Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ANKSIMORON
    01. Veljača 2021. 13:31

Lucyinthesky

ANKSIMORON

Lucyinthesky

ANKSIMORON

I sto se tice vinogradske lucyinthesky samo odi ako se nisi narucila… zatreperi okicama i primit cete… sve je primalo.. ekstra brzo sam sve obavila… doslovno 5 min… sad jos cekam mengu pa cu hormone ponovo radit i sve za stitnjacu…

Hvala draga, sutra idem na blef, pa ako ne prođe, naručim se :) Da li si imala elektronsku uputnicu ili papirnatu?

Elektronsku… samo sam si isprintala potvrdu…

Hvala ti! Čekaj, kakvu potvrdu 🤔?

Znaci ja uvijek dobijem potvrdu od doktora koji salje uputnicu... sad ne znam...

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

sbjelisi
    01. Veljača 2021. 13:31

Tiki ti ces ovo sogurno znati..
    Wooho, veljaca je vrijeme za parenje pa ce zato biti extra uspjesna sto se tice T u grupi!! 
    Ja poslala nalaze svom MPO, evo sta kaze:
    Da poboljsate status D vitamina, uzimajte d 3 kapi 2.000i.j. na dan
    Postoji p[oremecaj koagulacije, mozda ce trebati poceti uzimati Clexane pocetkom ciklusa, najbolje da odete na  konzultacije s hematologom.
    Kako dogovaran hematologa? Gnjavim ginekologa ili dr.op da mi da uputnicu? I gdje toga ima i koliko se ceka?

oharascarlett14@gmail.com

sbjelisi
    01. Veljača 2021. 13:33

Anksi super dq obojes potvrdu, nju bi SVI dr trebali slati na mail. S tom potvrdom mozes i na preglede u ustanovr koje zahtijevaju fizičku uputnicu (poput Petrove 3). Osim toga, lijepo pise na koju prrtragu ides, a ne da lebdis u svemiru ne znajuci na koje te pretrage dr i dge poslao. Koji debili

sbjelisi
    01. Veljača 2021. 13:34

*na koje i gdje 

• *.Women_name.*
    01. Veljača 2021. 13:36

TiKi meni su rekli strogo mirovanje do daljnjeg, magnezij direct i normabel 1x2mg +pp

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Veljača 2021. 13:38

Tuma, je li ovo safe place gdje mogu priznati da su mi dva utrića i dalje ispod veš mašine : prljavica : 

ANKSI, pa ne znam je li drama ako uzimaš 2x dnevno 3000, ali definitivno to ne smiješ na duže staze. Smanji dozu, ne želiš se zeznuti. Ne znam koliko ima FE u tom Proxeed, možda ti čak i ima dovoljno. Ali definitivno trebaš pojačati zalihe željeza. Možda ti je najbolje za mjesec dana izvaditi tih par nalaza koji su sad upitni da vidiš jesi li i koliko napredovala. Imaš skoro 2 mjeseca, čuda se napravi u tom vremenu.

Tiki, ma slažem se. Mi ovdje sad slažemo dlakice, u nadi da ćemo ih skupiti dovoljno da prevagnu. Ne bih odgađala postupak radi nižeg feritina, ali bih učinila nešto oko njega da imam mjesec, dva do postupka.

Lucyinthesky, ja nisam nikakvu potvrdu printala, ne brini. Do sad sam printala za druge pretrage, nikog moje papirnate potvrde nisu zanimale pa sam prestala. U Vinogradskoj ti provjereno ne trebaju.

💔💔💔

Ruska1986
    01. Veljača 2021. 13:55

Rita, cestitke na super beti! 🎊🎊🎊🥳🥳🥳🥳🥳🎊🎊 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

🌼TiKi🌼
    01. Veljača 2021. 13:58

SBjelis ja sam dobila uputnicu za hematologa u Petrovuoj, ali s obzirom da radim u bolnici i kod nas dolaze hematolozi iz Zg, na kraju sam obavila kad sam bila na poslu. Uputnicu ti daje ginekolog, odnosno lijecnik koji ti je dao uputnice za provjeru trombofilije.
    Woman name suosjecam i ja sam na mirovanju, do daljnjega, citaj, do poroda 😂

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    01. Veljača 2021. 14:01

Nikitta

Rita55 beta je, kao i uvijek, jedini pokazatelj ima li bebe. Baš mi je drago da si se ugodno iznenadila! Čestitam😍
    Anksimoron feritin ti je malo niži, pa bi bilo dobro popuniti zalihe. Kad govorimo o e-uputnicama, gdje nalaziš da si isprintaš potvrdu?
    Dada bome tamnija je ful, baš izgleda kao da si bila na transferu, ispiškila štopericu i sad se trudnoća pokazuje. Nema nikakve šanse da si trudna, jel?

Zapravo ne postoji jer sam bila na estrofemu, a dobila sam ga da navodno spriječi ovulaciju. Da ga nisam dobila bila bi šansa naravno... Ovako sam 99,9% uvjerena da nije ali sam mislila da ipak treba biti svjetlija a ne tamnija.
    Ma pratim dalje još 3,4 dana i onda stajem do 8dnt 💟

endometrioza

sbjelisi
    01. Veljača 2021. 14:05

Dada meni ove trakice disco show - niđe veze 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.