Molim moje lavice da me utješe.
Danas mi je 12DC, već dva dana osjećam bolove u jajnicima i maternici (ne prestrašne, samo me ponekad onako zareže po jajnicima, a maternica me nekako blago tupo boli). Znači li to da ovuliram? Inače nikad ništa nisam osjećala.
Dodatno, iako i dalje puno tekućine pijem, imam osjećaj da ne piškim dovoljno. Čak sam si zabrijala da sam bila na stimulaciji a da se toga ni ne sjećam i da sam sad u hiperu
Baš jako jako jako jako rado ne bih sad dobila neko sranje pa da se postupak mora odgoditi. Brojim još 15-16 dana do idućeg dejta s dečkom.
Tako sam i ja za mjehur imala prosli mjesec ali je sve ok bilo 😊 tako da ne brini 😘
Pozdrav cure,
Jedno pitanje. Došao mi je nalaz PAPA testa, doktorica zvala i rekla da imam CIN 1, da nakon 4 mj ponavljam PAPA. Pošto sam upisana za 5 mj u Petrovoj, da li to možda znači da će mi zbog toga premjestiti na neki drugi mjesec? 😟
Hvala vam na pomoći. 🙂
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Pozdrav cure,
Jedno pitanje. Došao mi je nalaz PAPA testa, doktorica zvala i rekla da imam CIN 1, da nakon 4 mj ponavljam PAPA. Pošto sam upisana za 5 mj u Petrovoj, da li to možda znači da će mi zbog toga premjestiti na neki drugi mjesec? 😟
Hvala vam na pomoći. 🙂
Za postupak moras imati dobar nalaz papa testa, ako ga napravis u 4.mj, doci ce ti do 5.mj. Jedino sto toleriraju je nalaz ascusa. To znam jer sam ja ascus vukla par godina, dok nisam pocela piti lactogyn svakih 3-6mj, pa sam pitala jel smeta ako mi u papa testu dođe ascus.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Jutro cure
MTB jer neko spomenuo čupavce? 😜https://ibb.co/0G8DVK8
Ja bi na tvom mestu pišnula Lh i odmah u akciju, ovuliras uskoro kako mi se cini. A za mjehur, ja bi na tvom mestu popila danas litru uvin caja da malo pokrene izbacivanje . Ne moze da škodi. 😘
Nikitta mislim da su nam muževi puževi isto godiste, moj '73♏, neka cura ima u potpisu "moga bi bit i mladji" ne mogu se setiti ko... jako mi se to svidja 🙈🤣. Nadam se da si ok, koliko toliko
Bilo je price o vracanju 1,2,3 embriona... Meni su vratili 3 jer kazu, tako rade zenama posle 38 g.
AuroraB ja sam narucila ovaj Q10 preko Amazona. Citala sam kritike pa sam se upecala kad sam procitala ➡️
https://ibb.co/FHQTbSW
https://ibb.co/6yjXCg6
https://ibb.co/R3VP4Gf
https://ibb.co/Bc17JDS
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
MTB ja nisam često imala probadanje u jajnicima za vrijeme ovulacije, ali znalo se desiti,ali kroz cijele plodne dane... Bol oštra, kao da munjevito prođe kroz reproduktivni sustav. Proći te ti to sutra, prekosutra...ako ne već i danas.
Sanjich 🎉🎊🎈 idemo skupa po bebeee ❤️🐧i ta prijateljica, neka se javi, da skupa mantramo o dobrim ishodima. Ima nas 4 samo za taj dan , ma nekome se mora primiti 🥰❤️
Čak bi i la_Reina mogla javiti da će i ona, eventualno u dan dva razlike, ali pišati testiće možemo skupa hahah.
Nego što se pišanja testića tiče... Danas mi je treći dan od štoperice i još sam trudna 🤣🤣 😁😁 crta se jako dobri vidi i ne izlazi samo tako. Pratit ću ja do kraja pa vam iznijeti svoje studije 😁
Naručila sam novi paketić kineza 🤣🤣
endometrioza
MTB - ne mogu citirati. Crasha mi se sve.
Uglavnom, drugi dio ciklusa za mene uvijek, bez inzimke, ujedno znaci i nakupljanje vode. Prvi dio ciklusa (narocito za vrijeme m) obrnuto. Ne bi se brinula na tvom mjestu. Mislim da je to sto manje piskis sasvim normalno za od pripreme tijela za ovulaciju do menge.
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
U utorak 9-og imam histeroskopiju, a dan pre toga treba da uradim neke analize, javice mi jos sta tacno. Da li je neka od vas radila pa da mi moze reci koje se analize rade dan pre hister. Bas sam nestrpljiva da znam 😋
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
MTB ja isto mislim da ti je ovulacija i meni je ovaj mjesec bila čudna.. meni je i menga ovaj mjesec čudna.. boli me kao nakon aspiracije više jajnici nego ona standardna bol.. čak sam naravno zabrijala da sam trudna ali kaže doktor da nisam 😂 čudno 😂😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
MTB ja nisam često imala probadanje u jajnicima za vrijeme ovulacije, ali znalo se desiti,ali kroz cijele plodne dane… Bol oštra, kao da munjevito prođe kroz reproduktivni sustav. Proći te ti to sutra, prekosutra…ako ne već i danas.
Sanjich 🎉🎊🎈 idemo skupa po bebeee ❤️🐧i ta prijateljica, neka se javi, da skupa mantramo o dobrim ishodima. Ima nas 4 samo za taj dan , ma nekome se mora primiti 🥰❤️
Čak bi i la_Reina mogla javiti da će i ona, eventualno u dan dva razlike, ali pišati testiće možemo skupa hahah.
Nego što se pišanja testića tiče… Danas mi je treći dan od štoperice i još sam trudna 🤣🤣 😁😁 crta se jako dobri vidi i ne izlazi samo tako. Pratit ću ja do kraja pa vam iznijeti svoje studije 😁
Naručila sam novi paketić kineza 🤣🤣
Nadam se da ih lijepo dokumentiras na papir redon i pises koji su dpt 😊 i nek ti budu svi isti testovi pa cemo spremit u arhivu kako je ispratila stopericu i do cekala bebu 🤞🤞😊
Sortiraj odgovore
Najstariji