Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Siječanj 2021. 17:33

mala_2705

MTB

mala_2705

Pozdrav cure.
    Ja imam jedno pitanje. Bila san na Ivf-u, 14.dan san isla vadit betu i negativna je. Menstruacija mi kasni 5 dana. Od sinoc iman jake bolove, kada me neko nožem reže. Uglavnom, malo mi je smedkastoga bilo, par tragova. Jeli to normalno da boli?

Gdje su ti bolovi? Mene su bolili jajnici kad su mi pucale ciste. One se kreiraju ako ti ne izvade sve folikule na aspiraciji pa se onda te folikule pretvore u ciste.
    U svakom slučaju, ja bih se javila ginekologu da baci pogled danas ili sutra.

A sve me doli boli, doslovno ne mogu ni hodat, uvate me i grcevi. Jucer san prestala utrogestan stavljat. Inace ja nikad neman bolne menstruacije. Sutra ujutro iden kod ginekologa. Sinoc pola noci nisan spavala koliko me bolilo. A jos san lupocet popila i na kraju san u 4 ujutro se digla i popila brufen pa mi je malo pomoga.

Dobro je da ideš kod ginekologa. Kolika ti je bila beta?

💔💔💔

28. Siječanj 2021. 17:33

MTB

mandarinkica

maja555 izvini vjerojatno si negdje već spomenula, ali jesi li išla na stimulirani ili prirodni? I jesi li primala štopericu?

Ne znam zašto si odlučila ne uzimati utriće. Oni ti pospješuju implantaciju, ja bih ih sigurno uzela. A nuspojave su beznačajne u odnosu na ono što te čeka ako dođeš do stimuliranih postupaka.

Ja ne znam kako to ali ja nisam imala niti jednu nuspojavu od utrogestana a doza je bila 800mg dnevno...  Zato cure sve je individualno nemojte tudja iskustva stvarati kao vasa jer vama nista nemora biti kao nekom drugom 😊

Sad tek vidim da imamo tri Rite 😊 neko popularno ime izgleda 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Siječanj 2021. 17:36

Plavimak

I da, rekla mi je da se na mamohrafiji narucim svakako do 8. dana ciklusa. Ostala sam iznenadjena jer nigdje nisam procitala takvu uputu.

Je, meni su isto dali sličnu uputu. Doduše, mislim da su meni rekli malo drukčije, jer smo izračunali da trebam doći danas a to je 10DC. Mislim da sam mogla i jučer i sutra.

💔💔💔

• maja555
    28. Siječanj 2021. 17:40

Mandarinkica isla sam ti u prirodnom ciklusu, znaci primila sam samo stopericu u cetvrtak u 8 i po navecer. Aih mi je radjen u subotu u 10 i po. Folikul sam osjetila da je pukao oko 7 u subotu, u 8 i po je vec vidio na uzv da sam u pravu. 
    Radila sam u kbc. A ti? Jeli se pratimo? Jesi st?

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

Tigrica
    28. Siječanj 2021. 17:41

mala_2705

MTB

mala_2705

Pozdrav cure.
    Ja imam jedno pitanje. Bila san na Ivf-u, 14.dan san isla vadit betu i negativna je. Menstruacija mi kasni 5 dana. Od sinoc iman jake bolove, kada me neko nožem reže. Uglavnom, malo mi je smedkastoga bilo, par tragova. Jeli to normalno da boli?

Gdje su ti bolovi? Mene su bolili jajnici kad su mi pucale ciste. One se kreiraju ako ti ne izvade sve folikule na aspiraciji pa se onda te folikule pretvore u ciste.

A sve me doli boli, doslovno ne mogu ni hodat, uvate me i grcevi. Jucer san prestala utrogestan stavljat. Inace ja nikad neman bolne menstruacije. Sutra ujutro iden kod ginekologa. Sinoc pola noci nisan spavala koliko me bolilo. A jos san lupocet popila i na kraju san u 4 ujutro se digla i popila brufen pa mi je malo pomoga.

