Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    30. Siječanj 2021. 14:17

Ela, Sanjich šta je ono sa vašim štopericama? Imate ili nemate? Ja sam se piknula 27. danas mi je treći dan pišanja i čini mi se da je danas testić najtamnijo 🙄🙄🙄
    Pa koliko tome treba.. Baš jake crte... Poredala sam po danima odozgo prema dolje. Prvi sam dan piškila dva različita ali sam odlučila da pratim jedan isti 😂
    Evo link koga zanimaju moje gluposti i istraživanja 🤣🤣 pratim sve do transfera 💪🏼
    https://ibb.co/bQzGPVn

endometrioza

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    30. Siječanj 2021. 14:18

Ela 👱🏼‍♀️

Sanjich , Dada srijeda je naš dan 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🔜🤰🏼🤰🏼🤰🏼
    Meni su javili u 14:00h je transfer 🙏🏼

Tako  ❤️
    Meni će tek u utorak javiti točno vrijeme, kad blasticu odmrznu 😊

endometrioza

Marita_07
    30. Siječanj 2021. 14:19

MTB

Ako se ne varam, danas nas čeka ovo:
    Rita_55 - 30.1. beta
    _Dolly_ - 30.1 aspiracija
    Još nam se zločesta Slee duguje javiti nakon konzultacija. kakvi su doktori u Repromeda? Biolozi? Jel liče na što?Sanjich, woooohoooo, još malo!!

MTB  rekli su mi da vadim Betu ipak u ponedjeljak to će mi biti 13.dan od ET, da je danas rano. Menga nije došla, ali kao što rekoh radila test pa se ničemu ne nadam... ☹️

👩‍🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
    👨‍💼 43.g., sve uredno.
    7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
    7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
    3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
    3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
    6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
    4./25 aspiracija 4 oocite, nema oplodnje 💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    30. Siječanj 2021. 14:31

Rita_55

MTB

Rita_55 - 30.1. beta
    Još nam se zločesta Slee duguje javiti nakon konzultacija. kakvi su doktori u Repromeda? Biolozi? Jel liče na što?Sanjich, woooohoooo, još malo!!
    MTBrekli su mi da vadim Betu ipak u ponedjeljak to će mi biti 13.dan od ET, da je danas rano. Menga nije došla, ali kao što rekoh radila test pa se ničemu ne nadam… ☹️

Koliko je star zametak bio, 3 ili 5 dana?
    Utrići uglavnom sprečavaju menstruaciju, ali nekome se zna probiti i kroz njih. Kad ih prestaneš uzimati, unutar nekoliko dana menstruacija dođe.

💔💔💔

Marita_07
    30. Siječanj 2021. 14:38

MTB

Rita_55

MTB

Rita_55 - 30.1. beta
    MTBrekli su mi da vadim Betu ipak u ponedjeljak to će mi biti 13.dan od ET, da je danas rano. Menga nije došla, ali kao što rekoh radila test pa se ničemu ne nadam… ☹️

Koliko je star zametak bio, 3 ili 5 dana?
    Utrići uglavnom sprečavaju menstruaciju, ali nekome se zna probiti i kroz njih. Kad ih prestaneš uzimati, unutar nekoliko dana menstruacija dođe.

MTB 3.dan,i kažu kako su dobili pravilnu i lijepu, bas kako treba biti... Bolju od prošlog puta. 

👩‍🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
    👨‍💼 43.g., sve uredno.

Marita_07
    30. Siječanj 2021. 14:40

Leoni 🧚🏻‍♀️

Rita evo i ja imam to sada. Meni su vratili 5 dana stari i prvi test je bio na 9dnt negativan, pa sam otisla i izvadila betu koja je na 10dnt bila 0,4 i stala sam odmah sa terapijom na svoju ruku. Tj. juce sam stala… Rekli su mi da ako ne dodje do ponedeljka da odradim ipak test. Prosli mesec mi je tek nakon 4 dana od prestanka sa progesteronom krenula M…

Leoni meni su rekli da neka pijem terapiju sve do vađenja Bete, a trbuh me boli baš kao pred mengu. 

👨‍💼 43.g., sve uredno.

VM
    30. Siječanj 2021. 14:46

Cureee pomozite!
    Imam embriotransfer iduci tjedan (zvat ce me koji dan). Doktor mi za taj postupak nista nije govorio u smislu do kad smijemo imati odnose itd. Danas pocinjem stavljat utrice a nastavljam i sa estrofemom. Imali smo danas odnos i sad me pere paranoja da se nesto ne oplodi + vracanje mojih zametaka 😳. Pojmanemam ni kad mi je ovulacija ni nista. Valjda danaskad danas moram pocet sa utricima 😬

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    30. Siječanj 2021. 14:51

VM

Cureee pomozite!
    Imam embriotransfer iduci tjedan (zvat ce me koji dan). Doktor mi za taj postupak nista nije govorio u smislu do kad smijemo imati odnose itd. Danas pocinjem stavljat utrice a nastavljam i sa estrofemom. Imali smo danas odnos i sad me pere paranoja da se nesto ne oplodi + vracanje mojih zametaka 😳. Pojmanemam ni kad mi je ovulacija ni nista. Valjda danaskad danas moram pocet sa utricima 😬

Ako si bila na estrofemu, neće se trudnoća desitii jer uz njega do ovulacije ne dolazi... I ja sam jučer imala keksić jer sad znam da neću moći neko vrijeme, pa sam iscrpila muža 🤭🤭🤭🤭... Dan prije transfera neću... Dok me tam iskasapi na stolu neću baš da vidi da je unutra svega ostalo 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

endometrioza

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    30. Siječanj 2021. 14:54

VM

Cureee pomozite!

Ja sam u sva tri slučaja imala da s utrićima krećem oko 5 dana prije transfera tako da očekuj i ti da ćeš biti sa nama sredinom tjedna... 🥰🥰
    Već nas je 5 za idući tjedan + prijateljica od Sanjich ❤️🙏

endometrioza

VM
    30. Siječanj 2021. 15:09

Ajme dobro jer sam se vec preznojila od muke, a ovaj moj zaboravio "van" 
    Sretno nam ondaaaa svima 🤗❤❤❤❤

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.