AuroraB, uff, gdje si našla tih 600mg? Ova iz knjige o jajima preporučuje 300mg za najgore slučajeve, čitala sam negdje i 400mg...
SBjelis, sa Q10 prestaješ s aspiracijom. Ja bih prestala sa tvojom ovulacijom ovaj mjesec. Iako, ne znam zašto bi ga pila, to je za poboljšanje jajnih stanica, a ti si svoju berbu već imala i s njom ćeš ostati trudna.
Viki 34, dobro nam došla, i brzo nam otišla, trudna. Nema pravila, nekad se blastice ne ulove, a dvodnevni se ulove. Samo hrabro.
Kad ti je beta?
💔💔💔
Leia i Rita cestitam ❤️💞🍾
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Nymeria, ako je vjerovati lavicama sa Volume 2, AMH se prividno mijenja i radi naše krvne slike. Tipa, ako imaš deficit D vitamina, to ti može maskirati tvoj AMH i prividno ga učiniti manjim. Čim ti je ostatak krvne slike dobar (+ sve ovo što mi vadimo), onda je to realan AMH, a ne maskirani.
Ostalo meni onako laički izgleda dobro, osim LH/FSH inverzije koju imaš radi PCOSa.
💔💔💔
Beta mi je 15.2 znaćiiiii jakoooo daleko. 🙆🏻♀️🙆🏻♀️🙆🏻♀️
Već me lagano počelo stezati u maternici sad pretpostavljam da je od Utrogestana. Stvarno gledam ove sve komentare i svaka čast svima i da se svima ova beta već jedanput ukaže kako treba.
👱♀️34👨🦰37. pcos i oligoasthenozoospermia imamo jednu curicu 9god i od tada nikako.
1 IVF kbcst smrznute 2 blastociste 1FET blastocista beta0, 2FET opet 0
Već me lagano počelo stezati u maternici sad pretpostavljam da je od Utrogestana. Stvarno gledam ove sve komentare i svaka čast svima i da se svima ova beta već jedanput ukaže kako treba.
Pih, testić možeš pišnuti već tamo negdje 10.2.
💔💔💔
MTB 600mg Q10 dnevno se mora piti, dovoljno je 2mj.
Ufff znaci toliko da ga pijem dnevno 🙄🙄🙄 ok...kad stigne... da ovo sve planiram piti do pocetka postupka... tad prekidam sa svim... mislim da bi nas dvije nekad opet zajedno trebale u postupak? Kad ti planiras?
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
MTB nema gdje nisam, osim u toj knjizi koju navodiš jer je još nisam pročitala... Ove doze o kojima ti pričaš su onako općenite, ali kad ih koristiš u svrhu plodnosti i kvalitete jajnih stanica, doza je 600mg.
Npr. na istraživanju koje je ispitivalo djelotvornost Q10 na jajne stanice i oplodnju
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5870379/, zatim u recimo google općenito https://alternativa-za-vas.com/index.php/clanak/article/koenzim-q10, https://guerguerian-rose.medium.com/fertility-in-women-over-35-nutrients-for-your-mitochondria-a959fdfb68ccpa i u uputstvima nekih proizvođača koji ga proizvode.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Mislim da je bitno spomenuti i urednu probavu, jer između ostalog, peristaltika crijeva je ono što pokreće trepetljike koje su odgovorne da naše mrvice dođu tamo gdje treba...
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Pih, testić možeš pišnuti već tamo negdje 10.2.
Ma ko bi izdržao do 15tog ić ću ja nju vadit par dana prije pa bude🤦♀️
👱♀️34👨🦰37. pcos i oligoasthenozoospermia imamo jednu curicu 9god i od tada nikako.
1 IVF kbcst smrznute 2 blastociste 1FET blastocista beta0, 2FET opet 0
Rita55 mislim da o tom sve zene, ciji test je negativan, sanjaju, zato cestitam zenooo,heeej pa trudna siiii 🎉🎉🎉🎉🥰🥰😊 nema ljepšeg iznenadena 💕🤗
Manemoj kad ces tii,ja nestrpljivo cekam 🥰
Dada a da izvadis i betu?😂😂 Ovi tvoji testic opako tamne 😂
Tuma i moj je nesto slično komentirao, kao di Ce jos i on se gurat u mene kraj beba 😂😂😂
MTB kolko jos negativnih dana brojimo, nismo jos dosli do 10 jelda,izgubila sam se u vremenu 😏
Zaboravila sam tko je piskio neg test, ribic ako sam dobro upamtila,zao mi je draga, ti ces predvodit copor u drugom dijelu baby booma, svejedno izvadi betu,vidis kakva se cuda ovdje dogadaju 🤞🤗 a ako si sigurna da ipak nista od ovog puta glavu gore, navali na suplemente i sopaj muza i nema da se ne primi 🤞
Bome curke ceka nas izrazito napet mjesec,ja ocekujem vise od 1/2 🤗🤗🤗 pa zasluzili smo svi,neka bude plodan mjesec i pravi baby boom 🥰🤞🤞🤞
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Sortiraj odgovore
Najstariji