Pozdrav cure.
Ja imam jedno pitanje. Bila san na Ivf-u, 14.dan san isla vadit betu i negativna je. Menstruacija mi kasni 5 dana. Od sinoc iman jake bolove, kada me neko nožem reže. Uglavnom, malo mi je smedkastoga bilo, par tragova. Jeli to normalno da boli?
Ja sam imala sličnu situaciju. Dobit ćeš M kroz koji dan dok tijelo detektira to da si prekinula terapiju. Meni je tako smeđarilo i onda je počeo masakar 😬😬😬😬
Izostati neće, ali ako kroz 5 dana ne dobiješ onda se javi doktoru.
endometrioza
Pozdrav cure.
Ja imam jedno pitanje. Bila san na Ivf-u, 14.dan san isla vadit betu i negativna je. Menstruacija mi kasni 5 dana. Od sinoc iman jake bolove, kada me neko nožem reže. Uglavnom, malo mi je smedkastoga bilo, par tragova. Jeli to normalno da boli?
Gdje su ti bolovi? Mene su bolili jajnici kad su mi pucale ciste. One se kreiraju ako ti ne izvade sve folikule na aspiraciji pa se onda te folikule pretvore u ciste.
U svakom slučaju, ja bih se javila ginekologu da baci pogled danas ili sutra.
A sve me doli boli, doslovno ne mogu ni hodat, uvate me i grcevi. Jucer san prestala utrogestan stavljat. Inace ja nikad neman bolne menstruacije. Sutra ujutro iden kod ginekologa. Sinoc pola noci nisan spavala koliko me bolilo. A jos san lupocet popila i na kraju san u 4 ujutro se digla i popila brufen pa mi je malo pomoga.
Utrogestani ti vjerovatno stopaju mengu, pa te boli. Treba par dana nakon prestanka uzimanja utrogesrana da procuris. Vjerovatno…
Pa ovolika bol? Ajme uzasno. Nadan se da cu brzo procurit i da je sve okej
Od hormona tjelo poblesavi i to je posljedica, menga ti je drugacija, ili jace curi, boli... vjerovatno je sve uredu . Napisala si da sutra ides kod ginekologa bar ces cuti od njega sta je. Imat ces puno vise informacijai biti mirnija.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Anchy123 možda ti je dobro izvadite AMH prije Petrove. Tako da u Petrovoj na konzultacijama imaju uvid u tvoje stanje (papa, brisevi, hormoni, AMH). Onda ce te oni uputit sto dalje trebas vaditi
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 🔄
sunnysparkle7@gmail.com
Mala_2705 sve je onako kako su napisale Nikita i Dada.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Pozdrav cure.
Ja sam imala sličnu situaciju. Dobit ćeš M kroz koji dan dok tijelo detektira to da si prekinula terapiju. Meni je tako smeđarilo i onda je počeo masakar 😬😬😬😬
Pozdrav cure.
Koliko ti je kasnila M?
Nikitta da zivim u Slavoniji bas cu ih probat sutra nazvat pa pitat..mislim bas mi je blesavo ako idem kod njih u postupak da je problem ozvadit krv tamo
Sunny problem je što se u Osijeku bio nešto smrdo taj aparat za AMH pa nisi vadili..a Vukovar mi nije baš usput..glupo mi sad koristit taj dan godisnjeg kad ce mi kasnije sigurno opet trebat...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Nikittatebi je zapravo svaki puta terapija bila gonal? Nisu htjeli probati sa nekim drugim lijekom, sličnog sastava?
MTBmislim da su svi rekombinantni lijekovi dobiveni "umjetnim" putem npr iz stanica kineskog hrčka, a ovi drugi su prirodni; dobiveni iz ljudskih stanica. Npr. Brevatcid je dobiven iz urina trudnica, dakle prirodno proizveden, Ovaleap iz stanica kineskog hrčka.
Moj FSH je 5.3, LH 2.; prva terapija čisti FSH (Ovaleap, kineski hrčak :-) ). Dobila sam 18jj stanica, ali na žalost lošije kvalitete (7 oplođenih od 12 putem ICSI-a, 2 blastociste, bez smrzlića) Druga terapija Rekovelle (čisti FSH, navodno dobiven iz ljudskih stanica). Na 3D UZV sam vidjela min 15jj, aspirirano 7, 4 od toga oplođene IVF-om, bez blastociste. Treća će biti Gonal, vjerojatno sa dodatkom Menopura zbog niskog LH.
I ja sam uz Ovaleap isto dobila samo 2 blastociste od 12 j.s. bez smrzlića i imala jako izražene simptome hipera. I uz Bemfolu sam imala slične rezultate, ali ne tako jak hiper.
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Mandarinkica ja sam kod Marusicke. Daj opisi mi svoju pricu da te mogu pratiti ili je to to sta vidim u potpisu. Kad vadis betu? Mozemo skupa.
Nikitta onda suosjecamo u spavancu. Drzi se, spavaj. Isto mi je.
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Večer cure.
Evo mene sa ultrazvuka...veceras si dajem stopericu u 23. Ovulacija bi bila onda u subotu. Idući četvrtak bi mi vratili 1 blasticu. Ali...problem je u endometriju, trenutno je 7,2 i kaže mi da je to pretanko. Dala mi je Estrofem 2x1 i u četvrtak u 8 prvo moram doći na ultrazvuk da vidi jel se zadebljalo pa u 12 onda transfer ako će biti dosta debeli..😔 jel ima šanse da se zadeblja?
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji