Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Veljača 2021. 15:44

SBjelis

MTB umirem na tvoje postove s nalazima 😂 tko me negovorio i sta znaci 😂😂😂😂😂😂
    Ja nemam pojma sta je to.
    Rado bi preko HZZO, ali bojim se da sto imam u Beti potpisano, to je to. 😞 ako FET upali, to ce biti bozji blagoslov.

SBjelis, pa ovdje mi je netko rekao da moram vaditi i taj OHP, za njega pojma nemam što je. Mislim da Sanjich trebam okriviti, ona mi je prva rekla, a poslije je još nekoliko njih ponovilo.
    Ne razumijem ovo - što imam u Beti potpisano, to je to? Ne znam je li imaš neke specijalne okolnosti, ali ti smiješ mijenjati klinike. I možeš i u Beti ići preko HZZO u prvom njihovom slobodnom terminu. Ako si zadovoljna Betom, ja bih odmah na idućem pregledu rekla da bih se ja zapisala za HZZO preko njih, pitala koji je prvi slobodni termin. I ako ti daju neki prekasno, zapišeš se, a u međuvremenu odeš negdje gdje ti daju raniji termin. Draga, ovo je situacija gdje trebamo biti sebične i gledati što je najbolje za nas i naše bebe.  Ja sam Giću već najavila u kojim terminima mislim kod njih preko HZZO, rekao mi je da će me ti termini čekati. Ako me lagao, bit će svega. 

💔💔💔

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    01. Veljača 2021. 15:48

AuroraB

Sbjelisma nisam ni blizu, cure prije su već pisale o toj dozi Q10, mislim da to Bozmanajbolje zna…MTBne brini, našla sam ja jako povoljne na e-bayu, osim ako ne riknem od njih. Javim kad stignu i da li budem platila carinu na njih. Taman da i platim, full su povoljnije nego što se kod nas nudi..

Haha Aurora.... I ja pijem ovaj moj Q10 600, sa Amazona i razmisljam, sta ja pijem ko zna, ko prezivi-pričaće. Isto sam citala da za poboljsanje jajnih stanica treba 600mg 

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

• veksii
    01. Veljača 2021. 15:50

Pozdrav cure! Svako malo sam znala citat vase bodrenje, uspjehe i neuspjehe i nikad nisam mislila da cu i ja to prolazit.
    Decko ima los spermiogram i bio je u sv.duhu od kuda su ga poslali da napravi neke dodatne testove koji ce biti potvrda za potpomognutu op. Paralelno uz njega, narucila sam se k svojoj ginekologici da i ja krenem prikupljat svoje potrebne nalaze, meni je samo receno da imam policisticne jajnike i da to nije takav bas peoblem jer svaka druga zena to ima, stitnjaca ok, papa uredan
    Zanima me sta dalje? On svoje nalaze nosi u bolnicu dok se nauci, a kad cu ja stici na red? Sve me to strasi, nesto novo, nepoznato, koliko pravo imamo na potpomognutu ako cemo na to ici? 

🙋‍♀️'95. 🙋‍♂️'94.
    Vedrana, KC 😁
    Cim prije, to bolje 🤰😄

• *.Women_name.*
    01. Veljača 2021. 15:55

Curke javljam da je sve super 🥰

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Mila-Milica
    01. Veljača 2021. 15:56

Rita_55

Drage cure,
    Vadila sam Betu danas 13.dan i 537.7🎊🌞🎊 još uvijek mislim da sanjam, jer sam radila testic i bio je negativan. Za dva dana opet ponavljam🙏

Čestitke od ❤! 🎉🎉🎉🎉

👩40 🧔37
    Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
    7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
    9/20 FET, beta =0
    12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
    1/21 FET 2 blastice.
    Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
    11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
    1.3. Missed ab - 10 tt
    10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
    12/21 FET 1 blastica, beta = 0
    12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
    1/22 FET, beta=0,1
    11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Veljača 2021. 16:02

veksii, dobro nam došla, i još brže nam otišla, trudna.
    Ako je spermiogram malo lošiji, ali ima kvalitetnih spermića, to je OK. Svejedno možete ostati trudni, uz malu medicinsku pomoć. PCOS također može raditi probleme, tako da su ti doktori malo preuranjeno odmahnuli rukom na nalaze.
    Pročitaj prve dvije stranice teme, tamo ti piše koje sve pretrage trebaš napraviti. Na žalost, ovo je situacija u kojoj trebaš biti proaktivna i krenuti odmah po nalaze, a ne čekati dok te upute. Jer ti u suprotnom mogu godine proći u čekanju, pogotovo zato što ste mladi i nitko vas još ne shvaća ozbiljnije jer kao imate vremena.
    Preko HZZO imaš pravo na 4 inseminacije, 2 prirodna postupkai 4 stimulirana. Dakle, sasvim dovoljno da dobijete bebicu. Napravi odmah pretrage, a onda možeš ovdje pitati za savjet gdje ići na konzultacije.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Veljača 2021. 16:03

*.Women_name.*

Woooohoooo, pao kamen sa srca. Malecka je savršena 

💔💔💔

Matkiša 😎
    01. Veljača 2021. 16:03

Leoni 🧚🏻‍♀️

Mattan sestro po hiperu. 🤣😅 Posto ne planiram sad da budem u narednom periodu na forumu, malo da se udaljim od svega, stavicu ti moj email pa mi se javi ako zelis. Bilo bi mi drago da budemo u kontaktu van foruma 🥰

Možeee.... Bit će mi drago! 💗💗💗
    MTB šouuu s nalazima 😂😂😂 ali u pravu si za chiu, ja ujutro s malčice jogurta potamanim lanene i chiu i govance ko sa izložbe bude 💩  

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Veljača 2021. 16:13

Samo se vi zabavljajte sa mojim nalazima, tražimo nekog tko ih može proanalizirati? 
    Jer Gić će me samo pitati je li meni išta krvi ostalo u tijelu i da mora da sam ozbiljno anemična.
    On mene doživljava samo kao seks bombu, uopće ne vidi ranjivo žensko čeljade ispod površine. 

💔💔💔

• *.Women_name.*
    01. Veljača 2021. 16:23

MTB

*.Women_name.*

Woooohoooo, pao kamen sa srca. Malecka je savršena

Daa, i posteljica se podigla. Baš sam sretna 😍😍😍🥰

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.