Dada, Vaga nije loša… nije Strijelac, ali što sad, ne možemo svi biti savršeni.*.Women_name.*, meni utrići fale, tako da razumijem vezanost. Jedva ih čekam ponovo stavljati.
rita7, ja skoro 3 mjeseca ne konzumiram mliječno, skoro mjesec dana ne konzumiram slatko. Ova beba će me uništiti.
Brisevi su bitni, držim fige da bude OK. I mene je bilo strah njih, sad me još samo strah urinokulture koju radim ovaj tjedan.
Za spermiogram ne brini, ako bude lošiji radit će ICSI, bitno im je da nađu nekolicinu kršnih spermića. A TM neka u međuvremenu prati program - nema kupki, tuširanja vrelom vodom, nema alkohola, ima suplemenata i slično.
SBjelis, za hematologa ne znam, čekam saznati od tebe gdje se to radi.Podsjeti me, vidi ti poremećaj koagulacije jer imaš neku mutaciju? Meni mutacije još nisu došle.
ANKSIMORON, potrebno je povisiti D vitamin na preko 100, i feritin na barem 40. Folati mi isto djeluju onisko, ajde napiši referentne vrijednosti za B12 i folnu u tom laboratoriju…
Rita_55, wooooohooooooooooooooooo!!!! Eto zašto kažemo da je vađenje bete UVIJEK bitno!!! I ti ćeš mi biti na zastavi!!Lucyinthesky, u Vinogradskoj ti funkcionira elektronska uputnica.
A sto da uzimam za feritin? Za d vitamin uzimam sprej... doktorica kaze da je to super i da mi nema sta prepisat... i dr i ginekolog i mpo lijecnik 🤣🤣🤣 dakle na recept ne mogu nista dobit...
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Hello..
Narasle mi js, vidjela sam da ima i od 19mm..💪
Dobila štopericu, čekam nalaze hormona od jutros.. Pa ćemo vidjet.. Ili srijeda ili cet aspiracija.
My babies are coming. 🤗🤗🤗🤗👶👶👶👶👶
wohoo! Još malo i berba
a nakon berbe ide beba
Zvali me.. U srijedu u 8 imam aspiraciju, idem pod anestezijom.. Ti si mi najfriškija.. Rekla mi je sestra da samo uzmem spavačicu i papuče.. Al ja hocem sve detalje.. Jel bih trebala još nekaj znat.. Uzet sa sobom? Koliko to traje?
Traje ti oko 20 min ali si još pola sat minimalno računaj za buđenje iz anestezije...
Papuče i spavaćica su sasvim ok i dovoljne.
Nećeš ništa osjetiti, možda poslije malo, ovisi koliko aspiriraju.
Uglavnom subota ili ponedjeljak su tvoji ❤️❤️❤️ ideš po bebu 🥰🥰🥰🥰
Javi nam detalje 🙏❣️
endometrioza
MTB gle ti ovu MTB, ona misli da prste smije gurat u sebe sam kad stavlja utrice, pa im se tako veseli😜😜 ma znam da je statistički 1/3, al uz svu ovu trudnicku prašinu što vam šaljemo i najbolju energiju na forumu, ima da se statistika okrene! 😊😊
Dada pa baš. Danas najtamnija 😱 tko bi rekao...
Rita55 divna beta, čestitam!!! A nisi test ponavljala nakon 9.dnt?
Tiki i Women_name da, kužim, meni su smanjili na 200mg nvcr oko 14tt, ali zbog kontrakcija su opet uveli 2*200.... A ne znam ja to pokušam što dublje gurnuti, a cerviks je ionako na 4,5 cm.. Al oke, ne smeta mi kad stavljam, nije mi nelagodno. Baš ću pitat dr idući put... Bolje smanjit sve moguće rizike na minimum.
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
ANKSIMORON, kad si planirala ići u postupak?
DLux ti je dobar, tek si ga počela uzeti. Ja sam ponekad i varala i špricnula ga dva puta
Za željezo (dakle, i feritin) cure ovdje preporučuju Kendural C. Navodno baš lijepo i jako brzo digne željezo. Nisam probala jer za neko čudo nemam uopće problema sa željezom otkad sam promijenila prehranu i počela piti Novalac (cijeli sam život bila anemična, u nekim fazama čak i kritično).
💔💔💔
Mene će ova štoperica izludit. Ali kad sam već krenula sa praćenjem neću odustati. Piškim ju već 5 dana, i umjesto da ona bude svjetlija, dnas je tamnaaaa. Da mi ovaj mjesec nije ovulacija blokirana, pomislila bi da sam trudna 🤞🏼😊
Evo link za cure koje su rekle da će pratiti samnom:
https://ibb.co/GtF495v (lijepo izgledaju❤️🥰)
One druge 'alergične' na ovakve gluposti 🤣 neka ne otvaraju.
