maja555 gdje si radila aih, KBC ili cito?
Ja sam išla u prirodnom na aih, bez štoperice, prateći LH trakice. Mislim da smo možda malo zakasnili, s obzirom da folikuli (imala sam dva vodeća u prirodnom) nisu još bili pukli na jutro, kad sam sat nakon tog UZVa napravila LH i bio je jako pozitivan. Osjetila sam i ovulacijske bolove taj dan popodne (tj na dan kad sam uhvatila LH ujutro). A AIH je radjen tek sutradan kasnije ujutro. Preporučeni su utrici i meni, mada mi ih dr prethodno nije spominjao (ali sestra je). Ugl mislim da ih oni svima preporuče i napišu u otpusnom pismu. Ja sam ih odlucila za ovaj put ipak ne uzimati. A i zbog svih tih nuspojava.
maja555 izvini vjerojatno si negdje već spomenula, ali jesi li išla na stimulirani ili prirodni? I jesi li primala štopericu?
maja555 izvini vjerojatno si negdje već spomenula, ali jesi li išla na stimulirani ili prirodni? I jesi li primala štopericu?
Ne znam zašto si odlučila ne uzimati utriće. Oni ti pospješuju implantaciju, ja bih ih sigurno uzela. A nuspojave su beznačajne u odnosu na ono što te čeka ako dođeš do stimuliranih postupaka.
💔💔💔
Pozdrav cure.
Ja imam jedno pitanje. Bila san na Ivf-u, 14.dan san isla vadit betu i negativna je. Menstruacija mi kasni 5 dana. Od sinoc iman jake bolove, kada me neko nožem reže. Uglavnom, malo mi je smedkastoga bilo, par tragova. Jeli to normalno da boli?
Ja sam dan prije tebe primila stopericu i imala sam danas sjenicu skroooz slabu (6dpo) sto znaci da stoperica nije jos izasla. Pricekaj 10 dana od inseminacije ako vec do sad nisi testirala da li ti je stoperica izasla iz tijela. Cisto da nemas lazno pozitivan nalaz.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Pozdrav cure.
Ja imam jedno pitanje. Bila san na Ivf-u, 14.dan san isla vadit betu i negativna je. Menstruacija mi kasni 5 dana. Od sinoc iman jake bolove, kada me neko nožem reže. Uglavnom, malo mi je smedkastoga bilo, par tragova. Jeli to normalno da boli?
Gdje su ti bolovi? Mene su bolili jajnici kad su mi pucale ciste. One se kreiraju ako ti ne izvade sve folikule na aspiraciji pa se onda te folikule pretvore u ciste.
U svakom slučaju, ja bih se javila ginekologu da baci pogled danas ili sutra.
💔💔💔
Nije mi citiralo. Odnosi se na maja555
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Rita 7, tad jos nisam znala da idem u postupak, pa nisam spominjala. Mislim da se dr. Eljuga svačega nagledala tijekom svog radnog staza. Shvatila sam da nalaze od prethodnog puta gleda tek kad obavi pregled.
A ti si 10 godina mlada od mene, mislim da za tebe vrijede druga pravila igre:) kako kod Eljuge tako i ovdje tako da nemoj brinut. Ja u tvojim godinama nisam ni razmisljala o uzv dojki.
On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
spontana trudnoća 2014.
AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
Pozdrav cure.
Gdje su ti bolovi? Mene su bolili jajnici kad su mi pucale ciste. One se kreiraju ako ti ne izvade sve folikule na aspiraciji pa se onda te folikule pretvore u ciste.
U svakom slučaju, ja bih se javila ginekologu da baci pogled danas ili sutra.
A sve me doli boli, doslovno ne mogu ni hodat, uvate me i grcevi. Jucer san prestala utrogestan stavljat. Inace ja nikad neman bolne menstruacije. Sutra ujutro iden kod ginekologa. Sinoc pola noci nisan spavala koliko me bolilo. A jos san lupocet popila i na kraju san u 4 ujutro se digla i popila brufen pa mi je malo pomoga.
I da, rekla mi je da se na mamohrafiji narucim svakako do 8. dana ciklusa. Ostala sam iznenadjena jer nigdje nisam procitala takvu uputu.
On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
spontana trudnoća 2014.
AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
Sortiraj odgovore
Najstariji