MTB lipidogram sam vadila jer misli da su mi masnoce povisene zbog moje prekomjerne tezine. Komentirala mi je da mi mora prilagoditi stimulaciju ako budu povisene.
Sunny hvala, nemoguce je ispitati ju sve jer je tamo ujutro ko na traci. Kod doktorice sam bila max 5 minuta. PCOS nemam, nisam nikada imala ciste. Amh mi je po novom nalazu 5, jos nizi. Imala sam 8 antralnih folikula na lijevom i 2 na desnom i endometrij dosta tanak.
♀️29g. AMH 5.0, IR ♂️ 34g. azoo(materijal zamrznut, dobiven TESE)
6.mj. IVF/TESE/ICSI Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle - 6🥚nema transfera
11mj. Orgalutran, Pergoveris 250, Ovitrelle - 5🥚- 3 morule
ET- 2 morule ❌
1🐧
Cure pomoć 😏 setra kod ginekologice me iznapadala da zasto bi ja vadila AMH u Petrovoj i krvnu grupu tamo kad to je sve ima i u Vinkovcima i u Vukovaru..objasnila sam joj da bi iskoristila taj slobodan dan i kad sam vec tamo da izvadim to sve..onda mi je rekla da najbolje da mi vade krv 15 puta i da ako ce mi sad vadit AMH da ce mi vadit i markere i sve ostalo ali da to ne mogu u Petrovoj jer kao oni neće htjet jer kao ima i ovdje kod nas to…sad sam sva zbunjena i ne kužim više nista…sta vi mislite dal ce htjet tamo mi izvadit krv ili ne
Mozes i u Petrovoj, ja sam prosli i ovaj skoro sve kod njih vadila. Upisana sam na D1 uputnicu i sve mogu a i ne moram kod njih.
♀️29g. AMH 5.0, IR ♂️ 34g. azoo(materijal zamrznut, dobiven TESE)
6.mj. IVF/TESE/ICSI Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle - 6🥚nema transfera
11mj. Orgalutran, Pergoveris 250, Ovitrelle - 5🥚- 3 morule
ET- 2 morule ❌
1🐧
Cure vezano za endometrij... U prvom postupku se krcala s ciklom i ananasom i uz to estrofem.. endometrij 9.1..
U drugom na estrofemu, pila ciklu, jela ananas, slabo se zadebljavao na početku.. dobila temperaturu, gadila mi se cikla, pila samo estrofem, došla na pregled i rekla doktoru da ću odmah priznati da nisam ni ananas ni ciklu ni takla jer mi se gadilo.. endometrij 12 🥰, čudo. Samo od estrofema... Tako da se ja s tim više neću mučiti jer mi se i jedno i drugo ogadilo od prevelikih količina. S tim da sam ja estrofem pila 3x1 a kako se nije zadebljavao (uz ciklu i ananas) povecao mi je na 2x2 (tad sam i prestala s ciklom i ananasom jer sam drugi dan odmah dobila temperaturu.)
Eto to je moje iskustvo.
J_B mislim da ti se u tjedan dana na estrofemu toliko može zadebljati bez problema po mom iskustvu ali ako želiš svakako pij ciklu i ananas. S tim da bi ti ja preporučila svježu ciklu ili Biotin sok.. ne zimnicu..
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Ovo zadnje je išlo Libo.. mislim da se može uz estrofem zadebljati jer sam ja oba puta tako išla i debljao mi se vise od 0.3 tjedno. Sretno 🤞🏻
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Tiki kako ti je bio prezreo? Meni je kad sam bila u stimulaciji bio 10,2.
Ako netko zna, jel moguće da se on do idućeg četvrtka još zadeblja? Ili se nakon ovulacije više ne zadebljava?🤔
Prezreo u smislu da je izgledao kao da je ovulacija vec prosla. Inace, meni je dr. objasnila da je jako bitno da endometrij bude trolinijski prije punkcije. Kad sam prvi put ostala trudna, bio je svega 7,2mm, ali je bio po njoj divan, trolinijski, na dan AIH - a. I ja sam mislila da je bitna ta debljina, ali eto kod mene ocito sve nesto naopako pa i taj endometrij. 🤷♀️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Mattan idem sad na te konzultacije pa da vidim šta oni kazu..čitala sam negdje da je u Zagrebu najbolje obaviti biopsiju ako bude potrebna pa radi tog prebacivanja materijala...ali kako sve više istrazujem vidim da ni Odijek nije tolko loš..MM za sad ima uputnicu za Osijek kod androloga pa ćemo vidjet mišljenja na obje strane i odlučit..
