Dada je svoju dužnost napravila!!
Amelie, dobro nam došla, i još bolje otišla - trudna, sa zdravom i dosadnom trudnoćom koja će rezultirati prekrasnim, zdravim djetetom. Vidim ti potpis i suosjećam, žao mi je radi tvog iskustva. Jesi li napravila sve pretrage radi učestalih spontanih - trombofilija, imunologija? Kakvi su vam nalazi/dijagnoze?
Što se tiče dosadašnjih nalaza, D vitamin je dobro da ti je barem 100-120 za postupak. Feritin je dobro da je barem preko 40, a zapravo bi bilo dobro da je i puno viši. Napravi OGGT sa glukozom i inzulinom natašte i za 2h. Inače je dovoljno samo natašte, ali zbog tvojih spontanih je bolje da napraviš ovu opsežniju pretragu. I provjeri sve hormone štitnjače (TSH, FT3, FT4, antiTG, antiTPO).
SBjelis - feritin su ti zalihe željeza. Treba biti barem 40. Kreni Kendural C uzimati, to ti brzo naraste. GUK ti je super, TSH sruši dole - traži doktoricu Euthyrox 25.
BAJO1, nisi mi baš draga, ali slažem se za ovo sa krugovima.
MaloTele, ja sam na stranici 360. Da ti spojlam?
AuroraB, jesi li sigurna da me želiš provocirati?
Ja ti nisam stručnjak za Q10, do sad sam pila onaj iz BioBio (ubiquinol) jer je bio na akciji, i Solgarov Nutri Nano Ubiquinone (jer je bio na akciji), ali su i jedno i drugo slabašne doze (pa sam ih pila skupa).
Zadnje sam iz tvojaljekarna naručila ovajhttps://www.tvojaljekarna.com/webshop/jamieson-coq10-120mg-kaps-p-10708.html jer je, pogodi što , na akciji i best value for money u Hrvata. Isto Ubiquinone, jebiga. Ako bude idućeg postupka, uzet ću nešto jače/iz vana. Dođe ti za dva dana, meni za sad bilo najjednostavnije. Uz sve ostalo što sam planirala/radila, bilo mi je prestresno istraživati narudžbe iz vani.
Meto, pa ne radim ja na egrađani da bih znala što je kod njih. Ali jučer sam provjerila (da vidim da mi kojim slučajem nisu tamo došli nalazi). I vidim da su oni uploadali nalaze koje sam dobila 14. i 15.1 tek 18.1. Dakle, brže šalju mailom nego što dižu na portal.
💔💔💔
Ako se ne varam, danas nas čeka ovo:
Rita_55 - 30.1. beta
_Dolly_ - 30.1 aspiracija
Još nam se zločesta Slee duguje javiti nakon konzultacija. kakvi su doktori u Repromeda? Biolozi? Jel liče na što?
Sanjich, woooohoooo, još malo!!
💔💔💔
Rita_55 - 30.1. beta
Još nam se zločesta Slee duguje javiti nakon konzultacija. kakvi su doktori u Repromeda? Biolozi? Jel liče na što?Sanjich, woooohoooo, još malo!!
Iznenadila sam se iskreno.. Ipak ce to bit 5dpo tj 5 i pol xD jer on ne radi u četvrtak a za petak se boji da ne bi bilo kasno.. Tako da isprobati cu ja taj 5dpo fet 😊 ne bude li uspjesan vracamo se na 7 dpo u buducem postupku.
Znam da nam je svima isto i srica da je to sve na nama muski ne bi lako ovo sve izgurali 😊😊
Moran vam rec.. Fet je 3.3. 😳😊😊😊😊
3.2 ne 3.3 🤣🤣
Sanjich woohooo ajmo beba dodi 🥰🥰
MTB bome si brza 😂 nemoj spoilat, zanima me kako Ce se dalje razvit situacija 🤣 nigdje one s velikom betom,ja zbog nje krenula citat a sad se navukla na sve ostale 🤦 kaze muz pa sta ti nije dosta jedan forum,ne moras sve procitat, bit ce bebe preeducirane o mpo 😂😂😂
Meto hvala ti, a znam da svi idu odmah nakon bete na uzv,samo ja cekam 2tjedna 🤣 al cekala sam i do sad pa mogu i jos, hahaha necu necu,jedna bezglava beba je i vise nego dovoljna 😂😂😂
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Dragi sestra, dobro jutro. Jako ste me nasmijale. Narocito u dijelu oko keksanja (mattan i dada), a i ova MBO zna bit smijesna kad hoce.
Sutra testic 🤞🤞🙈 ali i pregled kod dr. Javila sam se sa simptomima pa su mi rekli da dodem u nedjelju da me pogleda, a ako se pogorsava da idem odmah na hitnu. Pogorsalo se nije, nekako je status quo. A ja hitne ne volim pa sam ostala doma 😂
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Mtb nikad ne znas😳 Ma idu mi na zivce, ja cekam a njih bas briga🙈 Zanimalo me jesu i tebi brisevi dolazili tako u ratama, nikad mi nisu do sada tako razvlacili😤
Leia a danas nikakv testic🙈😁
Drago mi je da si dobro i da se stanje ne pogorsava💪🍀
Sanjich jeeeej, joos malo❤️
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Jutro cure, ja sam zakurila po noći. Već 2 dana me boli glava, a po noći sam dobila drhtavicu i 38, 2. Muž me utoplio u sve deke u kući, kapu na glavu, cjedeni limun i temp je pala na 37,4... Zasad nisam tablete koristila, nadam se da će proći danas i ne vraća se🙏🤞
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Meto ma rodjendani ne pitaju, a torta mora odstajati pa sam napravila žrtvu nocas 😝 tako da sam danas frei ❤
MTB hvala za pomoć, sta bi mi bez tvoje tekice! Znas da od strebera uvijek svi prepisuju! 😂😘 Ma sumnjam da ce mi HZZO dati rp za bilokakve tablete. Morati cu nekaj fejkat kao Mattan. Jutros se probudim, svira da je dosao mail - epretinac: dodjedjeljen vam je novi lijecnik opce prakse 🙀 Neka žena, pogluglat cu je da bidim je li perspektivna za davanje rp i uputnica 😂
Sanjich ja gledam ovaj datum i mislim si sta sam propustila 😂 Ali 3.2. pa to je saaaad!
Cure, mi docekale i tu veljacu, akvija krece...
Leia to je to ❤ ideeemo ❤❤ Ja se veselim novom krugu- netko jednistavno mora ostati T!! Tqko da nije pitanje hocemo li imati trudnoca, vec tko je taj tko je dobio na lutriji ovaj mj!!
❤
oharascarlett14@gmail.com
Rita_55 - 30.1. beta
Još nam se zločesta Slee duguje javiti nakon konzultacija. kakvi su doktori u Repromeda? Biolozi? Jel liče na što?Sanjich, woooohoooo, još malo!!
Iznenadila sam se iskreno.. Ipak ce to bit 5dpo tj 5 i pol xD jer on ne radi u četvrtak a za petak se boji da ne bi bilo kasno.. Tako da isprobati cu ja taj 5dpo fet 😊 ne bude li uspjesan vracamo se na 7 dpo u buducem postupku.
Super je i što vas je troje na taj dan
Dada31 - 3.2. FET
ela1989 - 3.2. FET
Sanjich - 3.2 FET
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji