Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ANKSIMORON
    01. Veljača 2021. 14:07

MTB

Tuma, je li ovo safe place gdje mogu priznati da su mi dva utrića i dalje ispod veš mašine : prljavica :ANKSI, pa ne znam je li drama ako uzimaš 2x dnevno 3000, ali definitivno to ne smiješ na duže staze. Smanji dozu, ne želiš se zeznuti. Ne znam koliko ima FE u tom Proxeed, možda ti čak i ima dovoljno. Ali definitivno trebaš pojačati zalihe željeza. Možda ti je najbolje za mjesec dana izvaditi tih par nalaza koji su sad upitni da vidiš jesi li i koliko napredovala. Imaš skoro 2 mjeseca, čuda se napravi u tom vremenu.

Tiki, ma slažem se. Mi ovdje sad slažemo dlakice, u nadi da ćemo ih skupiti dovoljno da prevagnu. Ne bih odgađala postupak radi nižeg feritina, ali bih učinila nešto oko njega da imam mjesec, dva do postupka.

Lucyinthesky, ja nisam nikakvu potvrdu printala, ne brini. Do sad sam printala za druge pretrage, nikog moje papirnate potvrde nisu zanimale pa sam prestala. U Vinogradskoj ti provjereno ne trebaju.

Ma da naravno da ne zelim pretjerati... ovo je 1 put da ista it uzimam... oki tnx na savjetima... nastavljam sa proxeed women, 2 dnevno omega kapsule i 1 vitamin d... q10 u kojoj dozi se uzima dnevno?
    A pro po potvrda naravno da to nitko ne zahtijeva ali tetama dobro dodje kad dodjem s njima posebno kad hrpu toga ima na tomu 😆😆😆

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

• *.Women_name.*
    01. Veljača 2021. 14:07

🌼TiKi🌼

SBjelis ja sam dobila uputnicu za hematologa u Petrovuoj, ali s obzirom da radim u bolnici i kod nas dolaze hematolozi iz Zg, na kraju sam obavila kad sam bila na poslu. Uputnicu ti daje ginekolog, odnosno lijecnik koji ti je dao uputnice za provjeru trombofilije.
    Woman name suosjecam i ja sam na mirovanju, do daljnjega, citaj, do poroda 😂

Mislim da ću i ja tako biti 😂 kaže sve moje frendice kak trudnoća super brzo prolazi za čas, reko meni ne. Meni dani ko godine 😂😂😂 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

❤️J_0209_b😺
    01. Veljača 2021. 14:08

Hej, curke.. Jel ovo ispunjavam doma ili tamo u dogovoru s anesteziologom?
    https://ibb.co/WtqDtzs

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

AuroraB
    01. Veljača 2021. 14:13

ANKSIMORON

MTB

ANKSI, nisi mi odgovorila kad misliš na postupak. Ako uzimaš DLux3000, onda ga nemoj špricati 4 puta, jednom dnevno ti je dovoljno. Samo ga uzimaj uz nešto masno. Ja sam ga obično špricnula navečer uz Omega3 kapsule. Samo sam nekad špricnula dvaput, čisto da to pojačam jer ipak jako brzo idem u postupak.
    Meni je sad feritin 60, a prije prošlog postupka je bio blizu gornje granice. Ali krvarila sam sad u zadnjih mjesec dana dosta (kiretaža, dvije bliske menstruacije) pa je pao na tih 60. Rado bih da je malo viši i nadam se da će narasti do postupka.
    Novalac Prenatal su prenatalne tablete s folnom koju ja uzimam.

Ja sam ti u postupku u 3 mjesecu… event 1 tjedan 4 mjeseca… da i ja uzimam omega 3… dva puta dnevno… i nakon te tabl spricnem vitamin d… 2 puta dnevno??? Uzimam jos i proxeed women… pa sam nekako racunala da uz to mi ne treba vise nista.. i cekam q10 da stigne pa cu pocet i to uzimat…

Mi smo na totalno istom dopingu, i ja čekam q10 🌺🌺🌺🤘

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

AuroraB
    01. Veljača 2021. 14:14

Rita55 tvoje iznenađenje je 🔝🔝🔝🔝🤘🤘🤘😽😽 Sretno dalje!+

3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Veljača 2021. 14:20

ANKSI, ja pijem 100mg Q10, koliko vidim, to je kao i da ne pijem.  Koliko vidim, preporuka je 200-400mg, ovisno koliko si "kompleksna".

J_b, ja sam popunjavala doma, što nisam znala ostavila sam prazno.

💔💔💔

AuroraB
    01. Veljača 2021. 14:26

MTB 600mg Q10 dnevno se mora piti, dovoljno je 2mj.

sbjelisi
    01. Veljača 2021. 14:27

Smeta li Q10 fetu? Tj moze li se piti lada odes na FET?

oharascarlett14@gmail.com

• Viki 34
    01. Veljača 2021. 14:34

Pozdrav svim čekalicama pa evo da se i ja pridružim u subotu 30.1 mi je rađen transfer, vraćena su 2 četverostanična. Meni su vraćali dva puta blastice i oba puta ništa. Sada se nadam da će bar ova jedna mrvica naći svoj put. Jeli itko imao iskustvo da mu blastice nisu se primile ali ovi malecki jesu. 

👱‍♀️34👨‍🦰37. pcos i oligoasthenozoospermia imamo jednu curicu 9god i od tada nikako.
    1 IVF kbcst smrznute 2 blastociste 1FET blastocista beta0, 2FET opet 0

Tuma
    01. Veljača 2021. 14:41

MTB hahha ispod moje vesmasine mislim da mogu naći i mrtvih partizana 🙈🙈🙈
    Women_name to su ti prošli put rekli za strogo mirovanje zbog smedarenja ili danas na pregledu? Sve oke s bebicom? ❤️

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.