Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Siječanj 2021. 12:05

Sanjich🤞🤰

🌺Dada🌺

MTB ja nisam često imala probadanje u jajnicima za vrijeme ovulacije, ali znalo se desiti,ali kroz cijele plodne dane… Bol oštra, kao da munjevito prođe kroz reproduktivni sustav. Proći te ti to sutra, prekosutra…ako ne već i danas.
    Sanjich 🎉🎊🎈 idemo skupa po bebeee ❤️🐧i ta prijateljica, neka se javi, da skupa mantramo o dobrim ishodima. Ima nas 4 samo za taj dan , ma nekome se mora primiti 🥰❤️
    Čak bi i la_Reina mogla javiti da će i ona, eventualno u dan dva razlike, ali pišati testiće možemo skupa hahah.
    Nego što se pišanja testića tiče… Danas mi je treći dan od štoperice i još sam trudna 🤣🤣 😁😁 crta se jako dobri vidi i ne izlazi samo tako. Pratit ću ja do kraja pa vam iznijeti svoje studije 😁
    Naručila sam novi paketić kineza 🤣🤣

Nadam se da ih lijepo dokumentiras na papir redon i pises koji su dpt 😊 i nek ti budu svi isti testovi pa cemo spremit u arhivu kako je ispratila stopericu i do cekala bebu 🤞🤞😊

Tj moramo smislit novu kraticu DPŠ hahahha

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    30. Siječanj 2021. 12:10

Sanjich🤞🤰

Sanjich🤞🤰

🌺Dada🌺

MTB ja nisam često imala probadanje u jajnicima za vrijeme ovulacije, ali znalo se desiti,ali kroz cijele plodne dane… Bol oštra, kao da munjevito prođe kroz reproduktivni sustav. Proći te ti to sutra, prekosutra…ako ne već i danas.
    Sanjich 🎉🎊🎈 idemo skupa po bebeee ❤️🐧i ta prijateljica, neka se javi, da skupa mantramo o dobrim ishodima. Ima nas 4 samo za taj dan , ma nekome se mora primiti 🥰❤️
    Čak bi i la_Reina mogla javiti da će i ona, eventualno u dan dva razlike, ali pišati testiće možemo skupa hahah.
    Nego što se pišanja testića tiče… Danas mi je treći dan od štoperice i još sam trudna 🤣🤣 😁😁 crta se jako dobri vidi i ne izlazi samo tako. Pratit ću ja do kraja pa vam iznijeti svoje studije 😁
    Naručila sam novi paketić kineza 🤣🤣

Nadam se da ih lijepo dokumentiras na papir redon i pises koji su dpt 😊 i nek ti budu svi isti testovi pa cemo spremit u arhivu kako je ispratila stopericu i do cekala bebu 🤞🤞😊

Tj moramo smislit novu kraticu DPŠ hahahha

Hahahaha i dps kao dan poslije seksa 😂😂😂😂
    Na idućoj temi moramo stavljati i kratice sa tumačenjima 🤣🤣🤣
    Da da čuvam ih. Planiram zaljepit negdje na neki kartončić da se ne pogubi redoslijed. 
    Imam dvije vrste ali gledam da piškim isti jer tako ću najbolje znati kako odlazi 😁😁😁😁

endometrioza

sbjelisi
    30. Siječanj 2021. 12:37

MTB ja bih rekla da je to ovulacija...
    Za koenzim Q10 je neeki dan netko tu stavio neke koji  zvacu, mislim da Bozma

oharascarlett14@gmail.com

30. Siječanj 2021. 12:59

A TIKIIII sad tek vidim da si mi ti pisala kad sam pocela sa siofor om 🤣😊😊😊😊 na onaj topic sta sam bila otvorila.. I to nisi bila ni T 😳😳 ajmee bas mi je to slatko sad

Ela 👱🏼‍♀️
    30. Siječanj 2021. 13:34

Sanjich , Dada srijeda je naš dan 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🔜🤰🏼🤰🏼🤰🏼
    Meni su javili u 14:00h je transfer 🙏🏼