Dpš 💟💟 ja mislim da ti ovisi i koliko tekucine si pila dan prije tako da mozda ti je ovaj urin bio malo vise koncentriraniji... Ali dobro ocekuj je i iza feta nekoliko dana.. Pa kad pogledas nije ni cudo sta je tamna jer ima jos dana kad ce lagano krenit blijedit 😊😊 jedva cekaaaaam 10.2. 🙃🙃😄🤣
Tuma, ma znam da mogu i inače, ali nije to to ako ne loviš kuglice po tunelima
💔💔💔
ANKSIMORON, kad si planirala ići u postupak?
DLux ti je dobar, tek si ga počela uzeti. Ja sam ponekad i varala i špricnula ga dva puta
Za željezo (dakle, i feritin) cure ovdje preporučuju Kendural C. Navodno baš lijepo i jako brzo digne željezo. Nisam probala jer za neko čudo nemam uopće problema sa željezom otkad sam promijenila prehranu i počela piti Novalac (cijeli sam život bila anemična, u nekim fazama čak i kritično).
Pa da tek sam ga pocela uzimat, dva puta dnevno... ali pojacat cu na 4 🤣🤣🤣🤣 kendural c dakle? Pa i meni je zeljezo super po referentnim vrijednostima.... koliko je tebi bilo sad na zadnjim pretragama? I kazem po njima svima ne treba nista pojacat ali mislis da treba biti vise uzmem ja i taj kendural c? Sto je to novalac? Na sto utjece?
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
anchy321 bolje od danas. U našem slučaju je dulja apstinencija bolja. Jer je u ovom trenutku samo bitno da pronađu spermije. Pa bili oni mrtvi ili živi nije bitno. Kraća apstinencija se preporučuje da se nađu živi i što pokretniji spermiji.
Samo da bude nešto 🤞🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Mene će ova štoperica izludit. Ali kad sam već krenula sa praćenjem neću odustati. Piškim ju već 5 dana, i umjesto da ona bude svjetlija, dnas je tamnaaaa. Da mi ovaj mjesec nije ovulacija blokirana, pomislila bi da sam trudna 🤞🏼😊
Evo link za cure koje su rekle da će pratiti samnom:
https://ibb.co/GtF495v (lijepo izgledaju❤️🥰)
One druge 'alergične' na ovakve gluposti 🤣 neka ne otvaraju.
Dpš 💟💟 ja mislim da ti ovisi i koliko tekucine si pila dan prije tako da mozda ti je ovaj urin bio malo vise koncentriraniji… Ali dobro ocekuj je i iza feta nekoliko dana.. Pa kad pogledas nije ni cudo sta je tamna jer ima jos dana kad ce lagano krenit blijedit 😊😊 jedva cekaaaaam 10.2. 🙃🙃😄🤣
Jooooj ne govori ništa hahhah. Uhvatila me panika 😁😁😁😁😁😁😁😁
Pa da, očekujem da bi oko petka trebala izaći iz mene. I bolje da postoji koncentracija hcg u meni još jer to je doktorica i htjela postići 😊 samo baš nisam očekivala ovako tamno 😁
endometrioza
Hello..
Narasle mi js, vidjela sam da ima i od 19mm..💪
Dobila štopericu, čekam nalaze hormona od jutros.. Pa ćemo vidjet.. Ili srijeda ili cet aspiracija.
My babies are coming. 🤗🤗🤗🤗👶👶👶👶👶
wohoo! Još malo i berba
a nakon berbe ide beba
Zvali me.. U srijedu u 8 imam aspiraciju, idem pod anestezijom.. Ti si mi najfriškija.. Rekla mi je sestra da samo uzmem spavačicu i papuče.. Al ja hocem sve detalje.. Jel bih trebala još nekaj znat.. Uzet sa sobom? Koliko to traje?
Traje ti oko 20 min ali si još pola sat minimalno računaj za buđenje iz anestezije…
Papuče i spavaćica su sasvim ok i dovoljne.
Nećeš ništa osjetiti, možda poslije malo, ovisi koliko aspiriraju.
Uglavnom subota ili ponedjeljak su tvoji ❤️❤️❤️ ideš po bebu 🥰🥰🥰🥰
Javi nam detalje 🙏❣️
Leia2.0, Dada, hvala za info.. Sad bar znam kak to ide.. Da znam kaj me čeka..
Inače sam gladuš, pa me zanima kak ce to sve proc.. 🙈
Mislim da imam oko 7,8 js, nije mi Kuna danas niš konkretno rekao, al sam uspjela isčitat s papira da ih ima od 16-19 mm..
Jedva cekam, iskreno.. 💪
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Sortiraj odgovore
Najstariji