Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    30. Siječanj 2021. 09:45

Leia2.0, kad hoće? KAD HOĆE?!?!? I bolje ti je da si trudna. 

Meto, da, na 3 rate su mi došli brisevi. Ali ja sam u privatnika, pa mi je ona javljala kako su dolazili. Nisu mi na Portalu zdravlja.

Tuma, samo pazi na sebe. 

SBjelis, ma Euthyrox će ti svi dati, znaju da je bitno za trudnoću. Ako ništa drugo, dr B će ti dati, prvu turu sam uzela preko nje (onda plaćaš nešto sitno u ljekarni), sve ostalo preko socijalca (jer je B u nalazu napisala da nastavim s terapijom pa sam imala crno na bijelo).

💔💔💔

30. Siječanj 2021. 09:51

MTB

Sanjich🤞🤰

MTB

Ako se ne varam, danas nas čeka ovo:
    Rita_55 - 30.1. beta
    _Dolly_ - 30.1 aspiracija
    Još nam se zločesta Slee duguje javiti nakon konzultacija. kakvi su doktori u Repromeda? Biolozi? Jel liče na što?Sanjich, woooohoooo, još malo!!

Iznenadila sam se iskreno.. Ipak ce to bit 5dpo tj 5 i pol xD jer on ne radi u četvrtak a za petak se boji da ne bi bilo kasno.. Tako da isprobati cu ja taj 5dpo fet 😊 ne bude li uspjesan vracamo se na 7 dpo u buducem postupku.

Super je i što vas je troje na taj danDada31- 3.2. FET
    ela1989 - 3.2. FET
    Sanjich- 3.2 FET

Oooopaaaa, i zamislite i moja prija koju spomenem je isti dan tako da drzimo fige i za nju 🤞🤞 čita nas a mozda se jedan dan i pridruži coporu 😊😊❤️

Joooj uzbudjenje / nervoza / iscekivanje / strah/ optimizam /  sve osjecam 🙃

Nadam se da me u ponedjeljak prime za covid bez narudžbe.. Uputnicu elektronsku imam a narucit se ne stignem jer su vec ponedjeljak popunili.. 

Sara 🌸
    30. Siječanj 2021. 10:04

Sanjich, 🧡🧡🧡🧡🧡🤞🏻 jedva čekam curu svom sinku 😉🤣
    ----
    Amelie, 🧡 držim fige za uspješni postupak kad god krenila! 
    (Inače, Amelie je jedna od ekipe sa lh-trakica i tamo smo se družile.)

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    30. Siječanj 2021. 10:11

Molim moje lavice da me utješe.
    Danas mi je 12DC, već dva dana osjećam bolove u jajnicima i maternici (ne prestrašne, samo me ponekad onako zareže po jajnicima, a maternica me nekako blago tupo boli). Znači li to da ovuliram? Inače nikad ništa nisam osjećala.
    Dodatno, iako i dalje puno tekućine pijem, imam osjećaj da ne piškim dovoljno. Čak sam si zabrijala da sam bila na stimulaciji a da se toga ni ne sjećam i da sam sad u hiperu 
    Baš jako jako jako jako rado ne bih sad dobila neko sranje pa da se postupak mora odgoditi. Brojim još 15-16 dana do idućeg dejta s dečkom. 

💔💔💔

Leia3.0
    30. Siječanj 2021. 10:21

Meto zadavit cu te 😂😂😂
    Nocas se budim u 4 ujutro piskit ii mislim si dobro da sam odlucila cekat do nedjelje jer da sad idem raditi testic nema sanse da bi nakon toga mogla opet zaspat. 
    Tako da, plan je i dalje nedjelja, a jutarnje piskenje je odavno proslo. Jedino ako bas bas necu moc izdrzat, mozda pisnem u tijeku dana, al me frka ako je prerazrijeden urin jer se natankavam tekucinom. 
    Ne znaaaam 😱😱😱

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

Leia3.0
    30. Siječanj 2021. 10:24

MTB ja sam tocno tako uvijek osjecala ovulacije od kad mi se ciklus izregulirao. Ne brini. To ti je to. Spremna si 😍

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    30. Siječanj 2021. 10:29

Leia2.0

MTB ja sam tocno tako uvijek osjecala ovulacije od kad mi se ciklus izregulirao. Ne brini. To ti je to. Spremna si 😍

A ovo za piškenje? Nisam navukla neku bakteriju?
    Strah me ići napraviti urinokulturu 

💔💔💔

Meto
    30. Siječanj 2021. 10:31

Leia hahaha samo sam pitala, znas da mi obozavamo testice😂😅 nemoj se muciti, ujutro pisni kako si i planirala 💪 Drzim 🤞🤞 na najjace🍀❤️
    Mtb meni je u pon bio 13dc, osjecala jajnike vec poprilicno a dva folikula mi bila na 14mm tek(blizici😁), tako da barem kod mene se O produzila i danas me bas jako bole. Inace imam bolne O, tako da po tvom opisu krece ovulacija.. sad skoci na muza😎☝️ Imas trakicu da upratis? 

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Meto
    30. Siječanj 2021. 10:33

Tuma joj, zao mi je.. ❤️ Nadam se da se nece ponavljati. Samo se utopli i popij jedan lupocet radi te sitne tempice, da se nesto ne razvije.. grlim

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Mare0208
    30. Siječanj 2021. 10:42

MTB

Leia2.0

A ovo za piškenje? Nisam navukla neku bakteriju?
    Strah me ići napraviti urinokulturu

MTB ako imaš neku sumlju, rađe napravit nego se pitat. I ja sam tak se dvoumila hocu, neću ponovit briseve. Čak mi moj soc gin nije htjeo ni ponovit jer eto oni iz 11.mj su bili dobri. Al me kopkalo.. dobro, ja sam zabrijala da mogu dobit sepsu ako tipa imam nešto, a uđem u postupak 🙄 tako da sam otišla na humanu. 
    Možda je ovulacija samo.. ako nemaš neke smetnje, tipa peckanja, mislilm da nije neka infekcija. Ako se pojave, rađe napravi. 

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.