Zaboravih pitat… Ako u prvom postupku ne uspijemo… Koliko se treba cekat za drugi termin, da li se treba napravit nekakva pauza ili se moze ici iz mjeseca u mjesec 🤔
Ja bih ti odgovorila ali imam krizu identiteta
Ahahahhahhaha... Jel mogu kako pomoc u toj krizi🙈🙈🙈🙈🙈🙈
👩🦰34, 👨🦰37
Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
Zaboravih pitat… Ako u prvom postupku ne uspijemo… Koliko se treba cekat za drugi termin, da li se treba napravit nekakva pauza ili se moze ici iz mjeseca u mjesec 🤔
Ja bih ti odgovorila ali imam krizu identiteta
Ahahahhahhaha… Jel mogu kako pomoc u toj krizi🙈🙈🙈🙈🙈🙈
Ne znam, Pivka, možeš li?
💔💔💔
Za one koje to zanima, prirodni se mogu vrtiti svaki mjesec. Između svake dvije stimulacije treba napraviti 3-6 mjeseci pauze, ovisno kako tijelo reagira. Mlađima se savjetuje duža pauza jer imaju vremena, starijima obično rade postupke svaka 3 mjeseca.
💔💔💔
A jel trebam nakon FET-a čekati isto 3 mjeseca ili odmah mogu u stimulirani?
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Djeco, naučimo čitati. Pauza između dva STIMULIRANA mora biti barem 3 mjeseca, moguće i duže (ovisno o tome kako je tijelo podnijelo stimulaciju). FET se nikad ne radi u pravoj stimulaciji.
💔💔💔
Oprostite učiteljice 😂😂😂
Mislila sam radi estrofema i utrica.. kao isto su neki hormoni pa zato 🙈
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Oprostite učiteljice 😂😂😂
Nema to veze, tebi je prošlo 3 mjeseca, možeš ići kad god poželiš. S obzirom da si mladica, imaš i taj luksuz da biraš čeka li ti se još malo da dođeš k sebi ili si spremna za dalje.
💔💔💔
Tebi neće trebati, baš nekako vjerujem u to ❤️
I sad gledam kak sam nepismena u postovima iznad, brzo tipkam jbg 🙄
AuroraB onaj link za Q10 koji sam stavila, onaj free shipinig što piše se ne odnosi na nas nažalost.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Do nove stimulacije bi trebalo pričekati minimalno 3 mjeseca, iako nam možda jajnici na prvu izgledaju ok nakon postupka, ti svi hormoni rade "čuda" tijelu i treba mu dati vremena da se oporavi.
Meni se npr moji inače besprijekorno uredni ciklusi totalno poremete od lijekova i treba nekoliko ciklusa da se vrate u normalu.
Nadajmo se da ti neće trebati,a definitivno je i olakšanje ako ćeš imati smrzlića 🤞😊
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Oprostite učiteljice 😂😂😂
Nema to veze, tebi je prošlo 3 mjeseca, možeš ići kad god poželiš. S obzirom da si mladica, imaš i taj luksuz da biraš čeka li ti se još malo da dođeš k sebi ili si spremna za dalje.
Do kad smo mladice?😂
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Sortiraj odgovore
Najstariji