Jedva čekam dan kad ću moć ostat spavat do 10 barem.. Vec sam iscrpljena poso i ova jutra na humanoj.. Cini mi se kaoo da nisma godinama ostala duze u krevetu 🙃 nek ovaj put uspije pa cu se naspavat posteno 🤞🤣
Sanjich jednom kad ostanes T, vise se nikada neces naspavati
oharascarlett14@gmail.com
Sve uspila napokon 🤦🤦😂😂
Rite ❤️
Miss miruj za par miseci neceš moc ni sa hoceš
Mtb šteta sto si imala ruznog dr. za sise 😛😛😛😛
Aurora žena zmaju❤️
Sbjelis i moj kolac je veceras zavrsio u kanti -a napokon sam bila dobila crnca u kući😂😂😂
Ruska brate sestro😘😘 jos malo i ti brojiš
Malo tele trojke nosiš ❤️❤️❤️🥰😂
Flover prebrzo ce proci ovaj period. Znam da nije lako s jednim a kamo s dvoje.
Neko je napiso u vezi s partnerima na sve . Ja se ovako držim.Prvi krug obitelji smo ja i M ,mali (al sroz uz)krug oko nas su djeca , sad vec udaljeniji krug su naši roditelji , onda krug nasih brace i sestara. Jer najbitniji mi je odnos s M a sve ostalo nekako sjedne .
Matan❤️❤️❤️
Sanjich❤️❤️❤️
Eh da lh trakice se koriste između 11 sati i 22 sata , s time da se koristi zadržani urin najmanje 3 sata . Jer koncentracija lh tada je veca.
Neko pitao uz zeljezo obavezno se pije vitamin c jer zeljezo prođe kroz tilo ako se ne pije vitamin c
Ako se sitim sto sam još pročitala javim. 😂😂😂😍😍🥰😛
Sanjich kakvo spavanje, ja se na slobodan dan probudim u 8 🤦 a inace sam spavalica,mogu komotno do 11,12 bez problema, isto sam bila iscrpljena, ajde na humanu ujutro pa kuhaj rucak pa na posao i kad je sve uspjelo kao super sad cu se moc naspavati,nisam vise opterećena veličinom folikula,endometrijem, transferom, betom itd kad ono sipak od spavanja 😂
MTB bas je ko triler ovaj forum,ni ne treba mi knjiga nikakva kad imam vol.2 😂😂😂 trenutno sam na 260str 🤣🤣
Bajo nez jesi li popratila al samo su dvoje s glavom kod mene 😂😂
Di su ti kolaci, sad bi ja jedan cupavac 😂😂😂
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Amelie vit D je idealan oko 120, feritin iznad 35, guk nataste ovisi, ako nemas IR, idealno do 5, ako imas, idealno do 4,5. OGTT nema potrebe raditi ako je guk na taste u redu.
Hvala.. vidim nema opustanja moram svasta opet vaditi...😏 I moja pitanja su ista kao kod SBjelis😉
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Sbjelis kakve kolače si pekla? Sad još možeš kakve želiš... ali kad krene FET jedino breskvice ti djeluju na smirivanje živaca, just to let you know.
Sanjich naporan je taj period, nadamo se svi skupa da će ti ovaj biti uspješan pa nećeš morati više ići Meni je sad zadnji postupak bio baš intenzivan, prvi je bio preko ljeta; nigdje nikoga i sve laganini. Iscrpilo me to navažanje do ZG, posao... kad je sve završilo baš mi je laknulo što više ne moram jurcati. Inače sa Zagrebom imam predivnu vezu, uvijek idem radosno i s ljubavlju, a sada kad čujem za ZG mi je zlo. Čak je i moj socijalni ginekolog u ZG, i sad mi se stvarno više ne odlazi tamo po tom pitanju.
Bajo još mjesec dana pa ćeš zaostatke loviti iz bolnice čekajući bebicu
MatičniBrojOsiguranika da skratimo priču i potragu, otkud da naručim Q10 koji će mi biti najisplativiji i najbrže stići? Mogu u međuvremenu dok mi ne stigne piti Solgar koji kad se doze zbroje košta kao suho zlato.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
sbjelis kako ti se da raditi kolac tako kasno🙈😁
Ruska valjda si ostvarila kontakte prije administratora, valjda hoce sve za sebe pa smo ostali bez sestro i brate😢😂
Mattan "dvaput je dvaput" 😁🙈 moji folikuli pucaju ocuto jer bole ko blesavi, ni odnos ne mogu imati😩
Mtb pa sto je sa nalazima na egradjani? Meni je jucer dosao jedan, prekjucer drugi bris, jos cekam za ureaplasmu i micro, sve me strah da nesto nije u redu jer inace njih odmah dobijem, samo klamidiju cekam par dana duze.. sad je prva dosla💆 Jos bi mi to trebalo da nije kako treba😳😠
MilaMilica jeeeeej, sad cekamo srceko😍
Malo televkod mog dr je prvi uzv 4 tjedna od transfera, kao da tad vec ocekivamo i srceko i nema stresa hoce biti, nece.. a ne znaju da nam je stres ionako. Samo nemoj dok cekas kratiti glave, jedna je bila dosta😂
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Aurora MBO 😂😂😂
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Znam da nam je svima isto i srica da je to sve na nama muski ne bi lako ovo sve izgurali 😊😊
Moran vam rec.. Fet je 3.3. 😳😊😊😊😊
Sortiraj odgovore
Najstariji