tajce. E zadnji put su bile kad sam čula otkucaje negdje skroz na početku trudnoće! Tajce su fantastične, ništa te ne steže a za bagatelu. Imaju super jedne iz decathlona ali mogu kupit 3 ove iz lidla za te jedne. Te iz decathlona imam samo za izlazak (čitaj doktoru) 😂😂😂
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Vm decapeptyl nema hcg u sebi i ne utječe na rezultat testa 😊
Women_name joj i ja čekam cijelu trudnoću praktički taj trudnicki tjedan. 😂 Hahahha pa da, za doktora se središ i ja izvadim najbolje tajice za odlazak doktoru 😂 (posto je to jedini gdje i idem😂). Imam 3 tajica, 2 mi je prijateljica dala i odlične su i 1 iz mane, al su odmah pukle po savu na nozi (to mi je za spavanje). I trenirka iz mane, ona je super. Ja sam baš jučer nakon pregleda otišla u lidl i bila je rasprodaja po 20 kn grudnjaci i potkosulje za dojenje i strample. Svašta sam kupila, al nije bilo više brojeva pa mi je sve naknap, tak da za koji mj ili kad rodim mi ionako ne bude pasalo.😂 Ništa. Moram idući tj u novi šoping😋
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
ela, woooohooo, puni smo PUPOicaLeia2.0, baš sam se pitala što ti to vadiš
Libo, nema spojlera, čitaj jutarnje liste
(imamo jedan transfer, jednu treću betu i dva trudnička pregleda)
MTB 😘 evo pročitala sam 🙈 nadam se da ću i ja biti isto sutra na vraćanju. 🙏
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Hvala curke. ❤️
Vidjela sam to za Lidl, ali jos mi je rano kupovati, to vi, trudnice u poodmakloj trudnoci, navalite. I da... Te njihove tajice su super, imam tri para negdje u ormaru, cekaju pravo vrijeme da ih obucem 😂
Cestitam svim curama koje su isle na FET! I cestitam na jednoj dobroj aspiraciji, ne znam napamet tko je isao da ne fulam nadimak, ali i 4 js su dovoljne. Ja sam imala 3 od koje je jedna nezrela bila pa sam trudna i cak i pingvinica imam. Samo pozitivno i jedva cekam sve vase bete, nestrpljiva kao da ja idem 😂
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Hvala curke. ❤️
Vidjela sam to za Lidl, ali jos mi je rano kupovati, to vi, trudnice u poodmakloj trudnoci, navalite. I da… Te njihove tajice su super, imam tri para negdje u ormaru, cekaju pravo vrijeme da ih obucem 😂
Cestitam svim curama koje su isle na FET! I cestitam na jednoj dobroj aspiraciji, ne znam napamet tko je isao da ne fulam nadimak, ali i 4 js su dovoljne. Ja sam imala 3 od koje je jedna nezrela bila pa sam trudna i cak i pingvinica imam. Samo pozitivno i jedva cekam sve vase bete, nestrpljiva kao da ja idem 😂
❤️
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Tiki super je prošao pregled, samo do kraja tako!
Ela i Dada, juhuuu još PUPO-a
MTB jesi me nasmijala sa onim pička im materina hvala ti na lijepim riječima
Ja sam ti u Rijeci
a čuj, prošli zubar je imao pristup dušo moja (obiteljski zubar 30 godina) i sjebo mi zube, ova je napravila super posao al sam plakala nakon nje, sad pokušavam nešto između naći
i to čak i nisu više kompleksi, ok, nije mi najdraži dio, ali sam ga prihvatila, MM mi je rekao ako više budem spomenula da bar to nemam da će me ostavit jer da je njemu to jako simpatično i drugačije i da sam mu super s tim
ali da, zabole riječi kad ti tako netko izasere u facu. Svi mi imamo svoje i borimo se sa svojim problemima i najmanje nam treba, u bilokojoj sferi života da nas još i sa drugih strana ˝tuku˝. Ali ko ih šljivi! Sad smo u fazi znamo što jesmo i još bolje što nismo i ne želimo biti i uživajmo u nadolazećim godinama
Ja jedva čekam biti PUPO i PREGGO
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Wuhuuuuuuu, drzimo fige za nase buduce trudniceeeee 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji