Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manemoj
    01. Veljača 2021. 13:04

Rita_55 ajme čestitam ❤️ ovo je baš najbolje moguće iznenadjenje!!
    Dada bome te crte dobro izgledaju.. mislim da ću i ja kao i Ribic piškiti samo da vidim kako pozitivan test izgleda.. zadnji put to vidjela prije godinu i po kad je bila biokemijska i od tad stalno glupi snješko bjelic

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

ANKSIMORON
    01. Veljača 2021. 13:05

Nikitta

Rita55 beta je, kao i uvijek, jedini pokazatelj ima li bebe. Baš mi je drago da si se ugodno iznenadila! Čestitam😍
    Anksimoron feritin ti je malo niži, pa bi bilo dobro popuniti zalihe. Kad govorimo o e-uputnicama, gdje nalaziš da si isprintaš potvrdu?
    Dada bome tamnija je ful, baš izgleda kao da si bila na transferu, ispiškila štopericu i sad se trudnoća pokazuje. Nema nikakve šanse da si trudna, jel?

S cim bi mogla feritin podignuti? Sto se tice te potvrde to mi obicno posalje na mail doktor koji mi izdaje uputnicu i onda si ja to isprintam cisto da imam uz sebe... netko trazi netko ne... 

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

Matkiša 😎
    01. Veljača 2021. 13:08

Čestitam  na divno beti Rita_55 😊
    Dada pa poprilično puno ima hcg-a u štoperici... pa dok to sve ode....
    Doktor mi je potvrdio da je super imati odnose u postupku Feta, jer spoj enzima iz sjemena i cervikalne sluzi pozitivno djeluje. Jedino treba naglasiti da smo imali odnos za vrijeme O da mogu i na tu mogućnost računati ukoliko se ova prime 😊 a za odnos prije transfera je rekao ne.
    Moja ovulejšon zeza baš, nije ni blizu uuu 🙄 sad kad bi ja što prije bebu je ona odlučila biti školska pih 🥵

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Veljača 2021. 13:09

ANKSI, nisi mi odgovorila kad misliš na postupak. Ako uzimaš DLux3000, onda ga nemoj špricati 4 puta, jednom dnevno ti je dovoljno. Samo ga uzimaj uz nešto masno. Ja sam ga obično špricnula navečer uz Omega3 kapsule. Samo sam nekad špricnula dvaput, čisto da to pojačam jer ipak jako brzo idem u postupak.
    Meni je sad feritin 60, a prije prošlog postupka je bio blizu gornje granice. Ali krvarila sam sad u zadnjih mjesec dana dosta (kiretaža, dvije bliske menstruacije) pa je pao na tih 60. Rado bih da je malo viši i nadam se da će narasti do postupka.
    Novalac Prenatal su prenatalne tablete s folnom koju ja uzimam.

💔💔💔

Tuma
    01. Veljača 2021. 13:16

MTB

Tuma, ma znam da mogu i inače, ali nije to to ako ne loviš kuglice po tunelima

Nije to ta čar. Ajd brzo će opet utrici i lovljenje po tunelima i wcu 😅

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

ANKSIMORON
    01. Veljača 2021. 13:16

MTB

ANKSI, nisi mi odgovorila kad misliš na postupak. Ako uzimaš DLux3000, onda ga nemoj špricati 4 puta, jednom dnevno ti je dovoljno. Samo ga uzimaj uz nešto masno. Ja sam ga obično špricnula navečer uz Omega3 kapsule. Samo sam nekad špricnula dvaput, čisto da to pojačam jer ipak jako brzo idem u postupak.
    Meni je sad feritin 60, a prije prošlog postupka je bio blizu gornje granice. Ali krvarila sam sad u zadnjih mjesec dana dosta (kiretaža, dvije bliske menstruacije) pa je pao na tih 60. Rado bih da je malo viši i nadam se da će narasti do postupka.
    Novalac Prenatal su prenatalne tablete s folnom koju ja uzimam.

Ja sam ti u postupku u 3 mjesecu... event 1 tjedan 4 mjeseca... da i ja uzimam omega 3... dva puta dnevno... i nakon te tabl spricnem vitamin d... 2 puta dnevno??? Uzimam jos i proxeed women... pa sam nekako racunala da uz to mi ne treba vise nista.. i cekam q10 da stigne pa cu pocet i to uzimat...

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

🌼TiKi🌼
    01. Veljača 2021. 13:18

Samo da napomenem, feritin je bitan, ali ne toliko da je glavni krivac za to da se plod ne implantira. Meni nikad nije preko 20, a ostala sam trudna dva puta. Mislim da nema veze ako jedna stavka nije idealna... Naravno, idealnom uvijek treba teziti, ali se i ne previse brinuti oko toga. 🤞😉

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Marita_07
    01. Veljača 2021. 13:20

Sunny_

Rita_55 ma čestitaaaaaaammogu mislit koji pozitivan šok nakon negativnog testa

Sunny  hvalaaaa! 😘morala sam si sjest odmah🙈😂

👩‍🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
    👨‍💼 43.g., sve uredno.
    7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
    7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
    3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
    3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
    6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
    4./25 aspiracija 4 oocite, nema oplodnje 💔

Lucyinthesky
    01. Veljača 2021. 13:25

ANKSIMORON

Lucyinthesky

ANKSIMORON

I sto se tice vinogradske lucyinthesky samo odi ako se nisi narucila… zatreperi okicama i primit cete… sve je primalo.. ekstra brzo sam sve obavila… doslovno 5 min… sad jos cekam mengu pa cu hormone ponovo radit i sve za stitnjacu…

Hvala draga, sutra idem na blef, pa ako ne prođe, naručim se :) Da li si imala elektronsku uputnicu ili papirnatu?

Elektronsku… samo sam si isprintala potvrdu…

Hvala ti! Čekaj, kakvu potvrdu 🤔?

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• *.Women_name.*
    01. Veljača 2021. 13:26

Tuma

MTBgle ti ovu MTB, ona misli da prste smije gurat u sebe sam kad stavlja utrice, pa im se tako veseli😜😜 ma znam da je statistički 1/3, al uz svu ovu trudnicku prašinu što vam šaljemo i najbolju energiju na forumu, ima da se statistika okrene! 😊😊
    Dada pa baš. Danas najtamnija 😱 tko bi rekao…
    Rita55 divna beta, čestitam!!! A nisi test ponavljala nakon 9.dnt?
    Tiki i Women_name da, kužim, meni su smanjili na 200mg nvcr oko 14tt, ali zbog kontrakcija su opet uveli 2*200…. A ne znam ja to pokušam što dublje gurnuti, a cerviks je ionako na 4,5 cm.. Al oke, ne smeta mi kad stavljam, nije mi nelagodno. Baš ću pitat dr idući put… Bolje smanjit sve moguće rizike na minimum.

Ma i ja sam mogla do kraja utrice jer mi je sve sklisko bilo od njih kad sam ih stavljala. 😂😂

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.