Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marita_07
    30. Siječanj 2021. 15:14

Leoni 🧚🏻‍♀️

Rita_55

Leoni 🧚🏻‍♀️

Rita evo i ja imam to sada. Meni su vratili 5 dana stari i prvi test je bio na 9dnt negativan, pa sam otisla i izvadila betu koja je na 10dnt bila 0,4 i stala sam odmah sa terapijom na svoju ruku. Tj. juce sam stala… Rekli su mi da ako ne dodje do ponedeljka da odradim ipak test. Prosli mesec mi je tek nakon 4 dana od prestanka sa progesteronom krenula M…
    Leoni meni su rekli da neka pijem terapiju sve do vađenja Bete, a trbuh me boli baš kao pred mengu.

Sada sam vidla tvoj 3 dana bio star. Kod tebe ima nade, rano je jos po meni za test. I taj bol mi je nekako iz ranijih postova ostavio dobar ishod.

Leoni grudi me ne bole, raspoloženje up&down, malo bi plakala pa malo sam okej, spavam super(od utrica) jedem isto okej, zna mi biti vruće na momente, i frce me dolje... To je to od simptoma. Možda se dogodi čudo🙏

👩‍🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
    👨‍💼 43.g., sve uredno.
    7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
    7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
    3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
    3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
    6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
    4./25 aspiracija 4 oocite, nema oplodnje 💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    30. Siječanj 2021. 15:38

Leoni, onda se ne moraš zamarati dodatnim pretragama. Osim ako si kontrol freak kao ja. 
    Daj i mužu da nešto pije, neka sudjeluje u ovome. 

Rita_55, onda si mogla vaditi i danas. Ako je nešto tamo, vidjelo bi se na beti. Nema veze, vadit ćeš u ponedjeljak pa ćeš znati.
    Super da su dobili dobar zametak. To, na žalost, nije garancija uspjeha. Nije bezveze šansa za uspjeh u jednom postupku (ako je došlo do transfera uopće) oko 30%. Znači da će se, ugrubo, svaki treći transfer "isplatiti". Nekima upali iz prve, nekima ne. Mislim da je kumulativna šansa iz 5 postupaka oko 80% - što znači da većina uspijeva ostati trudna u tih 5, 6 postupaka. Na žalost, ona manjina se i dalje mora truditi. Neki uspiju, neki ne.

VM, par stranica prije sam ti napisala pravilo za FET. Ti se smiješ seksati, bez brige. Dapače, preporučljivo je, piše ti točno kad bi trebala. 

💔💔💔

Ela 👱🏼‍♀️
    30. Siječanj 2021. 15:58

Dada 🌺
    Štopericu nisam imala . Samo lijekove mi prepisali (antibiotik, estrofem, utrogestan) 
    UZ obavila , endometrij se top zadebljava 😍 doktor prezadovoljan .  
    Samo čekam srijeda da svane da se konkretne stvari počnu dešavat 😍🙏🏼

🙋🏼‍♀️ 32 🙋🏻‍♂️ 31
    3 godine braka
    03/2020 hydrosalpinx operacija (odstranjen lijevi jajovod)
    09/2021 missed ab 💔

30. Siječanj 2021. 17:12

Dada ja idem u ful prirodni samo utriće nakon transfera.. Jedva cekam da krenemo odbrojavati nadam se da ce nas sta vise ostat T i roditi bebaca 👶🤞🙏

Mtb  gledaj ti ovaj famozni kalkulator 🤣🤣🤣🤣🤣
    https://ibb.co/PMLh2bZ

• Ivevk
    30. Siječanj 2021. 17:20

🌼TiKi🌼

Ivevk koja si ti carica, MBO, upisah se skoro od smijeha 😂😂😂😂

Ahahahhaha.... Je**** ga
    Nadam se da se ne ljuti 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
    Imamo jedno malo ☀️👨‍👩‍👦❤️
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    30. Siječanj 2021. 17:21