🙋🏼‍♀️ 32 🙋🏻‍♂️ 31
    3 godine braka
    03/2020 hydrosalpinx operacija (odstranjen lijevi jajovod)
    09/2021 missed ab 💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    30. Siječanj 2021. 13:37

Meto, nisam ja žena od trakica. Iako, prije nisam znala da LH piškim po danu, ja sam obično sva pospana ujutro s prvim urinom testirala. Pa mi se zgadilo, ne može se čovjek ujutro ni popišati na miru, nego si taj stres zadati.  Pa sam prestala. Ovo po danu je čak OK, možda probam nekad.
    Na muža redovno naskakujem, mislim da sam malo "izraubana" i radi toga. 
    A inače sam ona sretnica koja ili nema ovulacije ili ih ne osjeća. Isto i za menstruacije, godinama ih nisam imala, a kad sam ih imala nisu bile bolne.

Mare0208, ma briseve sam radila prije 3 tjedna, svi su bili čisti. Urinokulturu radim idući tjedan, tako je po planu, ali me sad straaaaaah. Ne pecka me (osim što sam izraubana od svog tog seksa ), ali mi se nekako čini da je manje urina nego što bi trebalo biti. Mah, paranoična sam.

Sanjich, hvala na utjehi. 

ma2013, ne bih ja bila zadovoljna s tim. Neka ti naprave briseve i vide zašto je tu CIN. Pa ne može to samo tako - napravi za 4 mjeseca i nadaj se da će sve biti OK.

Tanja79, ja nisam spominjala čupavce, ne volim ih. 
    Hvala svima što se brinu za moj seksualni život, veoma sam aktivna zadnjih dana. 
    Uvin sam počela piti, hvala. Ne može mi ništa biti od previše uvinog čaja?

💔💔💔

❤️J_0209_b😺
    30. Siječanj 2021. 13:38

Ela 👱🏼‍♀️

Sanjich , Dada srijeda je naš dan 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🔜🤰🏼🤰🏼🤰🏼
    Meni su javili u 14:00h je transfer 🙏🏼

Joj.. Držim figeeee.. 
    🤞🤞🤞🤞🤞

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    30. Siječanj 2021. 13:39

Leia2.0. baš ti hvala. Vidim da se brinem da mi se odgodi postupak radi neke gluposti. Inače ne pratim toliko svoje tijelo i pojma nemam da li manje piškim u nekim dijelovima ciklusa. Samo znam da generalno puno piškim jer pijem puno tekućine dnevno.

Leoni - ulje noćurka od 1DC do ovulacije - to pomaže kad pokušavaš prirodno. Nama u postupku, ne. Dodaj i Q10. Pretrage - feritin? TSH i ostali hormoni štitnjače? Jesi provjerila DHEA-S? GUK i inzulin?

manemoj, da, baš to - kao da sam u postupku je osjećaj. Nisam navikla na ovo. I da, naravno da brijem da sam trudna , iako vjerojatno još nisam ovulirala. Srećom, vadila sam betu prije 2 tjedna pa znam da nisam trudna od prošlog mjeseca i da zadnja menstruacija nije bila ona fantomska lažna

💔💔💔

Ela 👱🏼‍♀️
    30. Siječanj 2021. 13:41

J_b 

Joj.. Držim figeeee.. 
    🤞🤞🤞🤞

Hvalaaa ♥️♥️♥️♥️♥️

🙋🏼‍♀️ 32 🙋🏻‍♂️ 31
    3 godine braka
    03/2020 hydrosalpinx operacija (odstranjen lijevi jajovod)
    09/2021 missed ab 💔

Marita_07
    30. Siječanj 2021. 14:14

Tuma

J_b

U svim ovim postupcoma, jel ste na bolovanju, godišnjem ili radite?

Ja sam bila na bolovanju do bete.

Takodjer, previše mi je stresa na poslu.
    Cure,čitala sam da od utrica menga zna kasniti, tek s prekidom terapije dođe ili nema pravila? 

👩‍🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
    👨‍💼 43.g., sve uredno.
    7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
    7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
    3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
    3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
    6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
    4./25 aspiracija 4 oocite, nema oplodnje 💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.