Utrogestani ti vjerovatno stopaju mengu, pa te boli. Treba par dana nakon prestanka uzimanja utrogesrana da procuris. Vjerovatno...

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

• mala_2705
    28. Siječanj 2021. 17:43

MTB

mala_2705

MTB

mala_2705

Pozdrav cure.

Dobro je da ideš kod ginekologa. Kolika ti je bila beta?

Mala je bila, 0.2 :) Al ovo mi je prvi IVF pa zato i pitan ovo sve, mislila san da je kao normalno da boli

• maja555
    28. Siječanj 2021. 17:44

Sanjich kad sam i u cita bila isto sam uzimala utrice i bilo mi je isto kao sada. Spavala sam stalno i sve sam isto osjecala kao sada. To je neki nenormalan san. Ne mozes mu se oduprijeti.

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

• Ludakopatka
    28. Siječanj 2021. 17:44

Sara🌻

Trudnice, meni se najbolje pokazalo bademovo ulje, hladno prešano od Kemiga. Ima ga kupit u boljim ljekarnama ili online, bočica 51,00 kn 100 ml. U 29. tt sam, mažem se od početka trudnoće, napola sam druge bočice. Sa tim da se ne mažem baš svaki svaki dan. Koža mi nikad mekša nije bila. Mislim da nisam sretnica koja neće dobit strije, al' zasad ništa (kuc kuc o' drvo). Mažem stomak, bedra, 🍑. Sve preporuke 😉😉😉

To bademovo od Kemiga je vrh. Mi mažemo bebicu samo sa tim nakon kupanja. Kupa se u čistoj vodi, i nakon toga samo to ulje. Nema kemije. Po preporuci pedijatra bacili smo sve baby kreme jer su sve skemijane sa nečim. Ima ga i u DMu... Tako, ako je dobro za bebice dobro je i za vas trudnice.. I one koje će to postati😄

10 godina borbe, 15 postupaka, 15 transfera, nikad FET, dvije prirodne vanmaternične trudnoće, jedna IVF biokemijska trudnoća. Mpo odustanak, tijelo je reklo svoje. Ipak na kraju dolazi sunce i postajem mama najljepšeg anđela na svijetu❤️
    Korisni info za posvojenje na str 1575 do 1577,i dodatno od 1581 do 1584 vol. 4

• Rita94
    28. Siječanj 2021. 17:48

Puno vam hvala🌸
    Glavu gore i nema druge. 

27,5 god. // MM - > 30 god.
    biokemijska // 6tt
    spermiogram -> uredan
    AMH -> 1,8 pmol/L
    FSH -> 10mj 13 / 1mj 2,6
    1/21 - > aspiracija

manemoj
    28. Siječanj 2021. 17:48

Sanjich🤞🤰

MTB

mandarinkica

maja555 izvini vjerojatno si negdje već spomenula, ali jesi li išla na stimulirani ili prirodni? I jesi li primala štopericu?

Ne znam zašto si odlučila ne uzimati utriće. Oni ti pospješuju implantaciju, ja bih ih sigurno uzela. A nuspojave su beznačajne u odnosu na ono što te čeka ako dođeš do stimuliranih postupaka.

Ja ne znam kako to ali ja nisam imala niti jednu nuspojavu od utrogestana a doza je bila 800mg dnevno… Zato cure sve je individualno nemojte tudja iskustva stvarati kao vasa jer vama nista nemora biti kao nekom drugom 😊

Sad tek vidim da imamo tri Rite 😊 neko popularno ime izgleda

Slažem se.. svakome je drugačije.. meni se npr od estrofema koji sam uzimala ujutro i poslijepodne užasno spavalo, ali kao pijana sam bila a navečer nikako zaspati kad ga popijem.. i tražila od ginekologice bolovanje kad mi je pred kraj pojačao dozu na duplo jer ne mogu tako raditi, dala mi bolovanje ali se jako čudila da imam takve nuspojave od njega.. a eto.. rekao doktor da možemo umjesto toga neke flastere ali je slabiji efekt.. ma daj ti meni estrofeme, izdržati ću ja sve 😅💪

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.