maja555 da KBC sam i ja.. Kod tebe je onda bilo super tempirano, držim fige da uspije 🥰
Ma ja sam pratila LH, isli smo bez štoperice, cini mi se da smo malo zakasnili jer sam LH pik uhvatila nekih 26h prije AIHa, a puknuce folikula sam osjetila 16-17h prije postupka, ali sta je tu je. Svi smo individue.. mada mislim da je ipak bolje prije puknuća folikula napraviti aih, nego možda prekasno..
MTB ma ovaj put ću ih preskočiti, reci ću to doktoru. Citala sam dosta o tom, a i jednom je i sam dr rekao da je bolje ne narušavati mi dobru prirodnu ravnotežu hormona s lijekovima i hormonima. Nije mi on ni spominjao utrice, već sestra, a onda sam u otpusnom pismu dobila preporuku uzimati utrice 3x1 (vjerojatno se svima preporuče). Ma virujem da pomaze implantaciji, ubuduće budem koristila (pogotovo ako bude stimulirani ciklus), ali ovaj ću preskočiti kad smo već i tako sve isli na prirodno, i nisam otpočetka uzimala.
Sanjich ma razumim, naravno da svaka od nas drugačije reagira, možda ni ja ne bih imala ni jednu od nuspojava. A jel tebi Xy pričao već o tom da ćeš ih morati uzimati (jer mene je sestra bila pitala jel mi on već sta rekao za utrice i rekla sam da nije)..
mala_2705, i ja sam bila samo u jednom IVFu, ali sam ostala trudna pa zapravo ne znam kako izgleda skidanje sa utrića. Možda neke od cura znaju bolje.
Ali drago mi je da ideš u ginekologa ujutro, dobro je da provjeriš.
Za betu sam pitala da budemo sigurni da nije vanmaternična, ali da, stvarno je mala.
maja555, i meni je tako bilo. Jednom kad sam se pustila tom snu i prestala se boriti, počelo je biti puno bolje. Čak sam i uživala u svom spavancu.
Veselim se ponovnom procesu jer sad opet spavam samo par sati po noći, po danu ne spavam. A pod utrićima sam bila tako fino relaksirana (jednom kad sam krenula spavati) da je to bila milina.
mandarinkica, tvoje tijelo, tvoja odluka.
💔💔💔
Manemoj ja estrofem apsolutno nista nisam osjecala. Kao da ga nisam uzimala. Svakom je drugacije cini se.
Mandarinkica ako nisi uzimala utrice mislim da nema smisla da sad pocnes. Tako da vidit cemo kakve cemi rezultate imati sa aihom. Kod koga si u kbc?
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Trudnice, meni se najbolje pokazalo bademovo ulje, hladno prešano od Kemiga. Ima ga kupit u boljim ljekarnama ili online, bočica 51,00 kn 100 ml. U 29. tt sam, mažem se od početka trudnoće, napola sam druge bočice. Sa tim da se ne mažem baš svaki svaki dan. Koža mi nikad mekša nije bila. Mislim da nisam sretnica koja neće dobit strije, al' zasad ništa (kuc kuc o' drvo). Mažem stomak, bedra, 🍑. Sve preporuke 😉😉😉
To bademovo od Kemiga je vrh. Mi mažemo bebicu samo sa tim nakon kupanja. Kupa se u čistoj vodi, i nakon toga samo to ulje. Nema kemije. Po preporuci pedijatra bacili smo sve baby kreme jer su sve skemijane sa nečim. Ima ga i u DMu… Tako, ako je dobro za bebice dobro je i za vas trudnice.. I one koje će to postati😄
Da, i ja se razmisljam da otfrljim sve proizvode za bebe, iako sam Weledu mislila kupovat, al kad tako volim taj neki miris svježe okupane bebe. Sad važem, moja zadovoljština i šnjufkanje mog mirisnog sina ili zdravlje mog sina pa kupanje u cistoj vodi i malo bademovog ulja😂😂😂😂
