Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sbjelisi
    01. Veljača 2021. 15:16

Aurora u, streberica!
    Mattan joj ne jos i crijeva 😬😭😁
    MTB ja sam u pripremama za stimulaciju/ aspiraciju u ciklusu nakon FETa 😋😂
    Wooho koliko nas ima u postupku za veljacu, jos malo pa cemo poceti mijaukati 😝😂😂😉

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Veljača 2021. 15:18

Nymeria, evo, meni je u godinu dana kao narastao malo više od 10%, iako, realno, ne može rasti. To samo znači da je stanje mog tijela zapravo bolje nego lani (a možda mi je realno AMH još viši jer mi i dalje npr D vitamin nije dovoljno dobar, kolesterol je povišen, šećer je malo viši nego bih htjela itd itd). Nebitno, mene veseli.

AuroraB, hvala ti. Uff, dobro da mi je idući postupak preko HZZO, izgleda da ću milione potrošiti na suplemente ako ovaj ne upali.

Mattan, da je do probave, ja nikad ne bih ostala trudna. 
    Iako, moram se pohvaliti, sad je već neko vrijeme jako uredna. Svakodnevni doručak sa chiom očito za mene čuda radi.

Viki 34, možeš komotno 14 dana nakon aspiracije vaditi betu.

💔💔💔

sbjelisi
    01. Veljača 2021. 15:18

Sanjich kaj ti jedva cekas 10.2.? Pishanje? 😁😝❤😍🙏

AuroraB
    01. Veljača 2021. 15:24

Sbjelis ma nisam ni blizu, cure prije su već pisale o toj dozi Q10, mislim da to Bozma najbolje zna... 
    MTB ne brini, našla sam ja jako povoljne na e-bayu, osim ako ne riknem od njih. Javim kad stignu i da li budem platila carinu na njih. Taman da i platim, full su povoljnije nego što se kod nas nudi..

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Leia3.0
    01. Veljača 2021. 15:27

J_b

🌺Dada🌺

J_b

Leia2.0

J_b

Hello..
    Narasle mi js, vidjela sam da ima i od 19mm..💪
    Dobila štopericu, čekam nalaze hormona od jutros.. Pa ćemo vidjet.. Ili srijeda ili cet aspiracija.
    My babies are coming. 🤗🤗🤗🤗👶👶👶👶👶

wohoo! Još malo i berba
    a nakon berbe ide beba

Zvali me.. U srijedu u 8 imam aspiraciju, idem pod anestezijom.. Ti si mi najfriškija.. Rekla mi je sestra da samo uzmem spavačicu i papuče.. Al ja hocem sve detalje.. Jel bih trebala još nekaj znat.. Uzet sa sobom? Koliko to traje?

Traje ti oko 20 min ali si još pola sat minimalno računaj za buđenje iz anestezije…
    Papuče i spavaćica su sasvim ok i dovoljne.
    Nećeš ništa osjetiti, možda poslije malo, ovisi koliko aspiriraju.
    Uglavnom subota ili ponedjeljak su tvoji ❤️❤️❤️ ideš po bebu 🥰🥰🥰🥰
    Javi nam detalje 🙏❣️
    Leia2.0, Dada, hvala za info.. Sad bar znam kak to ide.. Da znam kaj me čeka..
    Inače sam gladuš, pa me zanima kak ce to sve proc.. 🙈
    Mislim da imam oko 7,8 js, nije mi Kuna danas niš konkretno rekao, al sam uspjela isčitat s papira da ih ima od 16-19 mm..
    Jedva cekam, iskreno.. 💪

samo jedna napomena, da se ne razočaraš bezveze, a potpuno je normalno. Oni ne znaju sada koliko imaš jajnih stanica, ono što prate folikulometrijama su folikuli i nitko ne zna (i ne ože se znati) da li oni sadrže jajne stanice, i ako da, hoće li nakon aspiracije biti zrele. 
    Tek po vađenju (kad se probudiš iz anestezije) će ti doći kasnije sestra i reći koliko jajnih stanica su embriolozi uspjeli izvaditi (jer će možda neki folikuli bit prazni)  i idući dan koliko ih je od tih izvađenih jajnih stanica bilo zrelo i koliko ih se oplodilo. 
    U mom slučaju je otpalo 50 %. Imala sam 10-11 izvađenih folikula, a 6 jajnih stanica. Od toga 5 zrelih.  

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Veljača 2021. 15:29

MaloTele, trebala bih dobiti negdje 14.-16.2. Dakle, brojimo još malo manje od 15 dana. 

SBjelis, ja vjerujem u tvoj FET. 
    A u svojim pripremama, jesi li planirala i gdje bi išla? Jesi li razmišljala o HZZO opciji?

Inače, taman sam se krenula pisati post i plakati što moji nalazi nikako ne dolaze, odlučim još jednom refreshati mail (mail ima masnicu na refresh tipki, muka mu je kad me vidi ) kadli!! došao nalaz (ne još iz Vinogradske, manemoj).
    ENA - negativna - juuuuhuuuu
    anti dsDNA < 7 - što je i referentni interval - juhuuuuu
    Selen - povišen (očito prestajem s brazilskim oraščićima) - meni je 127, referentni interval je 50-120. Je li ovo loše? Je li dovoljno da prestanem uzimati brazilske oraščiće? Ili trebam vaditi iz sebe one koje sam pojela do sad?
    17-0HP treći dan ciklusa je 0,36 (referentno 0-2.9) - zna li netko od vas tko me nagovorio na ovu pretragu što ovo znači?
    Još čekam trombofiliju sa Vinogradske. I moram ovaj tjedan napraviti urinokulturu. Idući tjedan idem u zubarke, i spremna sam!!! 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Veljača 2021. 15:32

AuroraB, računam na tebe. Ovih 100 koji sad uzimam znam da nije nešto pretjerano korisno (iako, uzimam ove bolje, koje se bolje apsorbiraju). Ako sad ne upali, bacit ću se na konjsku dozu pa će mi tvoja info trebati.

Inače, i MM uzima Q10, ali on je narkoman za suplemente. Nema tog suplementa koji on ne bi pio (osim ovih tipično ženskih). 

💔💔💔

• Dia85
    01. Veljača 2021. 15:32

Rita_55

Drage cure,
    Vadila sam Betu danas 13.dan i 537.7🎊🌞🎊 još uvijek mislim da sanjam, jer sam radila testic i bio je negativan. Za dva dana opet ponavljam🙏

Cestitaaaam, predivne vijesti!💞

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

sbjelisi
    01. Veljača 2021. 15:40

MTB umirem na tvoje postove s nalazima 😂 tko me negovorio i sta znaci 😂😂😂😂😂😂
    Ja nemam pojma sta je to. 
    Rado bi preko HZZO, ali bojim se da sto imam u Beti potpisano, to je to. 😞 ako FET upali, to ce biti bozji blagoslov. 

sbjelisi
    01. Veljača 2021. 15:44

Aurora da, da Bozma je stavljala neke super Q10 linkove.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.