Sanjich🤞🤰

Dada ja idem u ful prirodni samo utriće nakon transfera.. Jedva cekam da krenemo odbrojavati nadam se da ce nas sta vise ostat T i roditi bebaca 👶🤞🙏

Mtb gledaj ti ovaj famozni kalkulator 🤣🤣🤣🤣🤣
    https://ibb.co/PMLh2bZ

Pa ti si već majka!!! Šta ne kažeš??? 
    Samo, nije ti neko dijete, prije ćeš ti njemu plaćati starački nego ono tebi 

💔💔💔

• Ivevk
    30. Siječanj 2021. 17:25

Zaboravih pitat... Ako u prvom postupku ne uspijemo... Koliko se treba cekat za drugi termin, da li se treba napravit nekakva pauza ili se moze ici iz mjeseca u mjesec 🤔

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
    Imamo jedno malo ☀️👨‍👩‍👦❤️
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

Lucyinthesky
    30. Siječanj 2021. 17:31

AuroraB

Sbjeliskakve kolače si pekla? Sad još možeš kakve želiš… ali kad krene FET jedino breskvice ti djeluju na smirivanje živaca, just to let you know.Sanjichnaporan je taj period, nadamo se svi skupa da će ti ovaj biti uspješan pa nećeš morati više ići Meni je sad zadnji postupak bio baš intenzivan, prvi je bio preko ljeta; nigdje nikoga i sve laganini.Iscrpilo me to navažanje do ZG, posao… kad je sve završilo baš mi je laknulo što više ne moram jurcati. Inače sa Zagrebom imam predivnu vezu, uvijek idem radosno i s ljubavlju, a sada kad čujem za ZG mi je zlo. Čak je i moj socijalni ginekolog u ZG, i sad mi se stvarno više ne odlazi tamo po tom pitanju.
    Bajojoš mjesec dana pa ćeš zaostatke loviti iz bolnice čekajući bebicuMatičniBrojOsiguranikada skratimo priču i potragu, otkud da naručim Q10 koji će mi biti najisplativiji i najbrže stići? Mogu u međuvremenu dok mi ne stigne piti Solgar koji kad se doze zbroje košta kao suho zlato.

Ja ti uzima  ovaj, stigne mi za 2-4 tjedna.

https://ibb.co/54SnZZL

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Lucyinthesky
    30. Siječanj 2021. 17:33

Meto

sbjeliskako ti se da raditi kolac tako kasno🙈😁
    Ruska valjda si ostvarila kontakte prije administratora, valjda hoce sve za sebe pa smo ostali bez sestro i brate😢😂
    Mattan "dvaput je dvaput" 😁🙈 moji folikuli pucaju ocuto jer bole ko blesavi, ni odnos ne mogu imati😩
    Mtb pa sto je sa nalazima na egradjani? Meni je jucer dosao jedan, prekjucer drugi bris, jos cekam za ureaplasmu i micro, sve me strah da nesto nije u redu jer inace njih odmah dobijem, samo klamidiju cekam par dana duze.. sad je prva dosla💆 Jos bi mi to trebalo da nije kako treba😳😠
    MilaMilica jeeeeej, sad cekamo srceko😍
    Malo televkod mog dr je prvi uzv 4 tjedna od transfera, kao da tad vec ocekivamo i srceko i nema stresa hoce biti, nece.. a ne znaju da nam je stres ionako. Samo nemoj dok cekas kratiti glave, jedna je bila dosta😂

Držim fige za briseve, meni je to isto uvijek koma, nema glupost nam zna sve zakomplicirat i usporit. Bit će ok 🤞🤞🤞

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    30. Siječanj 2021. 17:34

Ivevk

Zaboravih pitat… Ako u prvom postupku ne uspijemo… Koliko se treba cekat za drugi termin, da li se treba napravit nekakva pauza ili se moze ici iz mjeseca u mjesec 🤔

Ja bih ti odgovorila ali imam krizu identiteta 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.