Čupica hvala 😁
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Cure vezano za endometrij… U prvom postupku se krcala s ciklom i ananasom i uz to estrofem.. endometrij 9.1..
U drugom na estrofemu, pila ciklu, jela ananas, slabo se zadebljavao na početku.. dobila temperaturu, gadila mi se cikla, pila samo estrofem, došla na pregled i rekla doktoru da ću odmah priznati da nisam ni ananas ni ciklu ni takla jer mi se gadilo.. endometrij 12 🥰, čudo. Samo od estrofema… Tako da se ja s tim više neću mučiti jer mi se i jedno i drugo ogadilo od prevelikih količina. S tim da sam ja estrofem pila 3x1 a kako se nije zadebljavao (uz ciklu i ananas) povecao mi je na 2x2 (tad sam i prestala s ciklom i ananasom jer sam drugi dan odmah dobila temperaturu.)
Eto to je moje iskustvo.
J_B mislimda ti se u tjedan dana na estrofemu toliko može zadebljati bez problema po mom iskustvu ali ako želiš svakako pij ciklu i ananas. S tim da bi ti ja preporučila svježu ciklu ili Biotin sok.. ne zimnicu..
U nedjelju imam drugi ultrazvuk pa ću vidjet kaj doktor kaze.. Danas mi je rekao samo da je sluznica lijepa..
Jel se endometrij može pogoršat ili poboljšat s obzirom kako dolazi bliže dan aspiracije?
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Ok.. Tenks za info.. Sutra idem odmah po ananas..
A probat cu jest što više cikle, mama je napravila dobru zalihu, pa cu probat ovaj put s tim..
🤞
Cikla se odnosi samo na svjezu ciklu.. Sokovnik ili kupljene 100% sokove od cikle... Ne one salate iz tegla 🙃
Ok.. Tenks za info.. Sutra idem odmah po ananas..
A probat cu jest što više cikle, mama je napravila dobru zalihu, pa cu probat ovaj put s tim..
🤞
Cikla se odnosi samo na svjezu ciklu.. Sokovnik ili kupljene 100% sokove od cikle… Ne one salate iz tegla 🙃
Šteta.. 😂😂
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Trudnice, meni se najbolje pokazalo bademovo ulje, hladno prešano od Kemiga. Ima ga kupit u boljim ljekarnama ili online, bočica 51,00 kn 100 ml. U 29. tt sam, mažem se od početka trudnoće, napola sam druge bočice. Sa tim da se ne mažem baš svaki svaki dan. Koža mi nikad mekša nije bila. Mislim da nisam sretnica koja neće dobit strije, al' zasad ništa (kuc kuc o' drvo). Mažem stomak, bedra, 🍑. Sve preporuke 😉😉😉
To bademovo od Kemiga je vrh. Mi mažemo bebicu samo sa tim nakon kupanja. Kupa se u čistoj vodi, i nakon toga samo to ulje. Nema kemije. Po preporuci pedijatra bacili smo sve baby kreme jer su sve skemijane sa nečim. Ima ga i u DMu… Tako, ako je dobro za bebice dobro je i za vas trudnice.. I one koje će to postati😄
Da, i ja se razmisljam da otfrljim sve proizvode za bebe, iako sam Weledu mislila kupovat, al kad tako volim taj neki miris svježe okupane bebe. Sad važem, moja zadovoljština i šnjufkanje mog mirisnog sina ili zdravlje mog sina pa kupanje u cistoj vodi i malo bademovog ulja😂😂😂😂
I meni nije masno, jer ga ne stavim previse i upije mi se brzo.
Hi, hi... I ja sam mislila da neće mirisati nakon obične vode i bademovog ulja... Ali miriši i dalje kao bebač...tako da samo bacit sve te kemikalije, da mirišu kako i trebaju, zbog sebe, a ne zbog kreme
10 godina borbe, 15 postupaka, 15 transfera, nikad FET, dvije prirodne vanmaternične trudnoće, jedna IVF biokemijska trudnoća. Mpo odustanak, tijelo je reklo svoje. Ipak na kraju dolazi sunce i postajem mama najljepšeg anđela na svijetu❤️
Korisni info za posvojenje na str 1575 do 1577,i dodatno od 1581 do 1584 vol. 4
Sortiraj odgovore
Najstariji