I meni nije masno, jer ga ne stavim previse i upije mi se brzo.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Cure pomoć 😏 setra kod ginekologice me iznapadala da zasto bi ja vadila AMH u Petrovoj i krvnu grupu tamo kad to je sve ima i u Vinkovcima i u Vukovaru..objasnila sam joj da bi iskoristila taj slobodan dan i kad sam vec tamo da izvadim to sve..onda mi je rekla da najbolje da mi vade krv 15 puta i da ako ce mi sad vadit AMH da ce mi vadit i markere i sve ostalo ali da to ne mogu u Petrovoj jer kao oni neće htjet jer kao ima i ovdje kod nas to...sad sam sva zbunjena i ne kužim više nista...sta vi mislite dal ce htjet tamo mi izvadit krv ili ne
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Trudnice, meni se najbolje pokazalo bademovo ulje, hladno prešano od Kemiga. Ima ga kupit u boljim ljekarnama ili online, bočica 51,00 kn 100 ml. U 29. tt sam, mažem se od početka trudnoće, napola sam druge bočice. Sa tim da se ne mažem baš svaki svaki dan. Koža mi nikad mekša nije bila. Mislim da nisam sretnica koja neće dobit strije, al' zasad ništa (kuc kuc o' drvo). Mažem stomak, bedra, 🍑. Sve preporuke 😉😉😉
To bademovo od Kemiga je vrh. Mi mažemo bebicu samo sa tim nakon kupanja. Kupa se u čistoj vodi, i nakon toga samo to ulje. Nema kemije. Po preporuci pedijatra bacili smo sve baby kreme jer su sve skemijane sa nečim. Ima ga i u DMu… Tako, ako je dobro za bebice dobro je i za vas trudnice.. I one koje će to postati😄
Da, i ja se razmisljam da otfrljim sve proizvode za bebe, iako sam Weledu mislila kupovat, al kad tako volim taj neki miris svježe okupane bebe. Sad važem, moja zadovoljština i šnjufkanje mog mirisnog sina ili zdravlje mog sina pa kupanje u cistoj vodi i malo bademovog ulja😂😂😂😂
I tako sam i ja ambiciozni svog bebolinca kupala u kupki s par kapi hladno predano bademovog ulja. Da bi godi u dana poslije, pocela uvoditi orasaste plodove kako su snazan alergen. I onda me slag strefi. Pa ja sam uvela svom djetetu orasaste plodove od samog rodjenja - bebi a koza je porozna i sve je upila. Bolje bi bilo da sam koristila doma i maslinjak.
On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
spontana trudnoća 2014.
AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
Pozdrav cure.
Ja imam jedno pitanje. Bila san na Ivf-u, 14.dan san isla vadit betu i negativna je. Menstruacija mi kasni 5 dana. Od sinoc iman jake bolove, kada me neko nožem reže. Uglavnom, malo mi je smedkastoga bilo, par tragova. Jeli to normalno da boli?
Gdje su ti bolovi? Mene su bolili jajnici kad su mi pucale ciste. One se kreiraju ako ti ne izvade sve folikule na aspiraciji pa se onda te folikule pretvore u ciste.
U svakom slučaju, ja bih se javila ginekologu da baci pogled danas ili sutra.
A sve me doli boli, doslovno ne mogu ni hodat, uvate me i grcevi. Jucer san prestala utrogestan stavljat. Inace ja nikad neman bolne menstruacije. Sutra ujutro iden kod ginekologa. Sinoc pola noci nisan spavala koliko me bolilo. A jos san lupocet popila i na kraju san u 4 ujutro se digla i popila brufen pa mi je malo pomoga.
Utrogestani ti vjerovatno stopaju mengu, pa te boli. Treba par dana nakon prestanka uzimanja utrogesrana da procuris. Vjerovatno…
Pa ovolika bol? Ajme uzasno. Nadan se da cu brzo procurit i da je sve okej
I tako sam i ja ambiciozni svog bebolinca kupala u kupki s par kapi hladno predano bademovog ulja. Da bi godi u dana poslije, pocela uvoditi orasaste plodove kako su snazan alergen. I onda me slag strefi. Pa ja sam uvela svom djetetu orasaste plodove od samog rodjenja - bebi a koza je porozna i sve je upila. Bolje bi bilo da sam koristila doma i maslinjak.
Da, vidis o tom nisam razmisljala na taj način. Hvala!
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji