Rita55-cestitam!!!!!!! Jupiiii!!!🥰🥰🥰
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Drage cure,
Vadila sam Betu danas 13.dan i 537.7🎊🌞🎊 još uvijek mislim da sanjam, jer sam radila testic i bio je negativan. Za dva dana opet ponavljam🙏
Ajme pa ovo je pravi baby surprise!! Fantastično iznenađenje!
Čestitam i javi nam drugu betu obavezno :)
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Hello..
Narasle mi js, vidjela sam da ima i od 19mm..💪
Dobila štopericu, čekam nalaze hormona od jutros.. Pa ćemo vidjet.. Ili srijeda ili cet aspiracija.
My babies are coming. 🤗🤗🤗🤗👶👶👶👶👶
wohoo! Još malo i berba
a nakon berbe ide beba
Zvali me.. U srijedu u 8 imam aspiraciju, idem pod anestezijom.. Ti si mi najfriškija.. Rekla mi je sestra da samo uzmem spavačicu i papuče.. Al ja hocem sve detalje.. Jel bih trebala još nekaj znat.. Uzet sa sobom? Koliko to traje?
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Rita_55 cestitam!! Jako lijepa beta ❤️
Woman name meni ce ostaviti utrice do kraja, ali ce mi ih smanjiti vjerojatno sad na kontroli iducoj. Oko mene su jako oprezni ovaj put, a i kod visokorizicne trudnoce neki ginekolozi vole ostaviti utrice do kraja. Posebno ako postoje neki hematomi i sl. Ja se ne zalim, samo sto se bojim gljivica od tog stalnog guranja utrica, zato svaka dva mjeseca pijem lactogyn probiotike. 🙄
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
rita55 i sad vjeruj testu, znači prije 4 dana, ako se beta pravilno dupla bila je oko 120-130 i test je bio negativan. Zaista, najsigurnija je beta i super da si otišla izvaditi
da, baš to. rita55 - koji test si radila?
Meni su Muller trakice pokazale ok crticu s betom 95.
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Mene će ova štoperica izludit. Ali kad sam već krenula sa praćenjem neću odustati. Piškim ju već 5 dana, i umjesto da ona bude svjetlija, dnas je tamnaaaa. Da mi ovaj mjesec nije ovulacija blokirana, pomislila bi da sam trudna 🤞🏼😊
Evo link za cure koje su rekle da će pratiti samnom:
https://ibb.co/GtF495v (lijepo izgledaju❤️🥰)
One druge 'alergične' na ovakve gluposti 🤣 neka ne otvaraju.
endometrioza
Cure radila jutros dio pretraga..
Zeljezo 16
Fe 25
Vitamin d 82
Vitamin b12 441
Folna 29,8
Ostalo sve ok osim mpv 11,7 kao blago poviseni?
Jel su to gore zadovoljavajuce vrijednosti i jel netko zna sto je ovo zadnje????
Jer po mojoj doktorici sve je to uvijek super 😆😆Anksi ovo je u referentnim intervalima. Medjutim, cure ce ti reci da za MPO zeljezo treba nabildati barem na 40, vit. D barem na 100-120. Tvoj vit.D je prilicno dobar, jesi nesto uzimala?
Meni je vit D mislim oko 75, mpo dr mi je prep.uzimanje 2000 dnevno. Feritin/zeljezo mi nije komentirao, oko 20 je..
Pa sad sam tek krenula uzimati one dlux sprey sa k2 od better you... tipa uzimam ga 2 tjedna... prije toga nista 😕
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Hello..
Narasle mi js, vidjela sam da ima i od 19mm..💪
Dobila štopericu, čekam nalaze hormona od jutros.. Pa ćemo vidjet.. Ili srijeda ili cet aspiracija.
My babies are coming. 🤗🤗🤗🤗👶👶👶👶👶
wohoo! Još malo i berba
a nakon berbe ide beba
Zvali me.. U srijedu u 8 imam aspiraciju, idem pod anestezijom.. Ti si mi najfriškija.. Rekla mi je sestra da samo uzmem spavačicu i papuče.. Al ja hocem sve detalje.. Jel bih trebala još nekaj znat.. Uzet sa sobom? Koliko to traje?
Stave sve vas koji ste za aspiraciju taj dan u onu skroz iza niz hodnik desnu prostoriju, svatko dobije svoj krevet i odložiš stvari. Preko puta nje je "sala" za aspiraciju. Presvučeš se u spavačicu i šlape i čekaš svoj red.
Kad te pozovu ideš u tu sobicu za ET i aspiraciju i daju ti anesteziju. Meni je taj dio mrvicu prestravio jer se njih šestero sjati oko tebe radi davanja te anestezije. Čim ju primiš, počet će ti se mrvicu vrtjeti i za sekundu spavaš, nisi ni svjesna da se to dogodilo. Sam postupak traje ovisno o tome koliko imaš folikula, cca između 10-20 minuta. Nakon toga te probude iz anestezije i sa si smušena i moraš se prebaciti iz kreveta kojim te voze u krevet u sobi. Tamo provedeš još dva sata i nakon toga ako je sve ok možeš ići kući.
Ne znam jesu ti naglasile da od ponoći ne smiješ ništa jest ni pit, dakle ni gutljaj vode. Meni osobno je to bio najgori dio cijele procedure. Usta suha kao barut, i još neko vrijeme nakon buđenja iz anestezije ne smiješ pit. Onda te drugi, treći put obiđe sestra i onda nam je dala pit. Moja ti je preporuke da si poneseš bocu vode sa sobom. Ako si gladuš i neku hranu :D
Kako je kod mene bilo desetak folikula, bilo je krvarenja pa su mi vadili gazu nakon sat vremena i to nije nimalo ugodan osjećaj, ali brzo prođe. To sestra radi. Jajnici su me odmah počeli boljeti i dobila sam brufen. Kasnije doma sam opet popila i do navečer me dosta boljelo. Idući dan je bila već puuno bolja situacija. E da, i neka netko dođe po tebe, nisam bas sigurna da bi nakon aspiracije trebala voziti.
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
I sto se tice vinogradske lucyinthesky samo odi ako se nisi narucila… zatreperi okicama i primit cete… sve je primalo.. ekstra brzo sam sve obavila… doslovno 5 min… sad jos cekam mengu pa cu hormone ponovo radit i sve za stitnjacu…
Hvala draga, sutra idem na blef, pa ako ne prođe, naručim se :) Da li si imala elektronsku uputnicu ili papirnatu?
Elektronsku... samo sam si isprintala potvrdu...
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Dada evo meeee, u petak 5.2. je Fet 🥰🥰 bez stoperice, nastavit s estrofemom i od večeras utrici 😇🥰 blizu smooo ❤❤
Ajmeee ja bi volila da bude u 10.misec, meni je rodendan i godisnjica braka u 10. 🥰🥰
Rita55 cestitaaaaam od ❤😇
🎉🎉🎉❤️ Jako blizu, ni 2 cijela dana, jer ja sam u podne 😊😊😊😊
endometrioza
Sortiraj odgovore
Najstariji